tympsa kirjutas:Viimane aeg valitsusel tegutseda. See alkoholipiirang kuni k 24 müüa lihtsalt ei tööta ega saagi töötada . Tallinnas ja Ida- Virus oli isegi juba kuni k 23, kuidas sellega on läinud ? Mitte just hästi .
1 ) läbukohad rangelt kinni 22 õhtul . See tähendab,et ei mingit laua jooke täis ostmist 23.30 ja siis hommikuni selle ümber lakkuda ja trallida
2 ) 2+2 jälle kehtestada
3 ) hajutamispiirang siseruumides : 50 % istekohtadest võib olla täidetud . Absurd,et lubatakse praegu 1500 istekohaga saali sisse toppida 1500 inimest näiteks popkontserdile .
Ainult niiviisi saame koolid ja ülikoolid lahti hoida,samuti plaanilise ravi haiglates ja Soome piiri samuti . Karantiinikoefitsiendi tõstmine 30 või 50-ni ei aita, see on enesepettus .
Kohe sa Tympsa saad siin tänitada liberastide poolt kui paniköör.
Mina olen sinuga samal nõul, et viimane aeg oleks, et keegi hakkaks tegutsema. Ma küsisin siin, kes peab, aga selle asemel toodi vastusõdijate poolt küllalt näiteid kes EI SAA (kes väga tihti tegelikult ka EI TAHA) ja kes EI TOHI (aga kes tahaksid/peaksid) tegutseda. Ja jõudsime selleni, et tuleb vaadata ainult ja ainult Vabariigi Valitsuse poole.
Sellest alkopiirangust: tegelikult on probleem selles, et ainuke teaduslikult tõendatud meede on inimeste eraldamine ohutusse kaugusesse, et viirus ei saaks levida. Kõikide ülejäänud meetmetega on asi nii, et samamoodi nagu üks tõendab teaduslikult nende toimimise, nii teine sama teaduslikult nende mittetoimise, või isegi veel hullem, teinekord isegi viirust soosiva toime. Kui nüüd alkopiirangust rääkida, siis see on lihtsalt vahendiks ühiskonna seisukohast ebaoluliste lähikontaktide ära hoidmiseks ja/või vähendamiseks, et ühiskond mujal saaks normaalselt toimida. (Ja sina hjl ära hakka vahele jaurama jälle ühiskonna ründamisest nagu enne). Minu poolest võiks seda alkot edasi müüa, AGA nendes kohtades tuleb tagada hajutatus, mahupiirang jne et tagada (tsiteerin ennast uuesti): "ühiskonna jaoks ebaoluliste lähikontaktide ära hoidmist". Kui seda ei suudeta/taheta, siis asutus kas kaotab alkomüügi õiguse mingiks perioodiks või asutus suletakse.
See 61 on väga ebameeldiv number, juhin tähelepanu veelkord sellele, et kui testimine on veninud (...venitatud?) ja need numbrid on tegelikult no näiteks üleeilsed? Ja esmaspäev-teisipäev näeme uusi rekordeid? Siis on see tegevusetus ja/või statistika moonutamine ju juba vaat et kuritegelik?