REAALSUS: COVID-19 pandeemia II seeria

...ja kõik muu sisejulgeolekusse puutuv
Vasta
hjl85
Liige
Kontakt:

Re: REAALSUS: COVID-19 pandeemia II seeria

Postitus Postitas hjl85 »

UK tyhistab tervishoiu töötajatele kohustuse vaktsineerida https://www.telegraph.co.uk/politics/20 ... -vaccines/ aga meil taotakse ikka trummi ja trumm taob kohustusliku vaktsineerimist. Igasugu e maskide jura ja üldse piirangud oleks aeg lõpetada. Kes soovib kandku edasi. Kaua seda nartsu oeab taskus kandma.
sahmik
Liige

Postitus Postitas sahmik »

Tundub, et inimestel hakkab sellest jamast kõrini saama. Eeldatavalt tuleb samasugune üritus ka Euroopas nagu sellel nädalavahetusel Kanadas ja Austraalias aset leidis.
https://twitter.com/EuropeConvoy
Kasutaja avatar
loomake
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas loomake »

Mis teha. Kõrini või mitte, inimesed jäävad massiliselt haigeks.
Uudishimulik loll on ikka huvitavam olla kui ignorantne loll.
Kasutaja avatar
Kapten Trumm
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Kapten Trumm »

UK tyhistab tervishoiu töötajatele kohustuse vaktsineerida https://www.telegraph.co.uk/politics/20 ... -vaccines/ aga meil taotakse ikka trummi ja trumm taob kohustusliku vaktsineerimist. Igasugu e maskide jura ja üldse piirangud oleks aeg lõpetada. Kes soovib kandku edasi. Kaua seda nartsu oeab taskus kandma.

Vaktsineeritus võimaldabki neid piiranguid tühistada.
Sest omikroni "nohul" puudub teaduslik tõestus - tõenäoline on, et omikroni "kergus" tuleneb sellest, et väga paljudel on mingi immuunsus olemas - põhiliselt vaktsiinist ja mõnevõrra vähematel läbipõdemisega.

Seega, et piiranguid tühistada - tuleb vaktsineerida. Mitte antivaxi trollida.
Ilma enamiku elanike vaktsineerimiseta oleks täna haiglad ääreni täis. Seda on vältinud just vaktsineerimine, mitte "omikron on nohu".
See omikroni "nohu" on järjekordne antivaxi/piiranguvastaste jõle vale, millega enda agendat (antivaxerid vabalt liikuma) promoveeritakse.

Antivaxi meediatrollid on piisavalt lollid, et mitte teada tausta. Alles oli siin Taani piirangute kaotamine "kõva sõna" - ainult mitte keegi ei rääkinud sellest, et Taani piirangud olid enne Eesti omadest tunduvalt rangemad.
/Veelgi hullem on see, et koos kohustusliku patriootliku riigioptimismi kehtestamisega nõrgeneks paratamatult ka meie ohutaju, mis on enesealalhoiuks vältimatult vajalik instinkt/ S. Mikser 2014.
Kasutaja avatar
Kapten Trumm
Liige
Kontakt:

Lollidemaal algaski võidujooks, kes lubab suuremaid piirangutühistusi.
Kui me oleme sündmuste arengus Taanist või GB-st kuu-kaks tahapool, siis samu asju ei saa samaaegselt ju teha :wall:
Viimati muutis Kapten Trumm, 31 Jaan, 2022 9:36, muudetud 1 kord kokku.
/Veelgi hullem on see, et koos kohustusliku patriootliku riigioptimismi kehtestamisega nõrgeneks paratamatult ka meie ohutaju, mis on enesealalhoiuks vältimatult vajalik instinkt/ S. Mikser 2014.
smr
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas smr »

Niipalju, kui mina aru saan, siis siin väidetakse, et O tekitab minimaalse immuunsuse ning karjaimmuunsust sellega ei teki

https://twitter.com/yaneerbaryam/status ... KXk6w&s=09
affa
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas affa »

Kapten Trumm kirjutas:

Lollidemaal algaski võidujooks, kes lubab suuremaid piirangutühistusi.

Mida sa siin lollidemaaks nimetad?
Kasutaja avatar
Kapten Trumm
Liige
Kontakt:

https://www.delfi.ee/artikkel/95771463/ ... eebruarist

KE ultimaatum. Antivaxi 200 000 häält ootab valimisi. :wall:
Kasutaja avatar
Some
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Some »

Minu jaoks on koroona nagu matemaatika - ei saa hääletusel otsustada palju on 4+4. Aga hetkel tundub, et koroona pole mitte meditsiiniline vaid poliitiline probleem. Mina, kes ma tahan, et kõik oleks hästi, olen segaduses. Oma arust olen kõike teinud, et see jama vähemalt minu poolest kähku läbi saaks - kõik peres vaktsineeritud, täiskasvanutel tõhustuseks Moderna ka sees ja siis mingid tüübid Vabaduse väljakul ütlevad, et ma olen idioot? Ma igatsen selle koroonajura lõppemist sama palju kui suvaline antivaxxer, lihtsalt tikun pisut rohkem teadlasi usaldama (sest ise viiruste osas loll).
Kasutaja avatar
loomake
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas loomake »

Some kirjutas:Minu jaoks on koroona nagu matemaatika - ei saa hääletusel otsustada palju on 4+4. Aga hetkel tundub, et koroona pole mitte meditsiiniline vaid poliitiline probleem. Mina, kes ma tahan, et kõik oleks hästi, olen segaduses. Oma arust olen kõike teinud, et see jama vähemalt minu poolest kähku läbi saaks - kõik peres vaktsineeritud, täiskasvanutel tõhustuseks Moderna ka sees ja siis mingid tüübid Vabaduse väljakul ütlevad, et ma olen idioot? Ma igatsen selle koroonajura lõppemist sama palju kui suvaline antivaxxer, lihtsalt tikun pisut rohkem teadlasi usaldama (sest ise viiruste osas loll).
Ma tean mida sa tunned :(

Omamoodi irooniline on asja juures veel see, et need protestijad ise ka päevast-päeva kasutavad selle sama "saatanliku" teaduse ja meditsiini hüvesid ise sellele mõtlema vaevumatta. :scratch:
Viimati muutis loomake, 31 Jaan, 2022 10:03, muudetud 1 kord kokku.
Uudishimulik loll on ikka huvitavam olla kui ignorantne loll.
gooligan
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas gooligan »

mitte, et ma piirangute suur fänn oleks.

Aga juba see ERRis avaldatu pealkiri on põhimõtteliselt eksitav.

Keskerakond tahab kaotada koroonapassi: ühiskond peab taas avanema

https://www.err.ee/1608483164/keskerakond-tahab-kaotada-koroonapassi-uhiskond-peab-taas-avanema

Eesti ühiskond ei ole ka täna lukus vaid avatum, kui nii mõnigi end "taaasavanud" riik. Ainuke põhimõtteliselt suletud "ühiskondlik" valdkond on ööklubid (kl 23.00 piirang). Ju siis mr "joogid autosse" tunneb öölokaalidest puudust.

Huvitaval kombel sattus eelmise nädala alguse poole ka sama erakonna tipppoliitiku/Tallinna linnapea nõudmine viia koolid distantsõppele. Kas omavahel sõnumeid ei oleks paslik ühtlustada või ongi KE arusaam ühiskonna avamisest ööklubide piirangute eemaldamine hariduse kvaliteedi madaldamise (loe kodu"õppe") hinnaga OK?
https://www.err.ee/1608477542/tallinna-linnapea-pooldab-koolides-osalise-ja-reguleeritud-distantsoppe-tagasitoomist
Õnneks on nüüd kadunud see kiirtestide nõudmine. Sinna oleks feilimine järjekordselt sisse kirjutatud.
----

Kuna meil ka täna piiranguid minimaalselt, siis segaduste välitmiseks võiks need kõik ja korraga ära lõpetada. Omikronit need ei pidurda, see käib täitsa oma rada. PCR-masstestimine lõpetada, kes soovib läbipõdemisetõendit reisimise jaoks, võib selle tasulise testi sooritada. Alternatiivina tasuta vaktsineerimine säilib ning see võimaldab ilma igasugu läbipõdemistõenditeta üsna vabalt maailmas liikuda.
Mitte keegi pole suutnud näidata, et praegused piirangud avaldaks Omikroni nakatumisnumbritele ega haiglastatistikale mingitki mõju. Uusi vaktsineerituid praktiliselt juurde ei tule, seega pole mõtet ka neid järgi järgi oodata ja piiranguid pikendada.
Kasutaja avatar
Kapten Trumm
Liige
Kontakt:

Praegu käib võitlus selle nimel, kelle partei saab endale 200 tuhande antivaxeri hääled järgmistel Riigikogu valimistel.
Hetkel näib neid omavat EKRE (sellest ka kõrge reiting) ja vaadates RE toetuse langust haistsid KE poliittehnoloogid halba, et valitsuses olles tabab neid varsti analoogne saatus - hetkel saab peksa peamiselt RE oma peaministri tõttu.

See "leevendatav piirang" oleks antivaxerite sissepääsupiirangute kaotamine mitmesse avaliku ruumi kohta, kuhu neil sügisest saati asja pole. Minu keel muidugi antivaxi sabotööridele hüvede andmist "ühiskondliku kokkukuuluvuse" ja "vaimse tervise" siltidega seostama ei paindu, selleks peab Jüri Ratas olema.
kana tagumik
Liige

Postitus Postitas kana tagumik »

poliitika võib välja jätta, keski ettepaneku taga on puht praktiline probleem: veebruaris aegub umbes 70K vatsiinipassi, seega on variandid, kas riik utsitab eesti uuesti süstla otsa ( mille efektiivsus on marginaalne omikroni valguses) või siis leppida olukorraga ja lasta asjadel minna.

Perarstikeskused on kõnedest ummistunud, inimesed põevad kodus kaks nädalat, nakatumised rekordilised samas haiglates 335 inimest umbes. Palju koomas, vms raskelt, hetkel ei leia, aga varasem info haiglatest, et kõik rasked ja väga rasked juhud on delta vana rasva pealt ja need nädalaga koju juba ei pääse.
Naxer
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Naxer »

Suur enamus neist 200k-st ei vali ilmselt lähemad aastakümned nagunii neid erakondi, kes selle piiranguterežiimi kehtestamise ajal valitsuses olid. Pigem on KE tegelaste kaalutlus, et võidakse hakata tulevikus, nt EKRE võimule tulles, reaalselt õiguslikule vastutusele võtma või taga kiusama neid poliitikuid, kes peamiselt piirangute taga olid. Püüavad viimaste sammudega ennast sellest distantseerida ning kõik reformarite kaela lükata.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist