Eriti põnevad on need patrioodid, kes küll ei oska sittagi rääkida C.R.J Isamaa kõnedest ning natsid, kes kiruvad 14/85 ja 14/88 ning kui küsida neilt mis nood siis õigemisi tähendavad - kein ahnung.Kapten Trumm kirjutas:Huvitav tähelepanek, et enamik hüsteeriliselt rämavatest ja tavaliselt natsiarmee sümboolikat avataril kasutavatest genossedest, kes siin võitlevad küll mingite sammaste, vene sõjaväepenskarite või muu sellise butafooria vastu - ei suuda tavaliselt tegelikes riigikaitse küsimustes A-d ega O-d öelda. Vähemalt vastupidised näited on ülimalt harvad.
Vahepeal tekkis juba mõte kirjutada, et need natsifännid võiks siit ära bännida ja foorum ei kaota sellest grammigi.
Küll ikka mõnel jätkub võhma mingite sisutühjade asjade üle kaagutamiseks?
Monument
-
meesmetsast
- Liige
- Kontakt:
-
motofassist
- Liige
- Kontakt:
meesmetsast kirjutas:Eriti põnevad on need patrioodid, kes küll ei oska sittagi rääkida C.R.J Isamaa kõnedest ning natsid, kes kiruvad 14/85 ja 14/88 ning kui küsida neilt mis nood siis õigemisi tähendavad - kein ahnung.Kapten Trumm kirjutas:Huvitav tähelepanek, et enamik hüsteeriliselt rämavatest ja tavaliselt natsiarmee sümboolikat avataril kasutavatest genossedest, kes siin võitlevad küll mingite sammaste, vene sõjaväepenskarite või muu sellise butafooria vastu - ei suuda tavaliselt tegelikes riigikaitse küsimustes A-d ega O-d öelda. Vähemalt vastupidised näited on ülimalt harvad.
Vahepeal tekkis juba mõte kirjutada, et need natsifännid võiks siit ära bännida ja foorum ei kaota sellest grammigi.
Kas kellegi bännimine annb sulle mingi rahulduse? Tuletan meelde ,et siin on ka väga ja väga hulgaliselt T iblasi kes tuleks bännida?!
Ehk siis mis eelistab sind siin foorumis olemast nn natsile? Oled sa millegi poolest parem?
-
meesmetsast
- Liige
- Kontakt:
Mida sa ibad. Kes ütles et ta on mu eeskuju?tõnis.SSS kirjutas:meesmetsast kirjutas:Eriti põnevad on need patrioodid, kes küll ei oska sittagi rääkida C.R.J Isamaa kõnedest ning natsid, kes kiruvad 14/85 ja 14/88 ning kui küsida neilt mis nood siis õigemisi tähendavad - kein ahnung.Kapten Trumm kirjutas:Huvitav tähelepanek, et enamik hüsteeriliselt rämavatest ja tavaliselt natsiarmee sümboolikat avataril kasutavatest genossedest, kes siin võitlevad küll mingite sammaste, vene sõjaväepenskarite või muu sellise butafooria vastu - ei suuda tavaliselt tegelikes riigikaitse küsimustes A-d ega O-d öelda. Vähemalt vastupidised näited on ülimalt harvad.
No aina paremaks läheb! Suurim venestaja C.R.J on saanud kellegi eeskujuks. No anna andeks mees kobi kooli tagasi ja saa teada mis mees oli C.R.J.
Kas kellegi bännimine annb sulle mingi rahulduse? Tuletan meelde ,et siin on ka väga ja väga hulgaliselt T iblasi kes tuleks bännida?!
Ehk siis mis eelistab sind siin foorumis olemast nn natsile? Oled sa millegi poolest parem?
Kas mina ütlen, et kedagi peaks bannima?
Kes ütles et ma rahuldust saan?
Kes ütles, või väitis, või näitas välja, et ma olen parem?
SA ÕPI LUGEMA, SIIS TULE SIIN TATTI PRITSIMA!
VÕI ÕPI ÕIGESTI TSITSEERIMA!
Sellised sitturid ajavad vere keema, hakkavad pasundama, teadmata asjade üksikasju.
PS! Paneme siis täie rauaga - SA peaksid ISE tagasi kooli kobima ning lugema õppima!
-
motofassist
- Liige
- Kontakt:
-
meesmetsast
- Liige
- Kontakt:
Lause keskel kirjutatakse eesti keel "e" väikse tähega (kui mõtled seda mida me räägime) ning suure "E" siis, kui me räägime Eesti (rahvuse) keelest (mida sa suust välja ajad, selline roosakas asi).tõnis.SSS kirjutas:Tsiteering kui panid tähele olid mõeldud kahele!
Kuna sina tsiteerisid Trummi siis kasutasin võimalust kaks ühe hoobiga.
Tõeliselt ilus Eesti keel on ropp.
(Mind ausaltöeldes ei huvita mida sa paned.)
Pole foorumites esimest korda! Antud hetkel tsiteerisid sa puhtalt mind, eelnev tekst nagu enamasti ei loe.
Ja kui sind miski ei koti, mida sa üldse kirjutad???
Tuled veel kooli saatma?
-
motofassist
- Liige
- Kontakt:
Kas ma ilmaasjata kirjutasin Eesti keel on ropp?
Ei ,sest mõni mees laiab siin enda ropu varasalvega.
Ja seda ei nimetata eesti keeleks!
Tegelt tõesti on sul õigus mul jäi Keel suure tähega kirjutamata.
Jah siiski saadan sind kooli tagasi.Mina käiks võimalikult paljudes koolides lihtsalt aega jääb väheks.Õppimine tuleb ainult kasuks!
Ei ,sest mõni mees laiab siin enda ropu varasalvega.
Ja seda ei nimetata eesti keeleks!
Tegelt tõesti on sul õigus mul jäi Keel suure tähega kirjutamata.
Jah siiski saadan sind kooli tagasi.Mina käiks võimalikult paljudes koolides lihtsalt aega jääb väheks.Õppimine tuleb ainult kasuks!
-
Charlemagne
- Liige
- Kontakt:
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist