Ma tänan.
Torni detailidega edasi minnes - Vasakule küljele jäävad kandurid ja rihmad
presendi tarvis. Need läksid suht otse Voyageri restist. Presendiga ei hakanud end siin vaevama.
On piisavalt pilte, kus selles osas tühjus valitseb.

Antenniga lootsin ka lihtsal viisil ühele poole saada, ja selle Voyageri ning
Orange Hobby osadest kokku panna, kuid Selgus et siin nii lihtsalt ei saa.
Brittidel oli mingi eriti teravmeelne trossisüsteem leiutatud, millega antenni
tornist tõsta ja langetada saab, ning sellest on kõik minu laual olevad mudelitootjad rohkemal või vähemal
määral mööda vaadanud. Tegin seda antennialust kaks korda, algul vähema vaevaga ning seejärel
rohkema vaevaga. Antenni varda valisin samuti alguses koonilise, kuid fotodelt tundub, et brittidel oli
see alt üles välja ühesuguse jämedusega varras, seega panin sinna sobiva pikkusega 0.5mm terastraadi.
Antenni kuppel fotodel on veits töllakil, see nii ebakorrektselt ei jää sinna olema.

Suitsugranaatide heitjad läksid laias laastus jällegi Voyageri komplektist.
Voyager oli oma karpi kaasa pannud ka resinist päästikuosad,aga
kahetsusväärsel kombel õnnestus need mul ära kaotada ja hoolimata
kõigist ponnistustest nad end enam näole ei andnudki. Tamiya omad ei olnud
aga õnneks kõige hullemad ja nii ma need sinna külge panin.
Lõpetuseks esituled ka. Reflektorid on Priidult saadud Elf'i komplektidest
sobiva diameetriga, pimendavad katted valmistasin õhukesest stüreenilehest ning
klaasid juhtusid täiesti sobivad olema kunagisest Bronco LWS'i karbist ning vajasid
välimisest küljest vaid omajagu lihvimist ning poleerimist.

Ülejäänud pisemaid asju on muidugi veel olnud. Laaduri luugi hinged puurisin läbi
ning panin luugi avanema. Minu kolmesest figuuride komplektist oli laadur sellise asendiga, et teda ei õnnestunud
mitte mingil moel sellest kitsast luugist välja kõõluma panna. Lausa nii, et mingil hetkel arvasin end
olevat sunnitud leppima kahe figuuriga. Tamiya restides olid aga samuti figuurid kaasas, lõikasin sealt
Laadurile sobiva torso ja käed, istutasin sinna otsa resinist pea ning paigutasin ta nii sügavale,
et luugist põhimõtteliselt peanupp jääb paistma.
Torni küljele tõsteaasadele tahan veel briti kiivrid kõlkuma panna. Selleks leidsin
oma varudest Horneti sobiva kiivriga pea, kloonisin seda ning kloonitutelt lõikasin pea
osa alt ära.
Kristjan