Roostes asjade puhastamine.

Kõiksugu militaarsuunitlusega väljakaevamised ja nendega seonduv.
Vasta
Kasutaja avatar
desert eagle
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas desert eagle »

täienduseks veel et oblikas vaske läikima ei võta.Vaske saab puhastada sidrunhappega ainult et vaskkestad jäävad pärast tulipunaseks.
Kasutaja avatar
ludvig
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas ludvig »

vase ja alumiiniumi jaoks on väga hea mingi roostemuundur.viimast toodavad mitu erinevat firmat. peale muunduris leotamist on hea lasta veel viltkäia ja poleerimispastaga yle ja saate asja nii läikima et näete seal oma peegelpilti.
Kasutaja avatar
tuborg
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas tuborg »

üks küsimus siis veel et kui eset oblika lahuses leotan siis kas lahus peab terve aja kuum olema või lasen aint alguses vee keema?
canislupus
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas canislupus »

Hoia seda toatemperatuuril - mida kõrgem temperatuur, seda suurem molekulide liikumine ning sellega seoses ka reaktsiooni kiirus.
Hea tulemuse annab ka siin ühes postis mainitud fanta (Coca on liiga kange). Tääki puhastasin pasast (2L pudelil kuppel maha ning tääk sisse ca 24 h - hiljem kuuma soodaveega pesta) ning suurema räbu teisaldasin poola pesukäsnaga. Njaa - kui suures sõjas said poolakad kui tuppa kusnud kassid, siis poola pesukäsn teeb saksa täägile 1:0.
Arnold
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Arnold »

Pildil olev pannal on juba puhastatud - seda esiteks! Kõigile udujutuajaja ärgitusel Sinimägedesse suundujatele teadmiseks - see koht on kaitse all ja oma massinatega vahelejäädes ootab teid kriminaalmenetlus! Jõudu kuivikute kogumisel!
Viimati muutis Arnold, 11 Okt, 2006 13:58, muudetud 1 kord kokku.
Arnold
Liige
Kontakt:

Tuleb meelde vangipistetud aferisti Hindi retsept kõigiks elujuhtumiteks - haisev AU - 1 teeb nõukogude inimesest pikaealise! Igasuguste grigorjanide eelkäija - oblikhappe kummardajate hordid tuletavad mulle meelde vanu aegu :cry: Kasutage seespidiselt - saab mõnest lollist lahti!
Kasutaja avatar
ludvig
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas ludvig »

Arnold kuidagi pessimistlik täna..!
Frundsberg
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Frundsberg »

Jah, ega keegi keela ju kuskil maas vedelevat kola kaasa võtta, kuid Sinimäed on tõesti vist Eestis üks enim läbiotsitud ja teadaolevatest kohtadest.

Pannal muidugi kena ja mina seda küll ei puhastaks. Kui soov saada kollektsiooni parem pannal, siis nõus vahetist tegema. Minu jaoks on lihtsalt tähtsam eseme välimusest tema ajalugu. Ja mida "ehedam" mingi ese on, seda parem. Keda huvitaks ikka 100% originaal oksiidi all olev tääk või kuni eelmise kuuni kuskil Austria laos vedelenud pannal?
Kasutaja avatar
ormsö
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas ormsö »

Arnold kirjutas:Pildil olev pannal on juba puhastatud - seda esiteks! Teiseks: Kena, et naistest ka peale pesupesemise ja tahapaneku miskit kasu on, aga kõigile udujutuajaja ärgitusel Sinimägedesse suundujatele teadmiseks - see koht on kaitse all ja oma massinatega vahelejäädes ootab teid kriminaalmenetlus! Jõudu kuivikute kogumisel!
Esiteks:jah sul on õigus,pannalt olen ma oma väheste teadmistega suurema mustuse alt peale leidmist ise puhastanud.Ja seda kohe suure tuhinaga peale koju jõudmist.Teiseks: Absoluutselt ei meeldi mulle sinu hoiak naiste suhtes,kui arvad,et naistest kasu peale pesupesemise ja tahapanemise muud ei ole siis arva aga edasi,sain väga hästi aru mis mees oled ja kuidas naistesse suhtud.Kolmandaks:Pandla leidis mu naine juhuslikult ja täiesti lambist,Sinimägedes ei käinud me mitte kaevamas ja tuhnimas vaid käime seal alati peale iga aastast emaga kohustuslikku käiku Illuka surnuaeda.Sinna on maetud mu ema onu,kes hukkus saksa poolel võideldes Sinimägedes.Ja kedagi ma ei agiteeri ka sinna kaevama vaid küsisin ilusti teadjamate käest nõu.Ei tea kas ta oleks pidanud seda seal märgates maha vedelema jätma või?
Kasutaja avatar
hugo1
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas hugo1 »

Arnoldil lõi äkki väike eestlaslik kadedus välja, mis seal ikka ärrituda :lol:
Selles suhtes on tal muidugi õigus, et sinna sonkima minna ei tasuks.
Teine asi kui just maas vedeleb, siis on küll patt asi sinna vedelma jätta
Ilus leid igaljuhul
Meie võitluslipp sini-must-valge
aatekõrgusse näidaku teed!
Lehvi, lehvi sa hõõguma palged.
Süüta südames õilsuse leek.
Arnold
Liige
Kontakt:

Jah, enda postituse võib ju muuta, aga jälg jääb :oops: Kõigil meil on halvemaid ja paremaid hetki, õnneks pakkus juhus ja Eesti väiksus võimaluse ka ormsö'ga ühel väiksel Eesti saarel täiesti juhuslikult ja esmakordselt sel nädalavahetusel kohtudes isiklikult vabandust paluda.
Kasutaja avatar
tuborg
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas tuborg »

ma arvan et oblikas või isegi sidrunhape teeks hea töö
plekkpea
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas plekkpea »

Kui palju tuleb sidrunhapet ühe liitri vee kohta panna?
Huvitun maisest rasketehnikast.
jrgen20
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas jrgen20 »

Sinimägedes võib tõesti ka niisama jalutades kraami leida. Ise sattusin selle aasta suvel ka esimest korda lõpuks sinna. Tegime tiiru mälestusmärgi juures ja vaatasime ka sissepääse maa-alustesse punkritesse (minu sealoleku ajal olid osad sissepääsud avatud ning mingid valged nööriid suundusid alla pimedusse - saagihimutsejad või arheoloogilised uuringud?). Igatahes leidsin ühe sapöörika ning see vedeles täitsa niisama ühe puu juures (kirusiin veel, et jala ära lõin)
Kasutaja avatar
suurpomm
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas suurpomm »

Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline