No videos olid mõlemad vägagi surnud olemisega. Ei ühtki liigutust.
Räägite eri isikutest..üks tsiviilsõidukist, teine vene diversantidest
Ei, UKR mundris diversantidest just räägin. Üks vedeles veoki tagarataste juures ja teine oli autost jupp maad eemal maja ees murul sirakil.
Ja see osa oli kellestki teisest..
Kuna juht jäi ellu (ei tea kui palju vigastusi ja mis edasi sai) siis väga ei imetaks kui see lugu kuskile reklaamidesse lõpuks jõuab, et mingi überturvaline jne.
@Kriku, sry ja kustuta
Alati võib pakkuda Eesti üliõpilasorganistasioonide sümboolikat, fotosid 2MS eelsest ajast
18:43 Сухопутные войска ВС Украины: Под Харьковом украинские воины подбили российский зенитный ракетно-пушечный комплекс «Тунгуска», экипаж ее покинул и сбежал.
Видео с подбитой техникой российских оккупантов опубликовано на странице Сухопутных войск в Facebook.
Eriline viide: Путин не ожидает договоренностей с "шайкой наркоманов и неонацистов, которая засела в Киеве и взяла в заложники весь украинский народ"
Kas ta üldse adub, mis toimub? Või on sanktsioonid ta närvid lõplikult lühisesse ajanud? Varsti soovib anda taktikalist tuumalööki ühele NATO riigi pealinnale?
Viimati muutis an2, 25 Veebr, 2022 19:16, muudetud 1 kord kokku.
* Otsin pilte ja infot Aegna merekindluses teeninutest, eriti aastatest 1930-34 *
* Meie peaülesanne olgu peatada eestlaste väljasuremine. Ukrainlased ei sure välja ka siis, kui nad kotavad (enamasti venelastega asustatud) Ida-Ukraina ja Krimmi! *
Президент України Володимир Зеленський: "Всі ми тут - захищаємо нашу Незалежність, нашу державу! Так буде й надалі. Слава нашим захисникам і захисницям! Слава Україні!
https://www.youtube.com/watch?v=PJJ8zmcBH2A Ukraina naisterahvas sõimab sissetunginud tõpraid.Käsib taskutesse panna tooreid päevalille seemneid,et neist pärast surma natukenegi kasu oleks!
krizz kirjutas:Ma ei saa aru, miks Kiievis pimendamist ei tehta? Maidan jms kohad on erilised säravad orientiirid. Ja komandandi tund? https://www.youtube.com/watch?v=dZ2lkX7F6_k
Mis sest pimendamisest kasu on, kui rakett ettearvutatud trajektoori ja koordinaatide järgi lendab?
19:03 Власти Киева просят жителей многоэтажных домов срочно проверить, нет ли на крышах меток, которые пособники российских оккупантов могут использовать для координации вторжения.
«Городские власти обращаются к жителям многоэтажных домов, имеющим доступ к выходу на крышу, с просьбой срочно проверить крыши на наличие меток. В случае, если будут обнаружены какие-то отметки – просим засыпать их землей или чем-нибудь накрыть», — сообщает Киевская городская госадминистрация в Facebook.
Ранее СБУ и полиция Киевской области призвали украинцев быть бдительными и уничтожать отметки, которые может использовать враг для координации вторжения.
Киберполиция создала специальный бот для сообщений об обнаруженных метках, которые оккупанты оставляют на дорогах.