toomas tyrk kirjutas:
Kõigil läbipõdeda soovijatel soovitatakse aga vaadata neid covidi-haigete videosid, mida aeg-ajalt ikka teles demonstreeritakse...
Sellepärast ongi arvamused kahetised et haiguse kulg võib olla olenevalt inimesest erinev.
Enda tuttavate põhjal - ūldse kõige esimene kes teatas endal koroona olema oli üks Eesti kõrgliiga tasemel jalgpallur ja sedagi tänu sellele et neid toona pidevalt testiti. Sümptomid täpselt samad kui teisel tuttaval kes hiljaaegu Tallinki laeval Jannseni vaktsiini tegi ehk üks õhtu kerge palavik ja paar päeva väsinud. Ei kadunud tal võhm kuhugi ja jalgpalli mängib edasi.
Teisest äärmusest, mitte küll niiväga tuttav aga üks belglane oli nii pikalt aparaatide all et arstid talle mingit elulootust ei andnud. Siis lõi korraga silmad lahti et ossaraisk , jäin vist korraks tukastama. Kaks päeva pärast surnust ülestõusmist küsis arvutit voodisse sest kõik tööd olid pooleli. Logistik on ja nad saavad tõesti ka haigevoodis ja ainult arvutiga tööd teha.
Pluss hulk variante sinna vahele. Ka selliseid et "ei mul pole midagi häda aga mees oli küll vahepeal tõbine" jms.
Ükski mu tuttav sel põhjusel ära surnud ei ole.
Ma soovitaks neil kes vaktsiini ei taha, niisama jauramine asemel hakatuseks antikehade test teha. Võib täitsa vabalt olla et ammu läbi põdenud ja nüüd vehitakse pärast kaklust rusikatega.
Ma ise just äsja tegin , Confido kliinikus. On küll jah neid antikehasid veeniveres aga liiga vähe et mingit tõendit anda ja üleüldse ei saagi Eestis taudivaba tõendit ainult antikehade testi põhjal.
Arsti jutu järgi ei teki need iseenesest vaid peaks olema kas vaktsineeritud või nakkusega kokku puutunud.
Vaktsiini vist joogivett veel ei lisata ja pigem see teine variant.
Kui mingi kogus antikehi tõesti nii pikalt püsib siis võib-olla jaanuar 2020 kus oli ikka tõesti selline köha et tervet lauset ei suutnudki ilma köhima moodustada. Töötegemist see otseselt ei seganud.
Ja palun mind mitte süüdistada bioterrorismis sest toona arutles Eesti ajakirjandus elavalt selle üle et mis soost on Sipsik. Maske mindi alles kaks kuud hiljem Hiinast tooma ja testid tulid veel hiljem.