Kurtna 01.10.2006
-
Frundsberg
- Liige
- Kontakt:
-
Frundsberg
- Liige
- Kontakt:
Kusjuures minu meelest olid lätlaste hinnad (või siis läti venelaste omad) tunduvalt mõistlikumad kui kohalikel kaupmeestel. Näiteks müüs üks oma bussis kõhutav lätlane mulle 3 saksa kiivrit 50 euro eest, sest "a meil Lätis maksab kiiver 15 latti". Samuti nägin kus lätlane müüs saksa munagranaadi otse mu nina eest 100 krooni eest maha, oli ikka kahju küll, et ise samasse kohta 5 minutit varem ei saabunud.
Ei tea kas neil on kraami rohkem või lihtsalt pole nii ahned ja USA oksjoni hindade poolt ära hullutatud. Näiteks saksa kaika kasti oli Kurtnas täiesti võimatu normaalse hinna eest saada. Koju tulles vaatasin siis oksjonid läbi - täiesti ideaalne (Kurtna mõttes) kaigaste kast läks 57 euro eest uuele omanikule. Isegi kui saatekulu juurde panna, siis oleks hind odavam kui Kurtnas...
Ei tea mitu aastat veel läheb kui odavam on käia Saksa või Austria laatadel endale kola ostmas?
Ei tea kas neil on kraami rohkem või lihtsalt pole nii ahned ja USA oksjoni hindade poolt ära hullutatud. Näiteks saksa kaika kasti oli Kurtnas täiesti võimatu normaalse hinna eest saada. Koju tulles vaatasin siis oksjonid läbi - täiesti ideaalne (Kurtna mõttes) kaigaste kast läks 57 euro eest uuele omanikule. Isegi kui saatekulu juurde panna, siis oleks hind odavam kui Kurtnas...
Ei tea mitu aastat veel läheb kui odavam on käia Saksa või Austria laatadel endale kola ostmas?
Kuramaale jäi seda kraami ju meeletult. Enamik siinse ümbruse vägesid koos varustusega taganes ju sinna. Kapituleerudes oli kõik see kenasti alles ka.Frundsberg kirjutas:Kusjuures minu meelest olid lätlaste hinnad (või siis läti venelaste omad) tunduvalt mõistlikumad... ei tea kas neil on kraami rohkem...
Ma võin nt sõidukitest rääkida - poole Eesti asutused käisid seda sealt toomas. Minu meelest oli tuletõrjujate ja hiljem Tallinna Haljastustrusti 1940.a. Borgward buss (mis nüüd Pärnumaal ühe huvilise käes) nt Kura kotist toodud. Ja Tartus restaureeritud 1942.a. Saurer (endine Vanemuise buss) vist ka.
Valdo
[b][url=http://tinyurl.com/rattad]Eesti Jalgrattamuuseumi[/url][/b] looja ja eestvedaja
Asume Kesk-Eestis Väätsal Pikk tn 9. Maist septembrini oleme avatud R,L,P 11-18, muul ajal kokkuleppel
Tutvustame jalgratta ajalugu eesti vaates, meie seitsmes saalis on välja üle 120 ratta
[b][url=http://tinyurl.com/rattad]Eesti Jalgrattamuuseumi[/url][/b] looja ja eestvedaja
Asume Kesk-Eestis Väätsal Pikk tn 9. Maist septembrini oleme avatud R,L,P 11-18, muul ajal kokkuleppel
Tutvustame jalgratta ajalugu eesti vaates, meie seitsmes saalis on välja üle 120 ratta
Ma pole veel kordagi nii vähe asju ostnud kui seekord. See-eest oli tore inimestega rääkida. Kahurikilp, mis kevadel jäi rahapuudusel ostmata oli ikka veel 2000.-eek. Kahjuks nägin seda päeva lõpus, kui raha juba kulutatud oli.
Jagasin bussi mehega kellel olid müstilised hinnad. Ta tõi kõik kola tagasi...
Ostmise koha pealt on läti laat parem ja ilmselt poolas-saksas oleks veel parem. Mai kuus näeme siis jälle.
Jagasin bussi mehega kellel olid müstilised hinnad. Ta tõi kõik kola tagasi...
Ostmise koha pealt on läti laat parem ja ilmselt poolas-saksas oleks veel parem. Mai kuus näeme siis jälle.
Horsti ostetud kiivrit vahtisin ka ise ja kahjuks pidin nentima , et originaalvärvi sellelt märkimisväärselt välja küll ei võlu. Seega jääb üle teha soovi korral üks kena värvitöö. Minu arust oli hind sellises konditsioonis koore eest eestlaslikult kallis ja loodan , et said ikka soodsamalt kätte.
Frundsbergi jutt aga tuletas koledasti meelde enda ostu lätlase käest!
Samalt vennalt (muidugi , kui oli ikka tegu sama juhusega), sain eelmisel läti laadal enamuses värvi all munaka koos nupu ja kõrvadega 200 EEK väärtuses. See sajane muna aga jah selline kaevekeskmine. Metallosa terve, värvist haledad riismed.
Frundsbergi jutt aga tuletas koledasti meelde enda ostu lätlase käest!
Samalt vennalt (muidugi , kui oli ikka tegu sama juhusega), sain eelmisel läti laadal enamuses värvi all munaka koos nupu ja kõrvadega 200 EEK väärtuses. See sajane muna aga jah selline kaevekeskmine. Metallosa terve, värvist haledad riismed.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline