Kohus mõistis kunagise küüditaja tingimisi vangi
???
.....kolmeaastase katseajaga. Loodame, et süüdimõistetu selle kolme aasta jooksul kedagi enam ei küüdita.
???
Loomulikult, tean väga hästi, et karistus võidakse pöörata täitmisele, kui ka midagi muud toime paneb... Lihtsalt pani muigama see kolmeaastane katseaeg vanale küüditajale.
- desert eagle
- Liige
- Kontakt:
kUIDAS SELLE ASJAGA SIIS TÄNAPÄEVAL ON? Et esitad kaebuse ja asi lahti?
Lugu selline,et mu vanaema isa oli sunniviisiliselt sakslastele arst ja käis nendega kaasas. Aga 49-ndal aastal otsiti neid kes olid teeninud saksa sõjaväes. Oli üks tüüp ( tol ajal 18.a. vana) kel kästi 3 saksa sõjaväes teeninut üles leida ja kommunistidele teatada ja siis saab Tallinnasse korterisse. Niisiis poisike sai 2 saksas teeninud k6tte aga 3-ndat ei leidnud, seega lasi mu vanaema isa kinni võtta kuna too oli pidanud sunniviisiliselt sakslasi ravima. Tüüp saigi Tallinnasse korteri ja elab praegugi seal( 75 A.) Vanaema isa saadeti ida-Siberisse, Magadani ( Suri seal varingu tagajärjel
) Vist viidi laevaga sinna :/ ...
Elu läks raskeks. Vanaema emale ei antud tööd ja sõimati Bandiidiks jne.
Samuti ka mu vanaema kes käis siis 2-8 klassis. Koheldi teda kehvasti ja kiituskirju ei antud. Maja võeti ära. Õnneks leiti uus elukoht
Lugu selline,et mu vanaema isa oli sunniviisiliselt sakslastele arst ja käis nendega kaasas. Aga 49-ndal aastal otsiti neid kes olid teeninud saksa sõjaväes. Oli üks tüüp ( tol ajal 18.a. vana) kel kästi 3 saksa sõjaväes teeninut üles leida ja kommunistidele teatada ja siis saab Tallinnasse korterisse. Niisiis poisike sai 2 saksas teeninud k6tte aga 3-ndat ei leidnud, seega lasi mu vanaema isa kinni võtta kuna too oli pidanud sunniviisiliselt sakslasi ravima. Tüüp saigi Tallinnasse korteri ja elab praegugi seal( 75 A.) Vanaema isa saadeti ida-Siberisse, Magadani ( Suri seal varingu tagajärjel
Samuti ka mu vanaema kes käis siis 2-8 klassis. Koheldi teda kehvasti ja kiituskirju ei antud. Maja võeti ära. Õnneks leiti uus elukoht
Põrgust kirjutas:kUIDAS SELLE ASJAGA SIIS TÄNAPÄEVAL ON? Et esitad kaebuse ja asi lahti?
Lugu selline,et mu vanaema isa oli sunniviisiliselt sakslastele arst ja käis nendega kaasas. Aga 49-ndal aastal otsiti neid kes olid teeninud saksa sõjaväes. Oli üks tüüp ( tol ajal 18.a. vana) kel kästi 3 saksa sõjaväes teeninut üles leida ja kommunistidele teatada ja siis saab Tallinnasse korterisse. Niisiis poisike sai 2 saksas teeninud k6tte aga 3-ndat ei leidnud, seega lasi mu vanaema isa kinni võtta kuna too oli pidanud sunniviisiliselt sakslasi ravima. Tüüp saigi Tallinnasse korteri ja elab praegugi seal( 75 A.) Vanaema isa saadeti ida-Siberisse, Magadani ( Suri seal varingu tagajärjel) Vist viidi laevaga sinna :/ ...
Mis võiks korda saata kaebuse esitamisel? Tüüp on nüüd 75 a. ja elab seal samas Tallinna korteris. Hetkel täpsemat asukohta ei tea.
kUIDAS SELLE ASJAGA SIIS TÄNAPÄEVAL ON? Et esitad kaebuse ja asi lahti?--------No kas on sellise inimpasa peale mõtet aega raisata,saab ka tingimisi heal juhul.Minupärast jäägu sellised kohtupidamised üldse ära see on ikka täielik farss ju.Piinlik on nende inimeste ohvrite ees,kelle kannatustele sedaviisi justkui mingi hinnang antakse...
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist