Illustreerivad pildid ka:

Minu lemmik Penguin aga lendab hoopis soojuse peale, seega pihta saab see koht, kust katelde või gaasiturbiinide gaasid väljuvad.
Ilmselt on tegemist selle unistuste MLRS süsteemiga.
-- siis merelise sihtmärgi fikseerimiseks hetkel peale binokliga madruse midagi erilist olema ei tundu ja sõltume siin täielikult NATOst
Heitegaas vette? Mis suits neil siis mõlemalt küljelt, veepiirist kõrgemalt välja suunatakse? Nii, et küljed lausa tahmased.
von Kaerahelves kirjutas:Meremiinidest ja 190meremiilise tegevusraadiusega rakettidest "mitmekihilist" rannakaitset ju ei moodusta.
von Kaerahelves kirjutas:niferdab mööda miinidest
Puudu on ikka "mitmekihiline kaitse" ehk siis see millest ma eelnevalt just kirjutasin, kui juhuslikult vaevusite lugema postitust täies mahus
nimetu kirjutas:Puudu on ikka "mitmekihiline kaitse" ehk siis see millest ma eelnevalt just kirjutasin, kui juhuslikult vaevusite lugema postitust täies mahus
Mida see "mitmekihiline kaitse" endast siis kujutab?
von Kaerahelves kirjutas:Kas Te lugupeetu ka teate, kui palju oli EW ajal planeeritud Tallinna lahe sulus kasutada meremiine?
Puudu on ikka "mitmekihiline kaitse" ehk siis see millest ma eelnevalt just kirjutasin, kui juhuslikult vaevusite lugema postitust täies mahus
Poolakate kingiks pakutud T-55 võinuks selleks otstarbeks päris hästi sobida) ja 100mm mürsul on ka piisav purustusjõud.
Teoorias kõik muidugi ilus, kui tegelikus elus läheb vast nagu ikka
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline