Smith kirjutas:Sain minagi täna hommikul Covid-19 positiivse vastuse.
Eile andsin proovi ja täna hommikul kell 8 oli digilugu.ee-s vastus ülevalt.
4-5 päeva olnud kummaline olek, selline kehva olla vahepeal aga siis
läheb täiesti üle. Palaviku pole olnud ainult vahepeal tuleb aevastamishood millele järgneb nohu, mis möödub mõne tunniga.
Testima otsustasin minna siis kui maitse- ja lõhnameel kadus täielikult.
............
Olen väga tõsiselt asja võtnud ning kevadest saati kasutanud maski (ffp3), desopudel taskus jne.
Polnud pääsu , nagu näha.
Kurb ja kiiret paranemist. Kui jätta välja maitse kadumine, on mul okt algusest suht sarnased (ja igasügisesed) sümptomid. Ehk veab seni välja kuni süljeproovist hakatakse koroonat määrama, laps (poiss) kes töö ja õpikoha tõttu on pidanud päris mitu proovi andma (siiani negatiivsed, eilse seisuga) kurtis et viimane kord tehti ikka põhjalik pulgaga sondeerimine mõlemast sõõrmest kuni (tunde järgi) tagaajuni välja, nii et pisarad silmis, hoolimata sellest et tal peaks olema ka pärilik madal valulävi.
Ja ise pole desovahendit kordagi kasutanud, käsi pesen tavapärase sagedusega - siis kui on mustad, maski olen kandnud kokku vist 3x, aga hoian distantsi (täna poes, kohaliku linna rõõmsa nimega kaubanduskeskuses oli küll raske, pole ammu sellist rahvamassi näinud, ostukäruga liikumine kohati keeruline, aga maske ehk nii 5%, võib-olla soetavad varusid?) ja liigun regulaarselt ja lisaks jälgin et toidus piisavalt vitamiine, vajadusel võtan lisaks...
Ja tänaste testide positiivsuse % siis 5,6 - vist suht ainuke number mida tasub jälgida.
ps. Ilmselt hakkan siiski täna tööandja poolt toimetatud maskile TTÜ nime ja logo tikkima, kuigi ülikoolis sel ajal kui mu loengud algavad on veel hommikuselt pime ja külm ja kõle, ventilatsioonis uluvad kratid ja vähesed tudengid viitsivad kohale tulla kuna materjalid ka netis saadaval.