M: Stalingradi medal koos dokumendiga

igasugu stuff mis käib siia alla

NB! www.militaar.net ei kanna mingit vastutust ostetava või müüdava kauba päritolu, kvaliteedi ja legitiimsuse eest, ostu-müügitehingud toimuvad osapoolte enda vastutusel.
Vasta
tossom
Liige
Kontakt:

M: Stalingradi medal koos dokumendiga

Postitus Postitas tossom »

Pakkuda Stalingradi medal koos dokumendiga. Medaliga on autasustatud
59-nda Üksiku Soomusrongi Diviisi jefreitor Sergei Sheludko, 24.08.1943.

Seisukord hea, originaalsuse garanteerin.

Koos dokumendiga hea ja väheliikuv asi.

Hind 725 EEK.

Näeb siin:

http://s25.photobucket.com/albums/c91/t ... talingrad/

Kel huvi andke teada.
tossom
Liige
Kontakt:

Medal broneeritud :!:
olen_huvitatud
Liige
Kontakt:

kas

Postitus Postitas olen_huvitatud »

kas müüdud :?: :?: :?: :?: :?: :?:
tossom
Liige
Kontakt:

Tere,

müüdud jah.

Kas oleks sellise vastu huvi?

:roll:
olen_huvitatud
Liige
Kontakt:

just askin

Postitus Postitas olen_huvitatud »

endal ei aga sõber on nende fanaatik...
Arnold
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Arnold »

Pakkuda Stalingradi medal koos dokumendiga. Medaliga on autasustatud
59-nda Üksiku Soomusrongi Diviisi jefreitor Sergei Sheludko, 24.08.1943.

Seisukord hea, originaalsuse garanteerin.

Koos dokumendiga hea ja väheliikuv asi.
Tere,

müüdud jah.

Kas oleks sellise vastu huvi?
Tossom pakub juba järgmist! 8)
tossom
Liige
Kontakt:

Lgp. Arnold,

kas ei tohi? Sulle teadmiseks, Stalingradi medaliga autasustati kaugelt rohkem kui 1 inimene.

:wink:
Arnold
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Arnold »

Tohib, tohib! Ainult et väheliikuv asi -ise räägid. Ära siis reklaamitöös endale vastu väida ja teistele tasuta nalja paku! Jõudu!
tossom
Liige
Kontakt:

Ongi väheliikuv asi muide. Tiraaziga ca 750 000 medalit. Za oboronu ja za vsjatie sarjas on palju medaleid mis on suurema tiraaziga kui Stalingrad.
Ehk näitad mulle seda kohta, kus Stalingradi medaleid, dokumentidest rääkimata lademetes seisab??? Ostaks isegi hea meelega. Mul on 1 veel, mis on koos dokumendiga ja müügiks, kuid ka see on juba hetkel broneeritud.

Nalja ei ole olnud mõtteski kellelegi pakkuda ja kui Sulle pakkus, siis kummaline huumorisoon Sul. Oled vist naljakoolis käinud.

:!: Palve moderaatorile see teema lukku panna, ennem kui asi päris mölaks kätte ära läheb.
Kasutaja avatar
oleeg
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas oleeg »

Kulla tossom!

Tegemist on tõepoolest haruldase asjaga, kuid haruldaseks teeb selle komplekti miski muu ...
... 59-nda Üksiku Soomusrongi Diviisi...
Vaata pisut vene netiavarustes ringi ja näed ise!

terv
o
tossom
Liige
Kontakt:

Mis kellegile meeldib:)

Eks aegade jooksul on neid mitmeid erinevate väeosade poolt antud dokumente läbi käinud käest. Endal on olemas kogus sõjaaegne medal koos paberiga majorile ( naisterahvas ). Meditsiiniteenistus. Mida kõike tema silmad küll ei näinud....

Nii, et maitseasi.

Endale otsisin kaks aastat sellist variatsiooni Stalingradi dokumendist nagu sellel lehel olev keskmine dokument, e. variant 2. Lõpuks leidsin. Huvitav selle poolest, et neid anti sõja ajal ja nõks peale sõda Stalingradi linna administratsiooni poolt.
Väga haruldane variant. Selline siis:

http://www.mondvor.narod.ru/MObStal.html

pean silmas paberit, mis on avaneva lehe allosas, keskmine variant.
stilett
Liige
Kontakt:

....

Postitus Postitas stilett »

Eks linnade administratsioonide (Täitevkomiteede) poolt anti ka sõjaajal, mitte ainult pärast sõda. Ise sain hiljaaegu mõned dokumendid. Nende seas tunnistus medalile "Leningradi kaitsmise eest". Medal asutatud 22 detsember 1942. Kavalerile kätte antud 23 juuli 1943, Leningradi täitevkomitee poolt, nr 49669. Kusjuures kavaler ise sel ajal sõjaväelane-meditsiiniteenistuse 2.järgu vanem. Oleks võinud väeosa juhtkonna allkirjaga saada, kuid ei, ikka täitevkomitee poolt.
tossom
Liige
Kontakt:

Tere,

Leningradi kaitsmise medali dokumendid anti eranditult kõik kas siis linna täitevkomiteede ( erinevad ajajärgud- erinevad tempelallkirjad ) või siis hiljem sõjakomissariaatide poolt.
Väeosade templite ja nimetustega Leningradi kaitsmise medali dokumenti teadaolevalt polegi olnud.
Stalingradiga on teine lugu. Enamuses on Stalingradi dokumendid väeosade nimetustega ja hilisemad siis nn. voenkomatide poolt antud paberid ( mida ka vähem ).
Stalingradi puhul on aga just linna administratsiooni poolt antud dokumente kõige vähem...
credo
Uudistaja
Kontakt:

Postitus Postitas credo »

offtopic, kuid ma tänan siinkohal tossomit, kes on minu kollektsiooni võimaldanud lisada stalingradi medali, mis on omistatud nkvd vägede võitlejale :)
suhteliselt selline asi, mille peale ka minu vanaisa, kes on sõjast läbi käinud, hakkas oma meenutusi jagama, mis oli nkvd väeosa võitleja tegelik ülesanne :)
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 4 külalist