Sisselogimisprobleem
Sisselogimisprobleem
Kasutan Mozilla Firefox'i , militaar.netti sisse saan logida, kuidas juhtub. Mõni päev saan , enamus päevi ei saa, vajutan sisselogimisnuppu , aga tehakse hoopis refresh, suunatakse esilehele, ilma et logiks. Mõni päev saan korra sisse ja siis peale seda, hiljem ei saa.
Kui tahan 100% sisse saada, siis kasutan Internet explorer.
Küsimus on siis targematele - kuidas olla, mida teha, et ma saaks ka Firefoxiga oma tahtest sõltuvalt sisse ja välja logida. Mitte et ma tahan nüüd iga päev postitama hakata - lihtsalt parem ja mugavam on, kui kohe algul saab näha, kus on uusi postitusi.
aitäh
Kui tahan 100% sisse saada, siis kasutan Internet explorer.
Küsimus on siis targematele - kuidas olla, mida teha, et ma saaks ka Firefoxiga oma tahtest sõltuvalt sisse ja välja logida. Mitte et ma tahan nüüd iga päev postitama hakata - lihtsalt parem ja mugavam on, kui kohe algul saab näha, kus on uusi postitusi.
aitäh
Mul pole kunagi Mozillaga ühtegi probleemi polnud, seda 100% kasutangi. Mis interneti ühendus sul on? Mozilla on võib-olla 'offline' reziimis (File menu->work offline/online) kui sul püsiühendust pole, või on ühendus muidu vahepeal katkenud ja siis võib tõesti selline jama olla.
Tagantjärele tarkus on täppisteadus!
- Kuperjanov
- Liige
- Kontakt:
jess ma sain sisse !.. ootan endiselt lahendusi
neid trikke olen juba proovinud, et üritan kellelegi PS saata ja siis logida jne, aga oleks ikka kindlam tunne kui saaks asjale jälile. Ja kusjuures ongi nii et lehel näitb, justkui oleksin sisse logitud.
Hetkel kasutan Firefox ja nii ka jääb, Opera ei rahuldanud mu vajadusi
eksploorer ammugi mitte
neid trikke olen juba proovinud, et üritan kellelegi PS saata ja siis logida jne, aga oleks ikka kindlam tunne kui saaks asjale jälile. Ja kusjuures ongi nii et lehel näitb, justkui oleksin sisse logitud.
Hetkel kasutan Firefox ja nii ka jääb, Opera ei rahuldanud mu vajadusi
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist