Üle mõne aja on põhjust ka selle lõimega siin edasi minna.
Kerel olid siiani tegemata juhi ja radisti luugid ning nende pea kohal olev plaat.
Karbis olev plaat oli restis kaunikesti kõveraks paindunud, ning kuigi ma seda keeva veega omajagu sirgemaks saada üritasin,
ei saanud sellest kuidagi asja. Võtsin ühendust Takomiga, selgitasin asjaolusid ning nad saatsid mulle õige detailiga uue resti.
Uus rest oli saabudes küll ka selliselt pakitud, et mina küll ei uskunud, et seal sees ükski suurem detail sirgeks on jäänud,
kuid jumal tegi imet ja plaat seal sees oli peaaegu et sirge.
Nagu näha, siis magnet siseküljele on liimitud täiesti nähtavale kohta ning selle peitmisega ei ole suuremat vaeva nähtud.
See jääb täpselt raadio kohale, haakub raadio sisse peidetud vastasmagnetiga ning värvituna ei hakka loodetavasti väga silma.
Mitmesuguseid traadikesi ja sangakesi on ka lisatud sinna, kus tundus, et on vaja.

Ülejäänud osa on torn seest ja väljast.
Väljapoole püüdsin enamvähem kõik detailid ära sokutada, sest seda on praegu teha lihtsam,
kui torni koorik ei ole veel alumise poole külge liimitud. Suitsugranaadid nurkades on Aber'i R-34 komplekt,
tõsteaasad ja sang laaduriluugi kohal on ise meisterdatud.
Komandöri kaevukaane tegin ka ise - karbisoleval plastikluugil oli telg ära murdunud ja kuna detail on nii õhuke,
siis ma ei osanud kuidagi mõistlikul moel sinna plastikusse uut kinnitada nii, et see ka kinni jääks. Messingist isetehtud luuk andis ka
võimaluse see telg sinna sellisel viisil meisterdada, et lahti pöörates luuk viltu alla vajuma ei hakka.

Seestpoolt on paljud detailid kinnitamata ja saavad eraldiseisvatena ära värvitud.

Laaduriluugi sisekülg sai koostatud kombinatsioonis Takomi plastdetaile ja Aberi metalldetaile kasutades.

Torni komandöripoolsele siseküljele läheb üks raam erineva elektrikraamiga, millele liimisin traadist juhtmed
lisaks.

Selle Takomi komplekti suur häda on selles, et ühtegi läbipaistvat detaili siin karbis ei ole ja seega on igasugused
periskoobid ja vaateavade klaasplokid hallist läbipaistmatust plastikust. Komandöritorni tarvis leidsin olemasolevatest varudest
mingist Dragoni Panzer III või IV karbist pärit klaasplokkide resti, kust nüsisin kuus tükki Pantri komandöritornile sobivaiks.
Omajagu aitasid kaasa ka Aber'i etsikomplektis kaasa antud detailid.

Ja siin on kogu see kraam, mis seekord värvimist vajab:

Olge terved,
Kristjan