Traksidega poisid..
Traksidega poisid..
Täna käisin õhtul hilja Tartu Hüperrimis Sõpruse silla otsas siis, kell oli umbes 21 00,poes sees täheldasin viinaleti ümbruses ca 4 traksidega poissi ja hiljem peale kassasid oli siis neid rohkem.Noh alateadvus ju ikka ütleb,et nii mõnigi neist ilmselt on ke foorumikülastaja samal ajal ajas itsitama,et mõni vend oli päris poisiohtu ja suurte punaste põskedega Et äkki mõni teadjam vend valgustab pisut selliste rühmituste tegevust ja eesmärki ka pisut...
- desert eagle
- Liige
- Kontakt:
Üks kord avanes Tartu linnas Rüütli tänaval niisugune vaatepilt,mööda tänavat jalutas terev kamp kiilakaid bomber jopedega tegelasi.Liitrine lauaviin käis ringi,järsku ilmus kusagilt välja mustlasnaine koos umbes mingi 17a pojaga.Järgmine vaatepilt mida nägin oli see et poiss oli asfaldil pikali ja terve kari tanksaapaid käisid vastu pead.Ema kes oma poega kaitsma läks sai ka mõne obaduse vastu pead.Mõni kuu hiljem samal tänaval avanes järgmine vaatepilt kuidas mööda tänavat kõmpis jälle kamp kiilakaid bomberid seljas,mõnel veel Eesti leegioni embleemid külge õmmeldud ja see kord oli meeste tegevusekś sihvkade söömine.Me ei suutnud tõesti enam naeru kinni pidada! Pakun välja et sihvkade söömine on KOHUTAVALT EBAKULTUURNE TEGEVUS ning on omane just Ivanidele ja Vasjadele.Nii et tehke nendest traksipidi bomberisse mähitud tegelastest omad järeldused!
-
meesmetsast
- Liige
- Kontakt:
Sihvkad sihvkadeks - kuid ka see pisiasi näitab ju seda mida olen alati väitnud - need vennad on oma "rahvuslikule" fassadile vaatamata ikkagi suht internatsionaalsed tegelased.desert eagle kirjutas:Me ei suutnud tõesti enam naeru kinni pidada! Pakun välja et sihvkade söömine on KOHUTAVALT EBAKULTUURNE TEGEVUS ning on omane just Ivanidele ja Vasjadele.Nii et tehke nendest traksipidi bomberisse mähitud tegelastest omad järeldused!
Kellel kandev ideoloogiline aluspõhi puudub - ehkki nad seda ise hoolega muidugi eitavad.
Ainus idee on oma üleolekut näidata ja kellegile pasunasse anda.
Muidugi üksikule kellest jõud üle käib.
Kas vennad oleks näiteks oma tanksaapakesega Koplisse venelasi jahtima läinud?
Ei muidugi.
Sest sealt oleks tulnud sihuke koslep...
Samasuguste sellide käest.
Mitte millal vaid miks?
KÕIK KARUKESTEST
KÕIK KARUKESTEST
-
meesmetsast
- Liige
- Kontakt:
Mina kujutan ette patriooti sellisena, kes oskab ka kodumaa ajalugu rääkida:
Kui sellepeale küsisin mõnda kuupäeva, mis loogiliselt võttes peaks igal Eesti kodanikul peas olema (Tartu rahu, Iseseisvumine), siis oli hmm..vaikus... tekkis piinlik vaikus ja kostus ainult : tahad molli saada vä.
Aga noh, ma loodan, et see oli lihtsalt 1 frukt.
Kui sellepeale küsisin mõnda kuupäeva, mis loogiliselt võttes peaks igal Eesti kodanikul peas olema (Tartu rahu, Iseseisvumine), siis oli hmm..vaikus... tekkis piinlik vaikus ja kostus ainult : tahad molli saada vä.
Aga noh, ma loodan, et see oli lihtsalt 1 frukt.
5-6 aastat tagasi nägin selliseid Tallinna vanalinnas ja päris uhkelt kaklesid venelastega.Kas vennad oleks näiteks oma tanksaapakesega Koplisse venelasi jahtima läinud?
Ei muidugi.
Pealtnäha olid jõud tasakaalus, mõlemaid võis nii 10 ringi olla.
Meie võitluslipp sini-must-valge
aatekõrgusse näidaku teed!
Lehvi, lehvi sa hõõguma palged.
Süüta südames õilsuse leek.
aatekõrgusse näidaku teed!
Lehvi, lehvi sa hõõguma palged.
Süüta südames õilsuse leek.
- starkatter
- Liige
- Kontakt:
Eks ta reeglina nii kipubki olema.Venelased ei lähe nii naljalt politseisse avaldusi kirjutama,samamoodi need traksidega sellid.Nii ei teatagi eriti palju sellest kuidas nemad venelastega ja vastupidi arveid ôiendatakse.hugo1 kirjutas:5-6 aastat tagasi nägin selliseid Tallinna vanalinnas ja päris uhkelt kaklesid venelastega.Kas vennad oleks näiteks oma tanksaapakesega Koplisse venelasi jahtima läinud?
Ei muidugi.
Pealtnäha olid jõud tasakaalus, mõlemaid võis nii 10 ringi olla.
"Ja kui kôik teisedki valed,mida partei oli kinnitanud,heaks kiideti-kui kôik lood olid ühesugused-pidi vale minema ajalukku ja muutuma tôeks."
George Orwell,1984
George Orwell,1984
Kopli suhtes mul veidi teine arvamus. Kuna ise seal siis võib öelda , et siin on suht rahulik. Muidugi öösel täis peaga pole ringi kakerdanud ja venelasi sõimanud , ent pole siin hullu midagi nagu räägitakse. Jah , selles võib kindel olla, et enamus elanikkonnast siin venelased. Tundub et see kaklev kontingent on vist mujale läinud. Veedavad ehk aega kas Balti jaamas või Maardus.
Või pole ma lihtsalt "õigel" ajal "õiges" kohas.
Või pole ma lihtsalt "õigel" ajal "õiges" kohas.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline