Vene-Ukraina sõda I osa

Kõik käimasolevast sõjast
Suletud
kaugeltuuriv
Liige
Kontakt:

Re: Vene-Ukraina sõda

Postitus Postitas kaugeltuuriv »

Huvitav on see,et venelased ise avalikult kaotusi ja oma meeste vangilangemist ei kommenteeri.
Kadõrovlased peaksid juba nagu proffessionaalid olema,tundub,et homme tuleb kolmas laine juba palgalistega.
Kasutaja avatar
Rändur
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Rändur »

alo kirjutas:Kiievi otsepildis antakse õhuhäiret vms sireeni https://www.youtube.com/watch?v=HIPNVm6lNfM

Ma ei saa päris hästi aru, kuidas see otsepilt Kiievi kaitsjaid aitab?
Esiteks on seal hetkel vaikus, mis võimaldab vene trollidel spämmida väidet, et kogu jutt Kiievi rünnakust on lääne vale.

Samuti on selle pildi nägemisest kasu ainult rünnakut planeerivatele vene diversantidele.

Kas see on üldse praegune otsepilt?
Kasutaja avatar
MadMan
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas MadMan »

BMD-d põristavad Novaja Kahovka kandis. 76 дивизия ВДВ ?
https://www.youtube.com/watch?v=wUD-4Kjtqhc
Viimati muutis MadMan, 25 Veebr, 2022 15:14, muudetud 1 kord kokku.
Vihkad Eestit? Vali Reformierakond.
kaugeltuuriv
Liige
Kontakt:

Kiievi meer Klitško suundub rindele,hommikul oli tal vestlus BBC ajakirjanikuga.Ta teatas,et astus rahvakaitse üksusse ja läheb peale seda(jutuajamist) Kiievit kaitsma.
karrvik
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas karrvik »

Mõistus keeldub uskumast...........linnalahing sellises kohas nagu Kiiev, kurat, ma ise eksiksin sellisesse linnajurakasse ka ilma vastutegevuseta lihtsalt ära aga kuui arvestada et baabad aknast lillepotte hakkavad kogemata alla pillama kui all jalutada. No ei ole hea idee minu arvates. On lähiajaloost üldse mõni näide kus mõistusepäraste ohvritega suur tiheasustusega linn kätte on saadud? Vastutegevuse korral ma mõtlen,
voina k voinu, a obeb-po rasparjadku!
zaq
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas zaq »

MadMan kirjutas:BMD-d põristavad Novaja Kahovka kandis. 76 дивизия ВДВ ?
https://www.youtube.com/watch?v=wUD-4Kjtqhc

See on eilne video.
Kasutaja avatar
Fucs
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Fucs »

Stavnitser Andrey
1h

На якорной стоянке порта Южный подбито судно Namura Queen, флаг Панама.
Предположительно – ракета. Жертв нет, есть один пострадавший
Есть вероятность, что дымит машинное отделение – не точная информация
P&O Maritime Ukraine отправился на помощь
Еще одно судно за 12-мильной зоной вероятно также попало под обстрел.
Подробности от Головнокомандувач ЗС України / CinC AF of Ukraine - бункеровщик Millennial Spirit, флаг Румыния подбит российским кораблем. Связи с судном нет

At the anchorage of the Yuzhny port, the ship Namura Queen, Flag of Panama, was hit. Presumably a rocket. No casualties, one injured person.
There is a possibility that engine compartment is giving out smoke, the information is unconfirmed. P&O Maritime Ukraine has set out for rescue.
Another ship outside the 12-mile zone - bunker Millennial Spirit (Romanian flag) - taken out by a Russian ship. There is no communication with the vessel.
https://www.facebook.com/stavnitser/pos ... 4335382572

:scratch:
Kasutaja avatar
Kapten Trumm
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Kapten Trumm »

Pange tähele mustrit - Ussisaare 13 kaitsjat, Kiievi vaim linna kohal venelasi hävitamas, Kiievi linnapea läheb rindele. Kas Putin tõesti loodab kiiret võitu?
/Veelgi hullem on see, et koos kohustusliku patriootliku riigioptimismi kehtestamisega nõrgeneks paratamatult ka meie ohutaju, mis on enesealalhoiuks vältimatult vajalik instinkt/ S. Mikser 2014.
muruniiduk
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas muruniiduk »

Fucs kirjutas:
Another ship outside the 12-mile zone - bunker Millennial Spirit (Romanian flag) - taken out by a Russian ship. There is no communication with the vessel.
https://www.facebook.com/stavnitser/pos ... 4335382572

:scratch:

Hea Fucs, aitan sind, ise eksisin ennem sama asjaga. Tegemist Moldova laevaga
https://www.vesselfinder.com/vessels/MILLENNIAL-SPIRIT-IMO-7392610-MMSI-214182773
Kasutaja avatar
Kapten Trumm
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Kapten Trumm »

karrvik kirjutas:Mõistus keeldub uskumast...........linnalahing sellises kohas nagu Kiiev, kurat, ma ise eksiksin sellisesse linnajurakasse ka ilma vastutegevuseta lihtsalt ära aga kuui arvestada et baabad aknast lillepotte hakkavad kogemata alla pillama kui all jalutada. No ei ole hea idee minu arvates. On lähiajaloost üldse mõni näide kus mõistusepäraste ohvritega suur tiheasustusega linn kätte on saadud? Vastutegevuse korral ma mõtlen,

Eks suurim kaotuste kandja on tsiviilelanikkond.
Ründaja ja kaitsja kaotused võiks antud juhul olla umbes sarnases suurusjärgus.
/Veelgi hullem on see, et koos kohustusliku patriootliku riigioptimismi kehtestamisega nõrgeneks paratamatult ka meie ohutaju, mis on enesealalhoiuks vältimatult vajalik instinkt/ S. Mikser 2014.
HAT
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas HAT »

Viimati muutis HAT, 25 Veebr, 2022 15:29, muudetud 1 kord kokku.
Miki
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Miki »

karrvik kirjutas:Mõistus keeldub uskumast...........linnalahing sellises kohas nagu Kiiev, kurat, ma ise eksiksin sellisesse linnajurakasse ka ilma vastutegevuseta lihtsalt ära aga kuui arvestada et baabad aknast lillepotte hakkavad kogemata alla pillama kui all jalutada. No ei ole hea idee minu arvates. On lähiajaloost üldse mõni näide kus mõistusepäraste ohvritega suur tiheasustusega linn kätte on saadud? Vastutegevuse korral ma mõtlen,

Egas linna pole vaja vallutada, võtta tuleb ikka peamised sõlmpunktid.
Loodetavasti ei realiseeru Venelaste Süüria linnalahingute meetod…
Kasutaja avatar
Madis22
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Madis22 »

Lemet kirjutas:https://stop-russian-desinformation.near.page/?fbclid=IwAR3S6Cy66NZtLaq2reYyOm3dfLVkYT28Sj9wmc9F9asYwxAz5rzbaBowBlc

Juurde tuli Ukrainast tekst:

это для блокировки свинособачих сайтов можно открыть несколько вкладок

Kas on võimalik kuidagi kontrollida, et tegemist on asjaga, mis see pealevaadates olema tundub? Ei tahaks kogemata vale mõjuga asja reklaamida, õige asi aga vääriks jagamist.
The laws of physics is more what you'd call 'guidelines' than actual rules.
Kasutaja avatar
Fucs
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Fucs »

eeee.. seal peaks olema nö põhiuudis see
На якорной стоянке порта Южный подбито судно Namura Queen, флаг Панама.

ja see lisajutt siis räägib nagu veel ühest laevast, mis on siis see, mis siit juba läbi käis...

vbl saan selles kohutavas infotulvas vahepeal miskit ka valesti aru :write:
kaugeltuuriv
Liige
Kontakt:

Norra NRK 1 sõnul tulistasid täna venelased Mariupoli elumaju,pihta sai 20 elamublokki.Tundub,et need pildile jäänud Gradid olidki sinnapoole teel,ma usun.Aastal 2014 tehti sama.
Kui nüüd sai ka korralik kogus rahulikke elanikke pihta,siis võib igasugu arenguid ,ka rahvusvahelisi näha.
Suletud

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: chucknorrisjr, TALUPOEG TALUJA, varikasutaja ja 9 külalist