Detektoristide kokkusaamised ja ühised tegemised
- desert eagle
- Liige
- Kontakt:
Ei oska öelda,igatahes mingi uue punase Eesti numbrimärkidega bussiga sõitsid ringi.sworbe kirjutas:Ega ei tea juhuslikult kas oli kohalik mees (sõrulane).desert eagle kirjutas:Kus juures militaar turismiga jube tegeletakse,olen ise näinud kuidas Estlasest teejuht Soomelaste kampa Sõrves mööda metsi ringi vedas.
Arnold ära tunne muret.Kolmandat maailmasõda ei kavatse alustada.Pole mul mingit erilist tarkust peas,loll ikka loll. Muide sealkandis pidavat üsna rohkesti häid muuseumieksponaate vedelema. Küsimus selles,kes peaks need üles korjama või kas peaka? Ühest küljest peaks nagu ajalugu päästma,kui päästma lähed oled nagu seadust rikkunud,tont sellest aru saab.
See tuleb sealt mulle ka kohe tagasi,koos vastava paberiga.Miks arvate,et pollaris on just see kuulipilduja? pole ju selle korpuse küljes midagi,mis tõestab kust asi pärineb.Küll aga on mul neli tunnistajat,kes võivad kinnitada,et sinna viidud asjandus tuli välja minu isikliku talu lammutamise käigus.
vdreving kirjutas:See tuleb sealt mulle ka kohe tagasi,koos vastava paberiga.Miks arvate,et pollaris on just see kuulipilduja? pole ju selle korpuse küljes midagi,mis tõestab kust asi pärineb.Küll aga on mul neli tunnistajat,kes võivad kinnitada,et sinna viidud asjandus tuli välja minu isikliku talu lammutamise käigus.

Selle riistapuuga on asi järgmine: Korpus on lastud taastada,messingosad läikima löödud ja kogu kaadervärk deaktiveeritud.Padrunilindid puhtaks küüritud ja padrunid samuti deaktiveeritud.Turell on veel hetkel tegemisel. Politseis on asi sellepärast,et saaks lihtsalt paberi.Kui ilma paberita asja kodus hoida jääb sellest väga lihtsalt ilma. Ja siis on asi nii minu kui kõigi jaoks jäädavalt kadunud. Kui nüüd asi üldse kunagi minuni jõuab koos paberiga siis teen ma ühe otsuse,mis oleks järgmine: kuna suudan ainsana tõendada relva ajalugu siis leian,et asi ei kuulu mulle vaid kogu rahvale vaatamiseks. Ühele konkreetsele muuseumile pole mõtet asja kinkida,arvan,et tuleb teha asjast huvitatud muuseumitele pakkumine asja eksponeerimiseks.umbes nii,et pool aastat on asi ühes muuseumis deponeeritud jne. Ei ole ju mõtet asjandust ainult ühele konkreetsele muuseumile annetada. Üllataval kombel on tulnud üsna soliidseid ostusoove väljast. Hind oli selline,mis esimesel hetkel mõtlema võttis.Siis aga mõtlesin,et ega ajalugu ikka müüa pole mõtet,pärast ei jõua ära kahetseda. Nii,et kui asi tagasi tuleb läheb see kohe mõnesse muuseumisse vaatamiseks,mis ma teda ikka üksi vahin. Muidugi politseisse suhtun ülima ettevaatlikkusega,sest juba hakkab pihta jutt nagu ei olekski asja võimalik tagasi saada. Juhul,kui nüüd mõni instants selle asja ära võtab on hävitatud tükike ajalugu.Juhul,kui ka asi vastu minu tahtmist mõnele muuseumile ära antakse saadakse vaid deaktiveeritud korpus,kust puudu need asjad,mis relva päritolu tõendavad. Ehk on mehed mõni parem idee,andke teada.
http://www.fotoalbum.ee/pictures.php?action=4&id=40395
http://www.fotoalbum.ee/pictures.php?action=4&id=40395
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist