Kremli troll vooglaid

Ideoloogiline sõda, ajupesu...
Heal lapsel mitu nime!
Vasta
Roamless
Liige
Kontakt:

Re: Kremli troll vooglaid

Postitus Postitas Roamless »

Ajakirjandusvabadus on Eesti väiksuse tõttu üldse keeruliselt saavutatav.
See tekst on selline debiilne pullikaka, et vähe pole. Ajakirjandusvabadus just see ongi, et igasugused Uued Uudised, Telegrammid ja Objektiivid saavad ilmuda ja p...ka levitada, ilma, et omanikke ja avaldajaid kinni ei pandaks või nad mingi muud suvalist repressiooni kaela ei saaks ala pedofiilia või riisumise kuriteo süüdistuse (see toimub just varrokese Venemaal)
Heaks kiitmine tähendab seda et politsei ei algatanud Vooglaiu vastu mingit menetlust (vähemalt minuteada) selle eest et ta ajakirjanikul soovitas ära minna.
Et "soovitas" ära minna, kui karjus, et see mees on provakaator ja juhtis endapoolt ülesse köetud rahvamassi tähelepanu just ajakirjanikule, kelle "suureks veaks" oli, et eksponeeris lolle, nende omas mahlas ja varrokesele see ei meeldinud. Palun ära enam oma sulas.....ta kirjuta, vanahalb.
Unforeseen consequences
vanahalb
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas vanahalb »

OK, ma propagandateemas rohkem enam ei kirjuta.
Millegipärast tundub välismaalt vaadates kõik teistmoodi aga ega mu arusaam ei pruugi muidugi õige olla.

Ma olen harjunud rohkem niisuguste asjadega et poliitik saab mäda tomatiga, pühib suurema löga näolt maha ja nendib et see on palga sees. (Sarkozy Prantsusmaal)
Või toimub EL riigis neonatside marss läbi linnasüdame (üksaasta Turkus, ma lugesin ja vaatasin pilte pärast ajalehest)

Sallivust on palju rohkem ja see ongi tugeva riigi tunnus.
muruniiduk
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas muruniiduk »

Kogu see fenomen on lihtsasti seletatav ühe psühholoogias esineva nähtusega. Keda huvitab, googeldage lähemalt Dunning-Kruger effect.

Pilt

Miks need lumepalliloopijad nii nähtavad on ja neid nii palju tundub (lihtsalt on lärmakad).
Kasutaja avatar
Kriku
Moderaator
Kontakt:

Postitus Postitas Kriku »

Viis teemavälist postitust eemaldatud.
mart2
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas mart2 »

Kas mäletate, kuidas Varro tahtis kohtu abil jõuga Tartu Maratonile saada?
Maraton kuulutati VV otsusega mõnda aega tagasi koroonapassi vabaks ürituseks.

Üritus sai eile läbi ning finiši protokollis teda ei olnud. Vaatasin täpsemalt, ta ei olnud ennast isegi registreenud, kuigi oleks saanud ilma passi nõudeta osaleda.
Seega tõesti tavaline troll-töll ...
Paljude raamatute lugemine teeb inimese palju lugenud isikuks, kuid ei pruugi teha teda targaks...
AMvA
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas AMvA »

Selle kohta on lihtne sõna - põhulõug
Liige

Postitus Postitas Avatar »

Veelkord - Varro on EV produkt. Kui inimene teeb midagi seadusvastast - tehke siis midagi. Kui inimene teile lihtsalt ei meeldi, siis on viga teis, või siis lihtsalt teil on sitad seadused. Kutsuda meest nö. väitlusvõistlusele ja teda diražeerida lihtsalt selle pärast, et tõestada, kui väga tolerantsed me oleme, ja siis vinguda, kuidas mees oih ja aih ütles - on lihtsalt nõme ja hale.
Eedit:
Kriku kirjutas:Sul on õigus - ma ei suuda tõepoolest tolereerida kiiksu, et võiks ju oma riigi pidamisest loobuda, kui tsaar tõesti hea oleks.
Olen kitsarinnaline inimene ja foobiaid täis :oops:
Õlgmehike on nõrk. Ma arvan, et Varro võiks olla kerge religioosse kallakuga fanat Eesti huvide eest, aga on paraku solvunud ja vihane "riigikukutaja". Aga ärme tolereeri pealegi. Meid on siin lihtsalt nii sitaks palju. Jagub õigeteks ja valedeks jagamiseks. Jagub siin foorumis ka - üldse mitte Varroga seoses.
Kasutaja avatar
Kriku
Moderaator
Kontakt:

Postitus Postitas Kriku »

Mitte mingit õlgmehikest ei ole, tsitaadid ja viide videole on esimesel leheküljel kõik olemas.

Ma saan su argumendist täiesti aru, aga kuskil siiski võiks mingid piirid ka tal olla.
Madis Reivik
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Madis Reivik »

Tolereerimine on selline paradoksaalne mõiste, umbes nagu hulk mis sisaldab kõiki hulki peale iseenda.

Tolereerida saab arvamusi ja maailmavaateid, mis on ka ise tolereerivad.

Seisukoht et "mina ei salli kedagi, miks te kurat mind ei salli" või siis et "sina oled tark ja sul on oma arvutus aga mina olen loll, aru ei saa sellest, aga mul on oma VÕRDNE arvamus" - see on tupik.

varro võiks igasugu asjade eest võidelda, aga intelligents on tal vilets ja sisemine kibestumus muudab ta agressiivseks kõigi ja kõige suhtes, tal on vaja lihtsalt ajudeta fänniklubi.
Kasutaja avatar
Pirr
Liige

Postitus Postitas Pirr »

Madis Reivik kirjutas:varro võiks igasugu asjade eest võidelda, aga intelligents on tal vilets ja sisemine kibestumus muudab ta agressiivseks kõigi ja kõige suhtes, tal on vaja lihtsalt ajudeta fänniklubi.

Ma julgen küll selles kahelda. et tegu on ebainteligentse inimesega. Äkki on sinul või mõnel teisel siinsel näpuga näitajatest julgust kaamerate eest oma näoga debateerida ja rääkida asjadest nii nagu nad on?
venelaste trolliks ja riigireeturiks anonüümselt sõimata oskab igaüks.
maksipoiss
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas maksipoiss »

Pirr kirjutas: rääkida asjadest nii nagu nad on?
Et Nato piirab ja ahistab "vaest Venemaad" ning vahet pole mis lipp Toompeal lehvib, peaasi et varrol hea oleks? :wall:
kana tagumik
Liige

Postitus Postitas kana tagumik »

Tegelt pidas vooglaid oma koroona sõda omas isiklikus konteksits ja ajakirjandus keeras selle poliitikaks. Vooglaiu mõte oli väga selge ta enda arust, tema sellist riiki, mis tema õigus nii ahistavat, omaks ei pea, olgu siis juba venemaaa TINGIMUSEL (!!!!) et ta kõik vooglaiu inimõigusi austab.

Et venemaas seda muidugi ei tee, näitab vaid vooglaiu sügavat ignorantsust venemaa suhtes (nagu ise ütles, vene tv-d ei vaata ja vene uudiseid ei loe) , mitte et ta sõbraks peaks, siia tahaks või kahel käel tervitaks.

Vooglaid peab oma võitlust omas kastmes ja muu suhtes on ta sügavalt ignorantne.

[...]

---
Teemaväline eemaldatud. Vaktsiinidest palun arutleda pandeemia teemas, kui sinnagi sobib.

E.T.
mart2
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas mart2 »

Varro:
1) Ajakirjandus ei saa tema juttu keerata rohkem poliitiliseks kui ta ise seda juba teeb.
2) Kõigi teiste suhtes ignorantne ei tohiks kasutada väljendeid "meie" vai ainult "mina".

Meenutab üht tuntud muusikut, kes väitis, et ta ei kuulu ühtegi usuühingusse, kuid lasi ennast ristida. Täiskasvanu ristimine loetakse üldjuhul ka leeritamiseks ning ta muutub selle kogukonna liikmeks. Teisiti väitmine on kas lausvale või teadmatus oma tegudest. Kumbki pole rõõmustav.
Paljude raamatute lugemine teeb inimese palju lugenud isikuks, kuid ei pruugi teha teda targaks...
AndresTy
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas AndresTy »

Avatar kirjutas:Veelkord - Varro on EV produkt. Kui inimene teeb midagi seadusvastast - tehke siis midagi. Kui inimene teile lihtsalt ei meeldi, siis on viga teis, või siis lihtsalt teil on sitad seadused. Kutsuda meest nö. väitlusvõistlusele ja teda diražeerida lihtsalt selle pärast, et tõestada, kui väga tolerantsed me oleme, ja siis vinguda, kuidas mees oih ja aih ütles - on lihtsalt nõme ja hale.
Siia sobib kõige paremini Voltaire paljuleierdatud ütlus: «Ma ei ole nõus sellega, mida sa ütlesid, aga ma olen valmis surema sinu õiguse eest seda öelda». See, et Varrol on õigus igast jama suust välja ajada ei tähenda mitte seda, et seda jama peab selle tõttu kuidagi heaks kiitma - või tolereerima.
Veelkord - Varro on EV produkt
Minu teada on tal ikka vanemad ka olemas. Süüdistada EV-d tema selliseks - nagu ta on - kujunemise pärast, väga üle võlli ikka.
Imekaunis! Raha eest teen kõike, mida härrad soovivad...
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline