https://www.delfi.ee/artikkel/94942645/ ... ad-lahkuma
"Me tahame armastada oma riiki, aga me peame olema väga selged: riik ja valitsus ei ole sama asi. Meil on valitsus, kes rikub meie põhiseaduslikke põhiõigusi. Meil on valitsus, mis tambib iga päev jalge alla põhiseadust, võttes endale õigusi, mida tal ei ole, võttes vastu korraldusi, mis on vastuolus seadusega. Selline valitsus ei juhi riiki ja selline valitsus ei saa jätaka. Kui te olete minuga nõus, siis hüüdke: "Maha Kaja Kallase valitsus!" Rahvas hõiskas koos Helmega: "Maha! Maha! Maha!". "Vaba Eesti eest!" jäi Martin Helme toetusega rahule.
Ja seda juba vähemalt keskajast saadik, kui üritati karantiinidega katku vastu võidelda. Avaldan kaastunnet, oled valesse maailma elama sattunud.Xender kirjutas:Probleem on selles, et mingit lõpliku võitu või lahendust pole, nagu pole olnud AIDSi epideemiale, narkootikumide vastases võitluses, kodutuse või pmt ühegi teise probleemi üle. Nüüd aga koroona puhul peaks kuidagi olema ? Elu on edasi läinud ning tehtud mida saadud.
Kuid sellega, et "asjad on nii nagu on" ei suuda enamus leppida.
Madis Reivik kirjutas:Probleem on selles et idikatest üritatakse seda "jutu õiget osa" välja kaevata.
Sel pole mingit mõtet. Kui annad helmedele ja vooglaidudele sõna ja hiljem ütled et 10% nende jutust on asjalik, keeravad nad oma idiootsusele vunki juurde ja röögivad platsi peal "maha valitsus" ja "meid mürgitatakse".
Pole vaja selliseid vedada erri ega kuku raadiosse. Isegi kui seal räägitakse enamvähem mõistlikku juttu, siis hiljem oma meesteklubis pannakse ikka täispaska edasi.
Lolli ei paranda kahjuks miski.
Xender, kui sa ei näe et piirangud aitavad koroonat kontrollida, siis on kaks võimalust: ei taha näha või siis pole sa kursis viimase 2 aasta uudistega. Siin foorumis pole mõtet sellist pooloina teksti ajada.
Kriku kirjutas: Ja seda juba vähemalt keskajast saadik, kui üritati karantiinidega katku vastu võidelda. Avaldan kaastunnet, oled valesse maailma elama sattunud.
Xender kirjutas:Minu meelest siin ja tegelikult ühiskonnas on rappa kiskunud see, et nähakse kas musta või valget...
Näiteks vaktsineerimine mind absoluutselt ei kotti.....
Samas ma ei näe, et piirangud ja kõik muu oleks pikemas plaanis jätkusuutlikud .... Minu hinnangul kahjud ületavad juba ammu kasu....
Ma ei eita meditsiini või kahtleks kuidagi koroona olemasolus....
Samamoodi tõsiste antivaxxerite ja lamemaalaste meelest olen liiga lammas ...
Probleem on selles, et mingit lõpliku võitu või lahendust pole,...
Ühest asjast on kahju - et ei ole olemas head valemit, mis laseks välja arvutada kui palju inimesi on ära surnud tänu selle jama eestvedajatele, et neid siis saaks kriminaalvastutusele võtta [massi]mõrva eest.Kriku kirjutas:Põhimõtteliselt terve väljak Jaani kiriku ja Vabadussamba vahel on idioote tihedalt täis
Xender kirjutas:Kriku kirjutas: Ja seda juba vähemalt keskajast saadik, kui üritati karantiinidega katku vastu võidelda. Avaldan kaastunnet, oled valesse maailma elama sattunud.
Koroonat tasub võrrelda ikka rohkem grippi kui katkuga ...
Päris katku leviku korral poleks mul midagi selle vastu, kui sõjavägi oleks tänaval ja reeglitest mitte kinnipidajad saavad kuuli. Kuid koroona pole katk, ei saa võrrelda haigust mille suremust üldsuremuse statistikast raske välja võtta haigusega, mis tappis aasta jooksul 1/3 elanikkonnast.
Korra on sind selle korduvalt ümber lükatud vale taaspostitamise eest juba hoiatatud. Nüüd siis on teine kord.Xender kirjutas:Kuid koroona pole katk, ei saa võrrelda haigust mille suremust üldsuremuse statistikast raske välja võtta haigusega, mis tappis aasta jooksul 1/3 elanikkonnast.
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline