Parvlaev "Estonia" hukkumine
Re: "Estonia" - raske tee tõeni
Siin on siis see katkend dokust (reklaami peab enne ära vaatama, muidu ei lähe video käima)
https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/suo ... #gs.grpifi
https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/suo ... #gs.grpifi
Kümnemeetrise lainetusega on veeliin rohkem teoreetiline suurus.
Nojah, aga mida teeb allveelaev sellise ilmaga pinnal? Lisa sinna juurde veel igasugune meeskonna ja kõigi asjasse puutuvate vaigistamine nii pika aja jooksul jne.Kümnemeetrise lainetusega on veeliin rohkem teoreetiline suurus.
See variant on lihtsalt üks tarbetult keeruline vastus selle augu küsimusele.
Suitsiidirünnakut!
See allveelaeva jutt on kreisi. Miks Kurm ja Tupp seda põhiteooriana augu tekkega seostavad jääb esialgu, avaliku info põhjal, arusaamatuks.

See allveelaeva jutt on kreisi. Miks Kurm ja Tupp seda põhiteooriana augu tekkega seostavad jääb esialgu, avaliku info põhjal, arusaamatuks.
Aastaid on räägitud, et Estonias auk, mille servad välja poole ehk laevas on toimunud plahvatus ja oli ka mingi jutt, et visiiril ka lõhkeaine jäljed. Nüüd tuleb mingi jutt, et augu servad sissepoole ja pauk tulnud väljast. 

Tänane kord sisuliselt tähendab seda, et riik võib otsustada, et kõik elanikkonnast peavad tõestama, et nad ei ole rasedad ja rasedustest selleks ei kõlba, samas kõlbab ostutsekk 5 kuud tagasi ostetud kondoomile.
Nojah, aga millega siis seletada laeva kõrval mingit "objekti", mida mitu inimest nägi? Millega seletada kõva kolakat, mida paljud kuulsid? Ja millega seletada seda, et vesi jooksis laeva autotekist altpoolt? Ja mis siis tekitas selle ammu kahtlustatud ja nüüd avastatud augu? Terav kivi merepõhjas? Tõesti üksainus, üksik kivi? Sest kui seal oleks kive rohkem, peaks laev ka mujalt no kui mitte augustatud, siis vähemalt korralikult mõlgitud ja kriibitud olema.Ghostship kirjutas:Suitsiidirünnakut!![]()
Kirves pole mänguasi, raiuge see omale pealuu sisse!
"Suured inimesed on ikka tõesti imelikud," ütles ta endamisi lihtsal moel, kui ta oma teekonda jätkas.
"Suured inimesed on ikka tõesti imelikud," ütles ta endamisi lihtsal moel, kui ta oma teekonda jätkas.
Ma usaldan kunagist head tuttavat, kes üheksakümnendatel palju Soome vahet käis. Kõka kolksu jutu peale kraaksatas ta, et seal kolksus kogu aeg midagi.
Ega ma ka ausalt öelda sellest merepõhja kivi teooriast aru saa. Kui kivi merepõhjas, siis mismoodi laev pärast kiviga kohtumist veel külge keeras...?
Ega ma ka ausalt öelda sellest merepõhja kivi teooriast aru saa. Kui kivi merepõhjas, siis mismoodi laev pärast kiviga kohtumist veel külge keeras...?
Miks Venemaa Ukrainas sõdib?
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
Karmi käega valitsus Ukrainale?
Islamiterroristide hord tuleb?
Moskva jaoks ei võimutse separatistid mitte Donetskis ega Luganskis, vaid Kiievis.
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
Karmi käega valitsus Ukrainale?
Islamiterroristide hord tuleb?
Moskva jaoks ei võimutse separatistid mitte Donetskis ega Luganskis, vaid Kiievis.
Aastaid on räägitud, et Estonia keres ei ole üldse auku ja kindlastimart69x kirjutas:Aastaid on räägitud, et Estonias auk, mille servad välja poole ehk laevas on toimunud plahvatus ja oli ka mingi jutt, et visiiril ka lõhkeaine jäljed. Nüüd tuleb mingi jutt, et augu servad sissepoole ja pauk tulnud väljast.
relvi ka ei veetud kunagi sellega. Ma olen siiani pooldanud ametlikku versiooni
aga nüüd võtab küll kulmu kergitama. Midagi on meile valetatud, see on fakt.
"We have 50 million Muslims in Europe. There are signs that Allah will grant Islam victory in Europe—without swords, without guns, without conquest—will turn it into a Muslim continent within a few decades." Muammar Gaddafi
See et, ... Kas see foorum sööb postitusi või on siin mõni teine samasisuline lõim ?
Olen sel teemal kusagil siin kindlasti sõna võtnud ja tookord jäi asi poolikuks sest, ... Ok kasutak kapten Lauri vastust: Olen vana mees ja tahan elada.
Olen sel teemal kusagil siin kindlasti sõna võtnud ja tookord jäi asi poolikuks sest, ... Ok kasutak kapten Lauri vastust: Olen vana mees ja tahan elada.
* Panic is called on unresolvable fatal errors.
* It syncs, prints "panic: mesg" and then loops.
* It syncs, prints "panic: mesg" and then loops.
Siinkohal tuleks tagasi eelmisel lehel akf. Herman30 viidatud tähelepaneku juurde, mis ka mind juba varem vaevama hakkas - mil moel avastati auk paremast pardast, millel Estonia teadupärast merepõhjas lebab?Kriku kirjutas: Ega ma ka ausalt öelda sellest merepõhja kivi teooriast aru saa. Kui kivi merepõhjas, siis mismoodi laev pärast kiviga kohtumist veel külge keeras...?
Ja kui see tõesti sealt leiti, siis kui mitu korda see laev seal all oma külge vahepeal on keeranud ja mis asendis ta praegusel hetkel on?
Puht huvi pärast küsiks targematelt, kas on võimalik, et ankrust lahti pääsenud meremiin sellise augu tekitab?
Kirves pole mänguasi, raiuge see omale pealuu sisse!
See pilt on mingi arvutigraafika tundub, mitte reaalne pilt laevast
Nüüd videost sellised kaadrid...
Mis asi see (torukujuline puks/sõrm/midaiganes) pardast välja tuleb seal, mille alt ja ülevalt see pragu läbi jookseb? Mis see on?
..veel kaks pilti videost
...ja siis arvutigraafika selle kohta, kus ROV filmib
Minu arust on ilmselge, et kokkupõrge oli veepinnal ujuva objektiga, mis see täpselt oli jääb minu fantaasiast puudu kui variant radaritele nähtamatu Lendav Hollandlane välja jätta. Väga loovalt lähenedes võib kaks varianti siiski läbi häda tuletada. Whiskey klassi romu, mis misiganes jabural põhjusel tormiga veepinnale loksuma jäänud. Aga kuhu see hiljem kaoks? Kas venelased suudaks intsidenti täielikult varjata kui oletame, et mingi ime läbi allveelaev ei uppunud vaid lonkas kuidagimoodi vigastatatult sadamasse tagasi? Teine variant oleks mitte merekonteiner vaid midagi suuremat, avamere pargas näiteks. Neid aegajalt ikka kaotatakse tormis. Pargaselt mõne terava nurgaga võiks täiskäiguga tormis sõites augu keresse saada küll. Aga see tõenäosus, et sõidad meres loksuvale kolakale otsa mitte vööri vaid küljega ja lisaks läheb pool tundi hiljem sul vöörivisiir puruks ja kukub eest ära, on umbes samas suurusjärgus, et saad tormisel merel meteoriidiga pihta.
Viimati muutis Ghostship, 28 Sept, 2020 15:54, muudetud 1 kord kokku.
Midagi siin toimub, sai ühte-teist kirja pandud ja järsku pole sellest kõppugi...See et, ... Kas see foorum sööb postitusi või on siin mõni teine samasisuline lõim ?
Olen sel teemal kusagil siin kindlasti sõna võtnud ja tookord jäi asi poolikuks sest,
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 5 külalist