Ma olen ise taolisi probleeme mõtestanud lahti saabaste näitega.Näen siin väikest proibleemi, sest kuigi kohapeal nõutakse eelnevalt 14 päeva vaktsiini manustamisest, siis presidendi AZ esimene doos loetakse uuringute kohaselt effektiivseks alates 3.nädalast !
Kahe süsti vahe on, erinevalt teistest, 8 nädalat.
Probleem on ikka selles, et poriste saabastega ei minda rivi ette ja hakata pidama mäejutlust saabaste hoolduse tähtsusest.

Äkki siin peitubki Iisraeli kvalitatiivne paremus Eestiga võrreldes, et sealsed riigijuhid üldiselt teavad neid saapa-asju omast käest, meil aga mitte.
Parim juhtimismeetod on ikkagi "minu järel" või "tee nagu mina".

See, et riigijuhte vaktsineeritakse, ei ole muide üldsegi mingi probleem kogused on tühised - kui see on õigesti kommunikeeritud.
Paraku aga siin on hakatud taaskord särki varrukaotsast selga toppima - valitsus, kellel lasub kogu kriisijuhtimise raskus (Kaja Kallasel oli äsja lähikontakt), ei saa olla kuskil eneseisolatsioonis või hingamisaparaadi all. Loomulikult peale jaanuaris avalikuks tulnud eliitvaktsineerimise juhtumeid on antud teema kui ära võetud splindiga granaat - mida kramplikult veeretatakse käes, oskamata midagi edasi teha.
Aga põhiprobleem mede Kersti puhul on jätkuvalt selles, et mis sõnumi me saadame sellega tavainimesele - et mingisse A-stani viirusepessa (seal levib ka muid asju) on nagu reisida OK ja selleks mingi eliitvaktsineerimine on samuti OK. Ja loodate, et väike inimene tänavalt täidab oma isolatsioonikohustuse, kannab maski jne?