Lisaks on pea igal ministeeriumil ja suuremal riigiasutusel oma IT osakond/allüksus ning kasutatakse süsteeme, mis omavahel ei ühildu kuna on soetatud erinevate hankeprotsessidega ning erinevatelt arendajatelt. Viimase aja näiteid kus andmeid toksitakse käsitsi excelisse ringi (vaktsineerimisnimekirjadega seotud) või Rahvastikuregistri ja RIA omavaheline andmevahetus on puudulik/olematu (e-mailide teavituse teema).Mina pole mingi IT asjatundja, aga riigi infosüsteemide igapäevase kasutajana tundub mulle, et paljuski on riigi IT projektide taga levinud probleem, et arenduse põhiosale leitakse kampaaniakorras raha (nt minister toetab), aga edasisele mitte. Seepärast jäävad paljulubavad üritused vinduma ja pälvivad kasutajate kriitikat. Näiteks pole kasutajatuge või on see alla arvestust.
Millest inimene, piirtud võimetega, ikka räägib, kui mitte iseendast...AndresTy kirjutas:inimesed, kes peaaegu midagi ei tea, kellel on olemas vaid pseudoteadmised (argimõistuse stereotüübid), on alati valmis avaldama oma arvamust mis tahes küsimuses suure enesekindlusega. Mida nigelamad inimese teadmised ja mõtlemisvõime, seda meelsamini ta oma arvamusi kõigiga jagab; enamasti püüab ta neid teistele lausa peale suruda, nõuab kinnitust, et need on õiged
“The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.”
Hirmul on suured silmad.krizz kirjutas:Olgu kes on, see ei ole ikkagi normaalne, et pandeemia ettekäändel saab politsei õiguse su pagas läbi otsida. Et siis peidad seal viirust või?
Kui on mõjuv põhjus.Some kirjutas:Minu arust saavad nad ka ilma pandeemiata su pagasnikut revideerida.
nimetu kirjutas:Laaneots tegi ka lõpuks suu lahti:
https://www.postimees.ee/7241216/ants-l ... ies-kolonn
Paistab, et ta pole rahul. Ja selle betooni valamise mõte praegusel ajajärgul jääb ka mulle arusaamatuks.
gooligan kirjutas:Mõistlik oleks hetkeks rahvaga nõu pidada, et kas ja millises järjekorras me neid kaunite kunstide saale vajame.
Ei paista kuskilt 2000-3000 igaõhtust lisanduvat kultuurisõpra, kes need kohad ära täidaks.
Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot], Majestic-12 [Bot] ja 5 külalist