Mind kui rahvuslast ja konservatiivi häirib üldiselt väga, kuidas trollid mulle südamelähedasi tõekspidamisi kompromiteerivad

Väga hea kokkuvõte.
—
Markus Järvi on korduvalt öelnud, et ta on kosmopoliit ja temal ongi rahvusriikidest kui sellistest savi.
Toetan siiralt tervet ja teisi arvestavat eesti rahvuslust, kuid ise ei ole ma võimeline seda kehastama. Olla katoliiklik kosmopoliit on parim, mida ma suudan.
https://markusjarvi.wordpress.com/about/Usun, et sama kehtib ka VV kohta.
Rahvussümbolitele rõhumine on kihtsalt tööriist millega poetaguseid koondada.
Eelmine selle foorumi legaalne poliitteema (too TRUMPi sõimamise koht) on vist varjusurma jäänd -
Õnneks pole seda klouni enam rooli taga ja mis sa möödund suve tulekahju ikka
meenutad. Praegune president igatahes on liitlassuhted Euroopa ja USA vahel
nii sõnades kui tegudes selliseks, nagu meil vaja ja venelastele ei meeldi.
kuidas nad VARROt kardavad // VARRO ei ole ju mitte keegi, ta ei osale poliitikas
Ma pigem võrdleks seda koerasitaga - ei karda aga jälestad. See nime vahetanud,
maksupetturist “viroloog” Brauer ei olnud ka poliitikas, aga nüüd on ja jälle
EKRE ridades. Kusjuures see , et sa erakonda ei kuulu, ei tähenda apoliitilisust.
Poliitika on protsess, mille käigus erinevate sotsiaalsete subjektide sihikindla tegevuse tulemusena jõutakse otsusteni (poliitiliste otsusteni), mis määravad neist subjektidest koosnevas sotsiaalses grupis või gruppidevahelistes suhetes kehtivad reeglid.
Poliitika definitsiooni järgi IMHO osaleb ka Varro Vooglaid poliitikas.
"We have 50 million Muslims in Europe. There are signs that Allah will grant Islam victory in Europe—without swords, without guns, without conquest—will turn it into a Muslim continent within a few decades." Muammar Gaddafi