Roostes asjade puhastamine.
- desert eagle
- Liige
- Kontakt:
-
- Liige
- Kontakt:
Hoia seda toatemperatuuril - mida kõrgem temperatuur, seda suurem molekulide liikumine ning sellega seoses ka reaktsiooni kiirus.
Hea tulemuse annab ka siin ühes postis mainitud fanta (Coca on liiga kange). Tääki puhastasin pasast (2L pudelil kuppel maha ning tääk sisse ca 24 h - hiljem kuuma soodaveega pesta) ning suurema räbu teisaldasin poola pesukäsnaga. Njaa - kui suures sõjas said poolakad kui tuppa kusnud kassid, siis poola pesukäsn teeb saksa täägile 1:0.
Hea tulemuse annab ka siin ühes postis mainitud fanta (Coca on liiga kange). Tääki puhastasin pasast (2L pudelil kuppel maha ning tääk sisse ca 24 h - hiljem kuuma soodaveega pesta) ning suurema räbu teisaldasin poola pesukäsnaga. Njaa - kui suures sõjas said poolakad kui tuppa kusnud kassid, siis poola pesukäsn teeb saksa täägile 1:0.
Pildil olev pannal on juba puhastatud - seda esiteks! Kõigile udujutuajaja ärgitusel Sinimägedesse suundujatele teadmiseks - see koht on kaitse all ja oma massinatega vahelejäädes ootab teid kriminaalmenetlus! Jõudu kuivikute kogumisel!
Viimati muutis Arnold, 11 Okt, 2006 13:58, muudetud 1 kord kokku.
-
- Liige
- Kontakt:
Jah, ega keegi keela ju kuskil maas vedelevat kola kaasa võtta, kuid Sinimäed on tõesti vist Eestis üks enim läbiotsitud ja teadaolevatest kohtadest.
Pannal muidugi kena ja mina seda küll ei puhastaks. Kui soov saada kollektsiooni parem pannal, siis nõus vahetist tegema. Minu jaoks on lihtsalt tähtsam eseme välimusest tema ajalugu. Ja mida "ehedam" mingi ese on, seda parem. Keda huvitaks ikka 100% originaal oksiidi all olev tääk või kuni eelmise kuuni kuskil Austria laos vedelenud pannal?
Pannal muidugi kena ja mina seda küll ei puhastaks. Kui soov saada kollektsiooni parem pannal, siis nõus vahetist tegema. Minu jaoks on lihtsalt tähtsam eseme välimusest tema ajalugu. Ja mida "ehedam" mingi ese on, seda parem. Keda huvitaks ikka 100% originaal oksiidi all olev tääk või kuni eelmise kuuni kuskil Austria laos vedelenud pannal?
Esiteks:jah sul on õigus,pannalt olen ma oma väheste teadmistega suurema mustuse alt peale leidmist ise puhastanud.Ja seda kohe suure tuhinaga peale koju jõudmist.Teiseks: Absoluutselt ei meeldi mulle sinu hoiak naiste suhtes,kui arvad,et naistest kasu peale pesupesemise ja tahapanemise muud ei ole siis arva aga edasi,sain väga hästi aru mis mees oled ja kuidas naistesse suhtud.Kolmandaks:Pandla leidis mu naine juhuslikult ja täiesti lambist,Sinimägedes ei käinud me mitte kaevamas ja tuhnimas vaid käime seal alati peale iga aastast emaga kohustuslikku käiku Illuka surnuaeda.Sinna on maetud mu ema onu,kes hukkus saksa poolel võideldes Sinimägedes.Ja kedagi ma ei agiteeri ka sinna kaevama vaid küsisin ilusti teadjamate käest nõu.Ei tea kas ta oleks pidanud seda seal märgates maha vedelema jätma või?Arnold kirjutas:Pildil olev pannal on juba puhastatud - seda esiteks! Teiseks: Kena, et naistest ka peale pesupesemise ja tahapaneku miskit kasu on, aga kõigile udujutuajaja ärgitusel Sinimägedesse suundujatele teadmiseks - see koht on kaitse all ja oma massinatega vahelejäädes ootab teid kriminaalmenetlus! Jõudu kuivikute kogumisel!
Arnoldil lõi äkki väike eestlaslik kadedus välja, mis seal ikka ärrituda
Selles suhtes on tal muidugi õigus, et sinna sonkima minna ei tasuks.
Teine asi kui just maas vedeleb, siis on küll patt asi sinna vedelma jätta
Ilus leid igaljuhul

Selles suhtes on tal muidugi õigus, et sinna sonkima minna ei tasuks.
Teine asi kui just maas vedeleb, siis on küll patt asi sinna vedelma jätta
Ilus leid igaljuhul
Meie võitluslipp sini-must-valge
aatekõrgusse näidaku teed!
Lehvi, lehvi sa hõõguma palged.
Süüta südames õilsuse leek.
aatekõrgusse näidaku teed!
Lehvi, lehvi sa hõõguma palged.
Süüta südames õilsuse leek.
Sinimägedes võib tõesti ka niisama jalutades kraami leida. Ise sattusin selle aasta suvel ka esimest korda lõpuks sinna. Tegime tiiru mälestusmärgi juures ja vaatasime ka sissepääse maa-alustesse punkritesse (minu sealoleku ajal olid osad sissepääsud avatud ning mingid valged nööriid suundusid alla pimedusse - saagihimutsejad või arheoloogilised uuringud?). Igatahes leidsin ühe sapöörika ning see vedeles täitsa niisama ühe puu juures (kirusiin veel, et jala ära lõin)
siin on elektrolüüsiga puhastamise õpetus:
http://www.davesweb.com/houndawg/HowTo_ ... emoval.asp
http://myweb.tiscali.co.uk/andyspatch/rust.htm
http://www.davesweb.com/houndawg/HowTo_ ... emoval.asp
http://myweb.tiscali.co.uk/andyspatch/rust.htm
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline