REAALSUS: COVID-19 pandeemia II seeria
Re: REAALSUS: COVID-19 pandeemia II seeria
Peagi hakkab kool. Kas lastakse samamoodi edasi, et testima peavad ennast ainult vaktsineerimata õpilased ja õpetajad ning isegi ei saadeta kooli teste vaktsineeritute jaoks vaid kool peab need ise vajadusel ostma?
Tänane kord sisuliselt tähendab seda, et riik võib otsustada, et kõik elanikkonnast peavad tõestama, et nad ei ole rasedad ja rasedustest selleks ei kõlba, samas kõlbab ostutsekk 5 kuud tagasi ostetud kondoomile.
-
siiruviiruline
- Liige
Kriku kirjutas:Loba jätta. See, kas vaktsineerimise tase enam nakkuse levikut mõjutab, on küsitav alates oomikronist. Varem oli selge, et mõjutas. Selle kohta on hulk viiteid postitatud.
Israeli, islandi ja gibraltari näited sellest sügisest?
Ja vastuseid saab siit:
https://www.hm.ee/et/tegevused/koroona/ ... e-koolides
https://www.hm.ee/et/tegevused/koroona/ ... e-koolides
Novembri kahel esimesel nädalal testisid end koolipere liikmed üldjuhul kolm korda nädalas (sh vaktsineeritud ja läbipõdenud), edaspidi oli soovitav testida kaks korda nädalas ning keskenduda neile, kes on vaktsineerimata või ei ole haigust viimase 6 kuu jooksul läbi põdenud. Teste tarniti koolidesse ka selle arvestusega. Juhul kui soovitakse rohkem testida, tuleb vahendid selleks leida koostöös koolipidajaga.
NB! Jaanuari alguses peale koolivaheaega tuleks testida kogu kooliperet kahe nädala jooksul kaks korda nädalas.
Positiivse testitulemuse saanud õpilane läheb koju ja vanem broneerib aja perearsti kaudu PCR-testimisele.
Juhul kui vanem ei nõustu oma lapse testimisega, tuleb tal sellest kooli teavitada, nõustumise korral lapsevanemal midagi teha ei tule. Kui lapsevanem testimiseks luba ei anna, siis vaatamata sellele, saab haigustunnusteta laps koolis kontaktõppes jätkata.
siiruviiruline kirjutas:Kriku kirjutas:Loba jätta. See, kas vaktsineerimise tase enam nakkuse levikut mõjutab, on küsitav alates oomikronist. Varem oli selge, et mõjutas. Selle kohta on hulk viiteid postitatud.
Israeli, islandi ja gibraltari näited sellest sügisest?
Hmm? Neil kõigil ju täitsa hästi läinud. Islandil on üldse kokku olnud 37 koroonasurma. Praegu jah hüppeliselt kasvas haiglaravi vajajate arv (neid on hetkel 6).
Gibraltari elanikkond on kuidagi väiksevõitu statistika jaoks, elanikke sama palju kui Saaremaal.
Iisraeli suremus miljoni elaniku kohta on kaks korda väiksem kui Eestil ja kuigi nad alustasid vaktsineerimist teistest kõvasti varem siis kahe doosiga vaktsineeritute protsent neil eriti kõrgem pole - detsembri lõpus ca 70%. Araabia elanikkond? Aga ikkagi tulid paremini toime kui meie.
-
siiruviiruline
- Liige
Nõustun
Ja samas liiga palju meil neid surmasi.
https://tv.postimees.ee/7418264/epidemi ... st-pohjust
Ja samas liiga palju meil neid surmasi.
https://tv.postimees.ee/7418264/epidemi ... st-pohjust
Mõned märkused :
1 ) seda , et UK omicroni ja selle ohtlikkuse kohta pole piisavalt datat, räägiti juba kuu aega tagasi,. Ja siis räägiti sama 2 nädalat tagasi. Ja siis räägitakse nüüd. Ja ma olen veenudnud, et räägitakse ka veebruaris ja märtsis
2 ) põhjus, miks "pole piisavalt datat" on see, et data, mis on olemas, ei kõlksu sugugi kokku valitsuse poliitikaga . Dr. Campbell on seda UK enda ametlike andmete järgi väga hästi tõestanud
Nakatumiste arv on meeletult kiiresti tõusnud viimase kuu jooksul. Samal ajal raske covidi juhtumite arv haiglates on tõusnud vaid veidi. Veel hullem, 90 % haiglajuhtumitest on juhuslikud, s.t midagi taolist : inimene sattus jalaluumurruga haiglasse, seal tehti kohustuslik test ja leiti et tal on ka omicron nohu . Vaadake tema videosid, need toetuvad UK , LAV ja teiste riikide ametlikele andmetele, need pole mingite antivaxxerite umbluu telegramist
Mis mon siis UK ja Eesti ja teiste Euroopa riikide poliitika, millega omicroni ametlikud andmed sugugi kokku ei kõla ?
a ) vaktsineerida, vaktsineerida, vaktsineerida ! Kõiki alates 5.a. lastest kuni 105.a. vanuriteni vaatamata sellele kas neil on seda vaja või mitte
b) booster , booster,booster ! Kas on vaja või mitte tuleb ära teha 3.süst ja 4. ja siis 5. ja kuues Neile pühadele käsulaudadele pole alternatiivi aga ühtki muud ideed valitsustel.
Ja muuseas, nii vaktsiin kui booster on ikka sellesama 2019.a. Wuhani viiruse jaoks tehtud. Keegi ei hooli , keegi ei esita küsimusi kui efektiivne see enam on või kas üldse on.
Kui keegi esitaks programmi, et kogu maailma elanikud vaktsineerida 2019.a gripitüvede järgi tehtud vaktsiiniga 2022. a. peetakse teda hulluks. Nüüd käib sama jant väga muutliku covidi viirusega ja keegi ei ütle, et see on hullus.
ma ei ole antivaxxer, mul on endal 2x AZ ja üks Pfizeri booster keres,olen riskigrupp, kuid see silmakirjalikkus, võlts propaganda ja valelikkus, mida valitsused ja peavoolumeedia laiale publikule esitab, ajab mul sita keema
Niimoodi need asjad ei käi. Vähemalt ei tohiks käia
1 ) seda , et UK omicroni ja selle ohtlikkuse kohta pole piisavalt datat, räägiti juba kuu aega tagasi,. Ja siis räägiti sama 2 nädalat tagasi. Ja siis räägitakse nüüd. Ja ma olen veenudnud, et räägitakse ka veebruaris ja märtsis
2 ) põhjus, miks "pole piisavalt datat" on see, et data, mis on olemas, ei kõlksu sugugi kokku valitsuse poliitikaga . Dr. Campbell on seda UK enda ametlike andmete järgi väga hästi tõestanud
Nakatumiste arv on meeletult kiiresti tõusnud viimase kuu jooksul. Samal ajal raske covidi juhtumite arv haiglates on tõusnud vaid veidi. Veel hullem, 90 % haiglajuhtumitest on juhuslikud, s.t midagi taolist : inimene sattus jalaluumurruga haiglasse, seal tehti kohustuslik test ja leiti et tal on ka omicron nohu . Vaadake tema videosid, need toetuvad UK , LAV ja teiste riikide ametlikele andmetele, need pole mingite antivaxxerite umbluu telegramist
Mis mon siis UK ja Eesti ja teiste Euroopa riikide poliitika, millega omicroni ametlikud andmed sugugi kokku ei kõla ?
a ) vaktsineerida, vaktsineerida, vaktsineerida ! Kõiki alates 5.a. lastest kuni 105.a. vanuriteni vaatamata sellele kas neil on seda vaja või mitte
b) booster , booster,booster ! Kas on vaja või mitte tuleb ära teha 3.süst ja 4. ja siis 5. ja kuues Neile pühadele käsulaudadele pole alternatiivi aga ühtki muud ideed valitsustel.
Ja muuseas, nii vaktsiin kui booster on ikka sellesama 2019.a. Wuhani viiruse jaoks tehtud. Keegi ei hooli , keegi ei esita küsimusi kui efektiivne see enam on või kas üldse on.
Kui keegi esitaks programmi, et kogu maailma elanikud vaktsineerida 2019.a gripitüvede järgi tehtud vaktsiiniga 2022. a. peetakse teda hulluks. Nüüd käib sama jant väga muutliku covidi viirusega ja keegi ei ütle, et see on hullus.
ma ei ole antivaxxer, mul on endal 2x AZ ja üks Pfizeri booster keres,olen riskigrupp, kuid see silmakirjalikkus, võlts propaganda ja valelikkus, mida valitsused ja peavoolumeedia laiale publikule esitab, ajab mul sita keema
Niimoodi need asjad ei käi. Vähemalt ei tohiks käia
Hollandi politsei ja valitsus on ikka segaseks läinud oma piirangute jõustamisega. Eks siingi foorumis on küllalt neid, kes sellist "võimu ja korra" tagamist pooldaksid https://twitter.com/avaza1972/status/14 ... 71586?s=21
See video meenutab juba Valgevent kus lihtsalt auto ette tõugatakse https://twitter.com/nijscoman1/status/1 ... 36709?s=21
https://twitter.com/nijscoman1/status/1 ... 42977?s=21
Videod varasemast protestidest
See video meenutab juba Valgevent kus lihtsalt auto ette tõugatakse https://twitter.com/nijscoman1/status/1 ... 36709?s=21
https://twitter.com/nijscoman1/status/1 ... 42977?s=21
Videod varasemast protestidest
Viimati muutis hjl85, 02 Jaan, 2022 19:06, muudetud 1 kord kokku.
Esimeses videos me ei näe, mis erivahendi (koera) kasutamise eelnes. Teises on kahju küll, et ullike auto ette tormas
Vaevalt ta eriti viga sai, sest auto oli juba peatumas.
Sellised mõnehetkelised klipid on põhimõtteliselt väga erinevad pildist, mis meile VV kohta jooksis ning nende põhjal on palju raskem midagi öelda.
Vaevalt ta eriti viga sai, sest auto oli juba peatumas.Sellised mõnehetkelised klipid on põhimõtteliselt väga erinevad pildist, mis meile VV kohta jooksis ning nende põhjal on palju raskem midagi öelda.
Miks Venemaa Ukrainas sõdib?
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
Karmi käega valitsus Ukrainale?
Islamiterroristide hord tuleb?
Moskva jaoks ei võimutse separatistid mitte Donetskis ega Luganskis, vaid Kiievis.
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
Moskva jaoks ei võimutse separatistid mitte Donetskis ega Luganskis, vaid Kiievis.
Vaata 6-9 sekund. Mitte ei kukkunud vaid tõugati. Ok VV võrdlus ei päde aga anna inimesele võim läheb lolliks ära.
-
kana tagumik
- Liige
Kui ma siin mõned lehed tagasi lärmama kukkusin, siis mu peamine tagamõtteline mure oligi, et teadusargumendid lastakse taganeda administratiivsete argumentide ees, oluliseks muutub, et hoida mingit distsipliini ja korda, ka "lootust üleval", vaktsineerimisega, mis siis et omikron pagan end eriti administratiivsetest ja teaduslikest ettekirjutustest end eriti heidutada ei lase.
-
Madis Reivik
- Liige
- Kontakt:
hjl85 kirjutas:Vaata 6-9 sekund. Mitte ei kukkunud vaid tõugati. Ok VV võrdlus ei päde aga anna inimesele võim läheb lolliks ära.
Ehk siis rüselus politseiga peab olema rüselejale ohutu, muidu on valgevene.
Mingid suvalised klipid ilma alguse ja lõputa, võimalikult segase nurga alt filmitud, siis on lihtsam "järeldusi" teha.
Ei tea, käimisraamiga tädi seisab täpselt ees. 6. sekundil tekib tagaajajaga füüsiline kontakt küll, aga tüüp võis ka ise edasi hüpata, kui tundis, et turjast kinni haaratakse.hjl85 kirjutas:Vaata 6-9 sekund. Mitte ei kukkunud vaid tõugati.
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
-
Madis Reivik
- Liige
- Kontakt:
// 1 ) seda , et UK omicroni ja selle ohtlikkuse kohta pole piisavalt datat, räägiti juba kuu aega tagasi,. Ja siis räägiti sama 2 nädalat tagasi. Ja siis räägitakse nüüd. Ja ma olen veenudnud, et räägitakse ka veebruaris ja märtsis
Kuu aega tagasi polnud omikron laialt levinud
// 2 ) põhjus, miks "pole piisavalt datat" on see, et data, mis on olemas, ei kõlksu sugugi kokku valitsuse poliitikaga . Dr. Campbell on seda UK enda ametlike andmete järgi väga hästi tõestanud
Loll järeldus, mille ümberlükkamine võtaks 10 sekundit.
// a ) vaktsineerida, vaktsineerida, vaktsineerida ! Kõiki alates 5.a. lastest kuni 105.a. vanuriteni vaatamata sellele kas neil on seda vaja või mitte
// b) booster , booster,booster ! Kas on vaja või mitte tuleb ära teha 3.süst ja 4. ja siis 5. ja kuues Neile pühadele käsulaudadele pole alternatiivi aga ühtki muud ideed valitsustel.
Vaktsineerimine vähendab rasket haigestumist. Mis kuradi ideid sul veel vaja on ? On sul vastuargumente sellele, peale ilkumise ?
Loll väide, mida saab ümber lükata pidevalt pealetuleva med info abil
// Kui keegi esitaks programmi, et kogu maailma elanikud vaktsineerida 2019.a gripitüvede järgi tehtud vaktsiiniga 2022. a. peetakse teda hulluks. Nüüd käib sama jant väga muutliku covidi viirusega ja keegi ei ütle, et see on hullus.
Strawman argument, kui keegi teeks ettepaneku lakkuda konni siis peetaks teda ka hulluks
// ma ei ole antivaxxer, mul on endal 2x AZ ja üks Pfizeri booster keres,olen riskigrupp, kuid see silmakirjalikkus, võlts propaganda ja valelikkus, mida valitsused ja peavoolumeedia laiale publikule esitab, ajab mul sita keema
See ei muuda sinu eelnevat segast antivaxijuttu kuidagi paremaks. "Peavoolumeedia" on misasi ? Sul on internet, otsi sealt infot (mitte idiootide postitatud infot, vaid päris infot).
Kuu aega tagasi polnud omikron laialt levinud
// 2 ) põhjus, miks "pole piisavalt datat" on see, et data, mis on olemas, ei kõlksu sugugi kokku valitsuse poliitikaga . Dr. Campbell on seda UK enda ametlike andmete järgi väga hästi tõestanud
Loll järeldus, mille ümberlükkamine võtaks 10 sekundit.
// a ) vaktsineerida, vaktsineerida, vaktsineerida ! Kõiki alates 5.a. lastest kuni 105.a. vanuriteni vaatamata sellele kas neil on seda vaja või mitte
// b) booster , booster,booster ! Kas on vaja või mitte tuleb ära teha 3.süst ja 4. ja siis 5. ja kuues Neile pühadele käsulaudadele pole alternatiivi aga ühtki muud ideed valitsustel.
Vaktsineerimine vähendab rasket haigestumist. Mis kuradi ideid sul veel vaja on ? On sul vastuargumente sellele, peale ilkumise ?
Loll väide, mida saab ümber lükata pidevalt pealetuleva med info abil
// Kui keegi esitaks programmi, et kogu maailma elanikud vaktsineerida 2019.a gripitüvede järgi tehtud vaktsiiniga 2022. a. peetakse teda hulluks. Nüüd käib sama jant väga muutliku covidi viirusega ja keegi ei ütle, et see on hullus.
Strawman argument, kui keegi teeks ettepaneku lakkuda konni siis peetaks teda ka hulluks
// ma ei ole antivaxxer, mul on endal 2x AZ ja üks Pfizeri booster keres,olen riskigrupp, kuid see silmakirjalikkus, võlts propaganda ja valelikkus, mida valitsused ja peavoolumeedia laiale publikule esitab, ajab mul sita keema
See ei muuda sinu eelnevat segast antivaxijuttu kuidagi paremaks. "Peavoolumeedia" on misasi ? Sul on internet, otsi sealt infot (mitte idiootide postitatud infot, vaid päris infot).
Kui Suurbritannia põhjal ei saa asi selgeks, küll siis saab teiste riikide põhjal. Oomikroni peiteaeg on küll lühem, aga ikkagi on nakatumise ja haiglasse sattumise vahel ju mingi aeg. See võib ju olla 10 päeva 2 nädala asemel, aga praegu pole asi ikkagi veel nii kaugele arenenud, et järeldusi teha.
Sakslased on optimistlikud, aga neil pole veel oomikron nii domineeriv kui LAV-s või Suurbritannias; millegipärast intensiivravipatsientide arv kasvab:
Sakslased on optimistlikud, aga neil pole veel oomikron nii domineeriv kui LAV-s või Suurbritannias; millegipärast intensiivravipatsientide arv kasvab:
https://www.err.ee/1608453500/saksa-ars ... e-koormustKoroonaviiruse omikroni tüvi võib vähendada koormust Saksamaa tervishoiusüsteemile, kui selle põhjustatav haigust põevad inimesed kergemini, ütles riigi haiglate peaarstide liidu VLK juht.
VLK juhi Michael Weberi sõnul poleks koroonaviirus enam ohuks tervishoiusüsteemile, kui omikron muutuks Saksamaal sama domineerivaks tüveks kui Lõuna-Aafrika vabariigis, Suurbritannias või Taanis ja kui haigus põetakse läbi enamjaolt sama kergelt kui nendes riikides, vahendas Reuters.
Samas on omikroni tüve levikuga Saksamaal viimastel päevadel nakatumiste arv olnud taas tõusuteel, kui detsembris näitas nakatumiste arv pigem langust. Samamoodi on kasvanud intensiivravi vajavate koroonaga nakatunute arv.
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
-
siiruviiruline
- Liige
REAALSUS: COVID-19 pandeemia II seeria
Mul on ka internet, soovin ka "päris" info allikat!See ei muuda sinu eelnevat segast antivaxijuttu kuidagi paremaks. "Peavoolumeedia" on misasi ? Sul on internet, otsi sealt infot (mitte idiootide postitatud infot, vaid päris infot).
Milline see olla võiks?
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline