Ja vahepeal viirus muudkui levib ja levib, sealhulgas ka nendele riskirühmadele. Aga sinu arust on see OK, sest kuna sa ei ole süsti saanud, siis on sul kõigi selliste vastu, kes on saanud, okas hinges.Kapten Trumm kirjutas:
Ongi trollimine. Eriti kui seda tehakse kaheldava tegevuse õigustamiseks (mitteprioriteetsete vaktsineerimine).
Riskirühmadest on meil tubli 75% endiselt vaktsineerimata. Jah, ei tohiks enne, kui enamik riskirühmast on vaktsineeritud (või vähemalt need, kes ise soovivad).
REAALSUS: COVID-19 pandeemia II seeria
Re: REAALSUS: COVID-19 pandeemia II seeria
Sel juhul on koroonasse suremus ka sisuliselt olematu.AMvA kirjutas:See ongi sisuliselt olematuKriku kirjutas:Umbes 5-10%.hjl85 kirjutas:Tõenäosus, et vaktsineeritud haigestub või kannab edasi on sisuliselt olematu.
Miks Venemaa Ukrainas sõdib?
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
Karmi käega valitsus Ukrainale?
Islamiterroristide hord tuleb?
Moskva jaoks ei võimutse separatistid mitte Donetskis ega Luganskis, vaid Kiievis.
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
Moskva jaoks ei võimutse separatistid mitte Donetskis ega Luganskis, vaid Kiievis.
Sõltumatud uuringud, mis arvestaksid kohalikku konteksti ja võimaldaks omapoolselt kontrollida ravimifirmade väiteid ja/või meditsiinisüsteemi efektiivsust. Muidu jääb üle ainult uskuda, et kõik on hästi, aga tõestada ei suuda. Sestap üldistus: usupõhine lähenemine.Kriku kirjutas:Ja mis puudu on, sa pole ikka veel öelnud?ermot kirjutas:
Ja siinkohal väidan mina, et ei ole. See ongi kogu minu jutu tuum.
No one said survival was fun.
Milline on hüpotees?ermot kirjutas:... See on päris hästi püstitatud hüpotees, mis väärib tõestamist.
Mina tõin välja, et sisuliselt on kaks valikut ja mõlema kohta on piisavalt informatsiooni. Keegi teine ei saa kaitsta inimest kui ta seda ise ei taha. Kui ebaadekvaatse vanuri eest otsustavad nende lapsed või hooldajad, siis on nendel vastutus teha valik kahe vahel - süst või mitte. Lihtne.
Mina oma 90+ ämmale lasin vaktsineerimise teha, samas paljud enda vanadele ei soovi. Riik ei pea vastutama, sest koroona puhul sundvaktsineerimist ei ole.
Paljude raamatute lugemine teeb inimese palju lugenud isikuks, kuid ei pruugi teha teda targaks...
Vale võrdlus. Suremus on konkreetne % nakatunutest, kuid kui vaktsineerimine vähendab viiruse edasikandumist viiruskandjatelt (mitte siis vaktsineertute üldarvust) 90-95%, on see ikkagi seda väärt.Kriku kirjutas:AMvA kirjutas:Sel juhul on koroonasse suremus ka sisuliselt olematu.Kriku kirjutas: See ongi sisuliselt olematu
Lõpuks ma saan aru, mis muret teeb - et seniseid uuringuid rahastavad ravimifirmad, mitte riigid ise.ermot kirjutas:Sõltumatud uuringud, mis arvestaksid kohalikku konteksti ja võimaldaks omapoolselt kontrollida ravimifirmade väiteid ja/või meditsiinisüsteemi efektiivsust. Muidu jääb üle ainult uskuda, et kõik on hästi, aga tõestada ei suuda. Sestap üldistus: usupõhine lähenemine.Kriku kirjutas:Ja mis puudu on, sa pole ikka veel öelnud?ermot kirjutas:
Ja siinkohal väidan mina, et ei ole. See ongi kogu minu jutu tuum.
Peatumata põhjustel, miks see nii on, mainin ära, et selle poolest ei eristu vaktsiinid ülejäänud ravimitest mitte kuidagi. Kui sinu arvates see muudab meditsiini usupõhiseks, käib see kogu meditsiini kohta, mitte ainult vaktsiinide kohta.
---
Teemaväline postitus kärbitud.
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
Ei olegi võrdlus. Kui 5-10 % on "sisuliselt olematu tõenäosus", siis on see seda igal pool - ja vastupidi. Minu jaoks näiteks pole see kummalgi juhul "sisuliselt olematu". Ma ausalt öelda ei kujuta ette, kus elualal võiks see olla "sisuliselt olematu".AMvA kirjutas:Vale võrdlus. Suremus on konkreetne % nakatunutest, kuid kui vaktsineerimine vähendab viiruse edasikandumist viiruskandjatelt (mitte siis vaktsineertute üldarvust) 90-95%, on see ikkagi seda väärt.
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
Ehk ükskord annad vastuse, et kui kaua ajaliselt (kas veel kuu, kaks, kolm,aasta= peab neid vanureid taga ajama?Kapten Trumm kirjutas:
Ongi trollimine. Eriti kui seda tehakse kaheldava tegevuse õigustamiseks (mitteprioriteetsete vaktsineerimine).
Riskirühmadest on meil tubli 75% endiselt vaktsineerimata. Jah, ei tohiks enne, kui enamik riskirühmast on vaktsineeritud (või vähemalt need, kes ise soovivad). Kui mõne perearsti nimekirjas neid ei ole, siis antud perearst enam vaktsiine ei saa. Või saab koos kohustusega vaktsineerida mõne teise nimistu omi. Meil on e-riik, my ass. Terviseamet saadab endiselt 100 kaupa kõigile või perearstid tellivad oma 30ndatest sõpruskonna tarbeks ja TA annab muudkui?
See, kuidas ei suudeta keskenduda ühe eesmärgi täitmiseks (raskuspunkt) on lausa masendav.
Sellest, et perearst ei pea taga ajama riskirühmi, räägiks siis, kui vaktsineeritud on 75% riskirühmast, mitte 75% on endiselt vaktsineerimata, eks.
Mone teise arsti nimistusse kuuluvaid-et siis Lasnamäe vanurile pannakse aeg Mustamäele kui ta isegi end apereatsi juurde ei lähe? Ja arvad, et ta läheb ning usaldab täiesti võõrast arsti kui niigi tema veenmisega raskused? Kas sulle jõuab ükskord kohale, et väga suur osa neist 65+ ei taha end vaktsineerida-miks muidu jäävad pidevalt ajad tühjaks.
Mis mõtet on seda aega mujale panna kui nad lihtsalt ei lähe vaktsineerima-probleem ei ole aegade nappuses vaid selles ei tulda kohale ja/või ei soovta end lasta vaktsineerida.
Viimati muutis hjl85, 05 Apr, 2021 13:10, muudetud 1 kord kokku.
Ehk annab akf andeks, kuid mulle meenub Lavrovi ütlused nii 2014.a. Donbastani kui Malaisia lennuki asjus - teie tõendid ei ole tõendid!ermot kirjutas:... Sõltumatud uuringud, mis arvestaksid kohalikku konteksti ja võimaldaks omapoolselt kontrollida ravimifirmade väiteid ja/või meditsiinisüsteemi efektiivsust. Muidu jääb üle ainult uskuda, et kõik on hästi, aga tõestada ei suuda. Sestap üldistus: usupõhine lähenemine.
Sõltumatu uuring on ka sõltumatu niivõrd kui üks või teine huvitatud osapoolpool seda usub!
PS. Kui EL andis koroonavaktsiinidele ajutised load, siis see sätestas ka mehhanismid edasisteks uuringuteks ja tulemuste kontrolliks.
Paljude raamatute lugemine teeb inimese palju lugenud isikuks, kuid ei pruugi teha teda targaks...
Üldiselt loetakse 5% mõistlikuks veapiiriks. Kui nakatumuse väheneb sellise veapiiri suuruse näiduni, siis ongi see pea olematu.Kriku kirjutas:Ei olegi võrdlus. Kui 5-10 % on "sisuliselt olematu tõenäosus", siis on see seda igal pool - ja vastupidi. Minu jaoks näiteks pole see kummalgi juhul "sisuliselt olematu". Ma ausalt öelda ei kujuta ette, kus elualal võiks see olla "sisuliselt olematu".AMvA kirjutas:Vale võrdlus. Suremus on konkreetne % nakatunutest, kuid kui vaktsineerimine vähendab viiruse edasikandumist viiruskandjatelt (mitte siis vaktsineertute üldarvust) 90-95%, on see ikkagi seda väärt.
- Kapten Trumm
- Liige
- Kontakt:
Seda hülgemöla pole küll mõtet ajada, justkui 75% riskirühmadest ei soovi või ei ilmu kohale. Kohe tõsiselt.Ehk ükskord annad vastuse, et kui kaua ajaliselt (kas veel kuu, kaks, kolm,aasta= peab neid vanureid taga ajama?
Mone teise arsti nimistusse kuuluvaid-et siis Lasnamäe vanurile pannakse aeg Mustamäele kui ta isegi end apereatsi juurde ei lähe? Ja arvad, et ta läheb ning usaldab täiesti võõrast arsti kui niigi tema veenmisega raskused? Kas sulle jõuab ükskord kohale, et väga suur osa neist 65+ ei taha end vaktsineerida-miks muidu jäävad pidevalt ajad tühjaks.
Mis mõtet on seda aega mujale panna kui nad lihtsalt ei lähe vaktsineerima-probleem ei ole aegade nappuses vaid selles ei tulda kohale ja/või ei soovta end lasta vaktsineerida.
Sitasti on asi korraldatud ja seatakse mõttetuid piiranguid. Nädalavahetuse "talgule" seati jälle bürokraatlikud piirangud.
Pannud 10 a allapoole selle lati, oleks puudugi tulnud.
/Veelgi hullem on see, et koos kohustusliku patriootliku riigioptimismi kehtestamisega nõrgeneks paratamatult ka meie ohutaju, mis on enesealalhoiuks vältimatult vajalik instinkt/ S. Mikser 2014.
- Kapten Trumm
- Liige
- Kontakt:
Kui see levib tervete ja noorte inimeste hulgas, siis las levib. Kuna kõigile ressurssi pole nagunii.AMvA kirjutas:Kapten Trumm kirjutas:
Ja vahepeal viirus muudkui levib ja levib, sealhulgas ka nendele riskirühmadele. Aga sinu arust on see OK, sest kuna sa ei ole süsti saanud, siis on sul kõigi selliste vastu, kes on saanud, okas hinges.
Samamoodi me ei vaktsineeri täna alaealisi, ka nemad (nt koolides) levitavad viirust väga hästi.
Minuarust sinutaoliste eliit- või korruptiivvaktsineerimine ei ole OK.
/Veelgi hullem on see, et koos kohustusliku patriootliku riigioptimismi kehtestamisega nõrgeneks paratamatult ka meie ohutaju, mis on enesealalhoiuks vältimatult vajalik instinkt/ S. Mikser 2014.
-
- Liige
- Kontakt:
Trumm, see pole hülgemöla. Oma kõrvaga kuulsin perearstikeskuses kuidas helistati ja paluti "et ehk ikka saate tulla täna vaktsineerima" ja kuidas 60+ ei suvatse ilmuda.
Kui on olukord kus riskirühmad vabalt saavad tulla ennast vaktsineerima - ja praegu ON SELLINE OLUKORD - talgud olid eile ja hunnik JÄI ÜLE - siis ei ole mõtet enam rääkida prioriteetidest. Pigem tuleks lähtuda põhimõttest - parim vaktsiin on see mis on kellegi vereringes.
Mina olen "ülejäägivaktsineeritu" ehk siis midagi vastupidist eliitvaktsineeritule. Eliit-korruptiivvaktsineerituse jutt - jällegi, alates eilsest see enam ei päde.
Kui on olukord kus riskirühmad vabalt saavad tulla ennast vaktsineerima - ja praegu ON SELLINE OLUKORD - talgud olid eile ja hunnik JÄI ÜLE - siis ei ole mõtet enam rääkida prioriteetidest. Pigem tuleks lähtuda põhimõttest - parim vaktsiin on see mis on kellegi vereringes.
Mina olen "ülejäägivaktsineeritu" ehk siis midagi vastupidist eliitvaktsineeritule. Eliit-korruptiivvaktsineerituse jutt - jällegi, alates eilsest see enam ei päde.
- Kapten Trumm
- Liige
- Kontakt:
Täielik demagoogia.Akf arvab, et põhimõtteliselt peaks vajadusel sundvaktsineerima riskirühmi vähemalt 75% täitumiseni?
Selge!
Riskirühmade inimesed on palju teadlikumad teemast kui suvalised 30+ lamemaalased. Meie kontoris oli soovijaid kohe 90%, aga mida pole siiani, on see vaktsineerimiskutse. Kuigi nimekirja esitasime juba jaanuari alguses. Täna on aprilli algus. Kui need riskirühmad mingil põhjusel ei ilmu piisaval arvul, et saaks saabunud vaktsiini ära kasutada, tuleb lihtsalt laiendada vanusepiiri. Mitte 65+, vaid 55+. vms.
Selles olen üsna kindel, et riskirühma inimsed kujutavad omale asja märksa tõsisemalt ette ja vähemalt 75% neist on valmis vaktsineerima.
See, et 65+ ei ilmunud piisavalt (kommunikatsioon selle nv kohta oli ka paras f***up), ei ole õigustus, et hakata seda 30stele tervetele jorssidele jagama, kes tahavad sellega endale mingeid eelisseisundeid (nt reisimine) saada.
Sel juhul oleks võimatu mõõta ükskõik mida täpsusega 5% ja vähem, mis ilmselgelt nii ei ole. Täpselt sama kohanduks ka suremusele.AMvA kirjutas:Üldiselt loetakse 5% mõistlikuks veapiiriks. Kui nakatumuse väheneb sellise veapiiri suuruse näiduni, siis ongi see pea olematu.Kriku kirjutas:Ei olegi võrdlus. Kui 5-10 % on "sisuliselt olematu tõenäosus", siis on see seda igal pool - ja vastupidi. Minu jaoks näiteks pole see kummalgi juhul "sisuliselt olematu". Ma ausalt öelda ei kujuta ette, kus elualal võiks see olla "sisuliselt olematu".AMvA kirjutas:Vale võrdlus. Suremus on konkreetne % nakatunutest, kuid kui vaktsineerimine vähendab viiruse edasikandumist viiruskandjatelt (mitte siis vaktsineertute üldarvust) 90-95%, on see ikkagi seda väärt.
Teiseks, jutt oli vahemikust 5-10%. Hiljutise artikli põhjal ei pruugi aga ka see paraku nii olla: https://www.nature.com/articles/d41586-021-00728-2
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline