REAALSUS: COVID-19 pandeemia II seeria

...ja kõik muu sisejulgeolekusse puutuv
Vasta
Liige

Re: REAALSUS: COVID-19 pandeemia II seeria

Postitus Postitas Avatar »

Ma lihtsalt veelkord mainin. Mul ei ole tööjuures olnud tõenäoliselt ühtegi firmasisest nakatamist. Maske ei kanta.
Ei vaidle maskikandmise vastu - ikka aitab midagi.
Lihtsalt soovitan - kui te tunnete ennast kuidagi eriliselt/imelikult/ebatavaliset/kirgastunult jne jne. Isoleeruge igaks juhuks...ja testige. Mina ei ole musternäide. Eelmine sügis olin kerge nohuga 2x tööl. Lihtsalt arvasin, et näe haistmine töötab, ja pole kellegi kahtlasega kokku puutunud. Teadsin ka suht kindalt, et lapse kaudu koolist sain, ja seal ei olnud levikut. Riskisin. Vale otsus, aga läks õnneks. See sügis septembris oli 1x sama moodi. Tegelikult ei olnud isegi nohu, aga ajas aevastama üle keskmise. Panin paljajalu käimiselel, põrand külm - lükkasin kütteperioodi jne. Jälle läks õnneks. Ei ole kunagi seda ajukõdistamise testi teinud, kardan, mul õrn nina. See selleks.
Aga see on vale eks ole. Et tegelikult ikkagi loeb ka see, et kui tunnete ennast kuidagi kahtlaselt, siis võtke aeg maha ja ärge ronige seltskonda. Ärge saatke oma lapsi kooli, kui nad pole terved jne jne. See tegelikult loeb väga palju. Ja kui tööandjad vinguvad või mossitavad, siis oi kuidas nad mossitavad hiljem, kui tegelikult ongi koroonateema. Nad peavad aru saama. Ja tegelikult täitsa huvitav, kas tegelikult on kedagi diskrimineeritud selle pärast, et jäid isolatsiooni kahtlusega. Jaa on võimalus simulantidele, aga no kamoon.
Turist 47
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Turist 47 »

Esimesed, jah. Viimasel ajal Eesti siseseid, usutavat, loogilist infot viroloogidelt ja kaalutud otsuseid valitsuselt, napib.
Hästi ei taha realiseeruda augusti keskel (https://www.err.ee/1608309878/uut-vakts ... lokaalseks) , Valitsuse poolt esitatud optimistlik kava.
Kiik oleks nagu "pildilt" distantseerunud. Ei teagi, Kes või mis täna olukorda koordineerib, juhib, otsustab. Vastutamine ei ole vist jätkuvalt "teema".
Arvatavalt, tänu New York Times kajastusele saime operatiivselt teadmise esikohast. Homme, ehk on ka Valitsusel tööpäev ja võimalik, et leitakse muu hulgas aega koroona uudistega tutvumiseks.
Liige

Postitus Postitas Avatar »

Muuseas. Lapse koolis suunati testide tegemine koju. Stiilis koolis võtab liiga palju aega. Aga ma saan ridade vahelt aru, et peamiselt kardetakse vastutust. Äkki keegi mulgustab oma ajud jne. Mul üks tuttav töötab "eriliste lastega" ta oli ikka vääga mures, et mismoodi ta nüüd neile selgeks teeb asjad. Aga mitteeriliste laste puhul ja kasvõi kodus - see kiirtestimine ei ole keeruline - üldse kohe ei ole.
https://www.youtube.com/watch?v=WcaVown ... e=emb_logo
Tegelikult ei pea isegi nii palju kütkestama. Võid lihtsalt feil tulemuse saada.
Kasutaja avatar
Kriku
Moderaator
Kontakt:

Postitus Postitas Kriku »

croman40 kirjutas:
Kriku kirjutas:Ja viidatud "The Lanceti" artikkel käib perekonnas levimise kohta, mitte populatsiooni kohta, nagu eelnevatel lehekülgedel korduvalt nenditud. Me ei ole siin üks suur pere.

Ega jah, viirus mujal ei levi, seega see näide ei sobi, kas niimoodi tuleks teie arvamust mõista?
Perekonnas koos elavate inimeste kontaktid on tihedamad ja viirus levib paremini. Seetõttu toimubki suurem osa ülekandeid perekondades.

croman40 kirjutas:Lugege tähelepanelikumalt, kirjutasin matemaatilise arvutuste alustest, st teooriast.
Kirjutasite ülal:
croman40 kirjutas:Isegi 100% vaktsineerituse juures, tänaste vaktsiinidega ja ilma piiranguteta jääb suure tõenäosusega Ro > 1.
Selle väiteni peaks jõudma arvutuste tulemusel. Kuna te tegelikult midagi arvutanud ei ole, on väide paljasõnaline.
croman40
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas croman40 »

Kriku kirjutas:
croman kirjutas:Isegi 100% vaktsineerituse juures, tänaste vaktsiinidega ja ilma piiranguteta jääb suure tõenäosusega Ro > 1.

Kuna te tegelikult midagi arvutanud ei ole, on väide paljasõnaline

Kriku kirjutas:Minu arust ei ole küsimus mitte selles, kas vaktsineeritu vaktsineeritute hulgas levitab (jah, levitab), vaid selles, kas vaktsineeritute hulgas saab seetõttu R0 tõusta üle 1 (tõenäoliselt mitte).

Kas on mingeid erinevusi nendel väidetel, v.a., et lisasin arvutuste teooria oma väitele, kes soovib võib kontrollida. Mis on teie väite erinevus paljasõnalisusest?
Kasutaja avatar
Seersant Steiner
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Seersant Steiner »

Madis Reivik kirjutas:

Täna Rocca Prismas
Null turvat kes maski kontrolloib
Ca 20% lolle kes maske ei kanna, seda ka müüjate hulgas.
Ehk siis mõttetu hoogtöö-ignorantsuse kombo.
Aga kui sulgemine ähvardab "siis me teeme kõik..."

Roccas pole ma viimalsel ajal ültse turvasid näinud , sel ajal kui ma seal töötasin siis meie pidime kõndima kogu aeg ringi aga see oli ca 2,5 aastat tagasi . eks peaks selle rocca turvajuhi käest küsima miks mehi ei ole seal .
Kasutaja avatar
Kriku
Moderaator
Kontakt:

Postitus Postitas Kriku »

croman40 kirjutas:
Kriku kirjutas:
croman kirjutas:Isegi 100% vaktsineerituse juures, tänaste vaktsiinidega ja ilma piiranguteta jääb suure tõenäosusega Ro > 1.

Kuna te tegelikult midagi arvutanud ei ole, on väide paljasõnaline

Kriku kirjutas:Minu arust ei ole küsimus mitte selles, kas vaktsineeritu vaktsineeritute hulgas levitab (jah, levitab), vaid selles, kas vaktsineeritute hulgas saab seetõttu R0 tõusta üle 1 (tõenäoliselt mitte).

Kas on mingeid erinevusi nendel väidetel, v.a., et lisasin arvutuste teooria oma väitele, kes soovib võib kontrollida. Mis on teie väite erinevus paljasõnalisusest?

Mina kirjutasin hulga spetsialistide hinnangute (ka teemasse postitatutel) järgi, et karjaimmuunsuse saavutamine vaktsineerimise abil on võimalik. Teie väidate, et kõik nad ajavad jama. Selle kohta tahtsingi teada, et mis alusel.
vanahalb
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas vanahalb »

Madis Reivik kirjutas:
Aga ok, too näide "ERINEVATEST KOOLKONDADEST" mis nõu annavad ja kuidas need vastu käivad üksteisele ?
Piisab KAHE KOOLKONNA defineerimisest.

Rootsi valitsust nõustanud teadlased eesotsas Anders Tegnelliga ja Soome valitsust samal ajal nõustanud teadlastegrupp. Kusjuures Soome valitsus valis alguses Rootsi tee kuid nähes et mis toimuma hakkab tõmmati kiiresti pidurit ja keskenduti piirangutele (2020 kevad).
No Soomes on asi täna enam-vähem kuigi mingid lainetused käivad. Rootsis ei laineta vist enam midagi. Aga aeg pole veel küps et lõplikke järeldusi teha.
Eestis-Lätis möllab valitsustes minuarust marutõbi ja vaevalt et seal üldse mingit nõu kuulda võetakse. Sõltumata koolkonnast.
Dr.Sci
Liige

Postitus Postitas Dr.Sci »

Seersant Steiner kirjutas:
Madis Reivik kirjutas:

Täna Rocca Prismas
Null turvat kes maski kontrolloib
Ca 20% lolle kes maske ei kanna, seda ka müüjate hulgas.
Ehk siis mõttetu hoogtöö-ignorantsuse kombo.
Aga kui sulgemine ähvardab "siis me teeme kõik..."

Roccas pole ma viimalsel ajal ültse turvasid näinud , sel ajal kui ma seal töötasin siis meie pidime kõndima kogu aeg ringi aga see oli ca 2,5 aastat tagasi . eks peaks selle rocca turvajuhi käest küsima miks mehi ei ole seal .
Tegelikult, vähemalt reedel veel oli nii turvamehi, sh ka täiendavaid kes maske jagasid. Mõned korrad olen seal ka politseid näinud. Austusest VV vastu kes torusallid keelustas, käin nüüd riidest maskiga, millega katan küll vaid suu - kedagi pole siiani häirinud - (nina kattes tee või tina aga saan udused prillid, pealegi, juba lapsepõlvest saadud ninatrauma ja kroonilise nohu tõttu hingangi valdavalt - ja kui mask peas, ainult läbi suu) Aga neid täitsa ilma maskita liikujaid olen ka kohanud - eile erinevates ehituskaupades ja ka kaubanduskeskustes.
Madis Reivik
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Madis Reivik »

Tubli, eks kui SPAs käid siis pane ujukad ka nii jalga et ainult munad jäävad välja. Eneseteostus forever !

Croman, ühesõnaga sul pole arvutusi et oma väiteid kinnitada.
Madis Reivik
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Madis Reivik »

vanahalb kirjutas:
Madis Reivik kirjutas:
Aga ok, too näide "ERINEVATEST KOOLKONDADEST" mis nõu annavad ja kuidas need vastu käivad üksteisele ?
Piisab KAHE KOOLKONNA defineerimisest.

Rootsi valitsust nõustanud teadlased eesotsas Anders Tegnelliga ja Soome valitsust samal ajal nõustanud teadlastegrupp. Kusjuures Soome valitsus valis alguses Rootsi tee kuid nähes et mis toimuma hakkab tõmmati kiiresti pidurit ja keskenduti piirangutele (2020 kevad).
No Soomes on asi täna enam-vähem kuigi mingid lainetused käivad. Rootsis ei laineta vist enam midagi. Aga aeg pole veel küps et lõplikke järeldusi teha.
Eestis-Lätis möllab valitsustes minuarust marutõbi ja vaevalt et seal üldse mingit nõu kuulda võetakse. Sõltumata koolkonnast.

Sa nagu väitsid et Eestis valitsust nõustavad eri koolkonnad ?
Dr.Sci
Liige

Kriku kirjutas:Mina kirjutasin hulga spetsialistide hinnangute (ka teemasse postitatutel) järgi, et karjaimmuunsuse saavutamine vaktsineerimise abil on võimalik. Teie väidate, et kõik nad ajavad jama. Selle kohta tahtsingi teada, et mis alusel.
Alates nädala alguses olen mitu korda kuulnud (raadiost, hommikuprogramm, päevased jutusaated ja temaatilised vestlused) eri inimesrte sh ka tervishoiuspetsid, teadlased, ajakirjanikud suust, et karjaimmunsus seekord pole saavutatav... (Kuku)
Dr.Sci
Liige

Madis Reivik kirjutas:Tubli, eks kui SPAs käid siis pane ujukad ka nii jalga et ainult munad jäävad välja. Eneseteostus forever !

Croman, ühesõnaga sul pole arvutusi et oma väiteid kinnitada.
Üldiselt, eelistan neid spaasid kus ujukaid vaja üldse ei ole... (Mitte et siinkohal vihje maskikandmise ja ujukate kandmise seose osas üldse asjakohane oleks, ja vaadates milline möll oli Laulasmaa spaas terve viimase nädala ei tahtnud sinna ka ujukates ja isegi maskiga...)
vanahalb
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas vanahalb »

Madis Reivik kirjutas:Sa nagu väitsid et Eestis valitsust nõustavad eri koolkonnad ?

Kuskohal? Ma olen natuke varasemalt võrrelnud Eesti ja Soome koroonastrateegiat ja väitnud et soomlastel läheb paremini. Eesti siseselt võib vast ka koolkondi leiduda sest igal professuuril on mingid eripärad. Vaevalt aga et nad valitsuse nõustamise pärast võistlevad. Lutsar on olnud algusest peale.
kuido20
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas kuido20 »

Kelle teadmised ja ajaressurss nüüd ei küüni mahukatest meditsiiniartiklitest läbi närimiseks siis Eesti Noorte Teadlaste Akadeemialt
paar lühivideot (iga video alla kahe minuti)

a. Mis vahet on läbipõdemisel ja vaktsineerimisel. Koroona läbipõdemine on organismile raskem, kuna ta on ikkagi haigus ja põhjustab ulatuslikke kahjusid näiteks kopsus ja isegi ajus.
image_2021-10-31_210205.png
image_2021-10-31_210205.png (244.14 KiB) Vaadatud 719 korda

https://www.facebook.com/kustsatead/vid ... 071077217/

b. Meil on vaja nutikat imuunsüsteemi, kuna tugev immunsüsteem võib lõhkuda ka sinu keha
https://www.facebook.com/kustsatead/vid ... 301924806/

Õpeta oma immuunsüsteem nutikaks, vaktsineeri !
Viimati muutis kuido20, 31 Okt, 2021 21:12, muudetud 1 kord kokku.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist