Kriku kirjutas:Kotov kirjutas:Melting pot of white people. Nagu originaalne seadus ütles: "free white people of good character". Mõned asiaadid on ka Ameerika arengule kaasa aidanud, ei saa eitada. Aga ülejäänud? Mida on tumedanahalised ameerika hüvanguks korda saatnud? Kui (valge) USA kuule sööstis, siis rasvunud mustad naised protesteerisid tänavatel plakatitega, et nemad nälgivad. Kuidas te küll aru ei saa, et tumedanahalised tahavad teilt ainult üht asja - heaolu teie arvelt?!
Ei tea, minu arvelt ei taha ükski ameerika neeger midagi
Üldiselt valged nad sinna ise sisse vedasid ja söögu nüüd seda suppi. Mul ükski närv ei liigu. Lõppude lõpuks on see indiaanlaste maa, mitte valgete oma.
Kui demokoraatidel õnnestub USA demograafiline muutus pöördumatuks pöörata, siis see tohutult kiirendab sama protsessi Euroopas. Kusjuures sa kustutasid mu vastuse Madis Reivikule. Kuna küsimust pole kustutatud, siis eeldan, et see oli näpukas. (?)
Küsimus?
Kas sa saaksid selgitada kuidas ja mida Trump tegi/kavatses teha valgete hääbumiste takistamiseks ? Kuidas valge maailma omavaheliste lepingute mahatõmbamine valget maailma aitab ?
Vastus: pole väitnud, et Trump midagi tegi või oleks nüüd teinud. Ehk oleks suutnud sillutada teed Tucker Carlsonile (või kellegi teise taolise valimiseks aastal 2024), kes oleks teinud.
Oleks Trump veel neljaks aastaks võimule saanud, oleks ta ehk suutnud teed sillutada Tucker Carlsonile 2024 valimiste tarbeks, kes oleks ehk valgete hääbumise protsessi ümber pöörata suutnud.