Kriku kirjutas:ermot kirjutas:Kriku kirjutas: Täiesti argumenteerimata väide

Kas ma saaksin, palun, ka põhjendust sellele seisukohale või pean leppima samasuguse, täiesti argumenteerimata väitega?
Su väide on argumenteerimata, sest selle toetuseks pole sa esitanud mitte ühtegi argumenti.
Näiteks, kus on siin diskussioonis usupõhised postitused, mida olevat "liiga palju"?
Kui neid on, siis kas samade asjade kohta leiduvad diskussioonis ka teaduspõhised postitused?
Milles seisneb sinu arvates "probleemi tegelik olemus"?
Mis paneb sind arvama, et sellele ei ole siin diskussioonis "pihta saadud"?
Hästi, kerime siis veidi tagasi.
Ma väitsin laias laastus, et ravimiturg (sh. vaktsiinide tootmine) on läbipaistmatu ja see tõstab võimalike kuritarvituste/väärinfo esitamise jms. riski vaktsineeritavate jaoks; seda kõike tulenevalt akf kana tagumik mõistmatust hüüatusest stiilis mis neil vanuritel viga on, et nad ei vaktsineeri. See viitab 1) soovimatusele põhjuste üle sügavamalt juurelda ja 2) sisaldab eeldust, et vaktsineerimine suvalise vaktsiiniga on ainuõige valik antud olukorras. Selline veendumus ei tundunud minu jaoks olevat piisavalt argumenteeritud, pardon.
Järgnevates postitustes esitasin seda vastustavad tähelepanekud, muu hulgas viide kohtumaterjalidele võrreldavas, kuid mitte samas juhtumis (mis iseenesest kahtlemata väärib diskussiooni). Mis puudutab aga probleemi tegelikku olemust ja sellele pihta saamist, siis on minu sügava veendumuse kohaselt tegemist sibulat meenutava olukorraga- iga arusaamise kihi järel jõuame uue teadvustamist vajava kihini jne. kuniks on jõutud asja tuumani (inimliku piiratuse kontekstis).
Teisisõnu, absoluutse tõeni jõudmine on ideaal, meie surelikena saame sellele vaid lõputult läheneda. Sellele viitavat õppimiskõverat ma ei ole veel täheldanud, ehkki tunnustan siiralt kõiki akf-e teemasse panustamise eest. Ütleme nii, et põhjalikumaks lähenemiseks on vaja oluliselt rohkem andmeid analüüsiks, mis ei ole antud kontekstis realistlik. Umbes nii, nagu USA-s peeti vajalikuks luua omaette instituut ravimifirmade kuritarvituste uurimiseks.
Minu küsimus on, mis kaitseb täna meie patsiente ja kui mõjutatavad on meie otsustajad selles kasumiahnes keskkonnas? Kas riik tänases olukorras adub seotud riske ja suudab neid maandada või läheb lihtsamat teed ja väidab, et probleemi pole olemas?
No one said survival was fun.