sest no tõesti, sealt ei oska midagi välja noppida mis vähegi võiks tõele vastata
Suuremast saastast JUBA puhastatud teesid alates kell 15... rohkem ei viitsi puhastada... aga noh arusaamiseks, et mida paska sealpool aetakse

15:15 Украинские нацисты из «Азова»* понимают, что вопрос с их ликвидацией в Мариуполе уже решен. Киевский преступный режим не собирается, да и не может помочь своим боевикам. Теперь один из главарей группировки просит гражданских выйти на улицы. Видимо, таким образом он надеется повлиять на власти.
16:05 Украинский боевик из полка «Азов»* сбежал с позиций и перешел на сторону ДНР. он рассказал, что штаб нацистов находится в Мариупольском Драматическом театре в подвале, а холл театра полностью забит мирными людьми, которых стерегут 12 боевиков полка «Азов», чтобы те не убежали.
16:33 Силы Народной милиции ДНР освободили от украинских нацистов уже 95 населенных пунктов.
16:43 Местные источники сообщают, что силы Народной милиции ДНР и российской армии продвигаются на западном берегу Мариуполя к центру города. Жители заметили бронетехнику Союзных сил на улице 17, 20 и 23 микрорайонов. У здания Академии полиции на проспекте Строителей развернут опорный пункт. На территории «Азовстали», куда вчера с северо-востока прорвались российские подразделения, продолжаются упорные бои.
18:02 Есть продвижение штурмовых групп ВС РФ и НМ ДНР в западной части Мариуполя. Потери в формированиях укронацистов, рассечение их опорных пунктов. Бои в центральной части города.
19:19 В освобожденной Волновахе (ДНР) обнаружили части ракет системы «Смерч», а также «Точки-У». Она была заряжена запрещенными кассетными боеприпасами.
19:30 Силы Народной милиции ДНР вынудили украинских боевиков из 54-й бригады ВСУ бросать позиции и оставлять на них все вооружение. В распоряжении защитников республики оказались немецкие гранатометы. Их даже не успели выгрузить.
19:37 За сегодняшний день силы Народной милиции ДНР продвинулись вглубь республики на 2 километра. Сейчас идут бои за освобождение поселка Марьинка.
19:38 Российский флот поддерживает операцию по освобождению Мариуполя. Корабли находятся в районе Белосарайской косы, откуда наносят точечные удары по позициям нацистов.
TÕLGE
15:15 Ukraina natsid "Aasovist" mõistavad, et nende likvideerimise küsimus Mariupolis on juba otsustatud. Kiievi kuritegelik režiim ei kavatse ega saagi oma võitlejaid aidata. Nüüd palub üks rühmituse juhte tsiviilelanikel tänavatele tulla. Ilmselt loodab ta sel moel võimuesindajaid mõjutada.
16:05 Aasovi polgu Ukraina võitleja põgenes positsioonidelt ja läks üle DNR poolele. Ta rääkis, et natside peakorter asub Mariupoli draamateatri keldris ja teatrisaal on täiesti täis tsiviilisikuid, keda valvavad 12 Aasovi polgu võitlejat, et nad ära ei jookseks.
16:33 DNR rahvamiilitsa väed on Ukraina natside käest vabastanud juba 95 asulat.
16:43 Kohalikud allikad teatavad, et DNR rahvamiilitsa ja Vene armee väed liiguvad Mariupoli läänerannikul kesklinna poole. Elanikud märkasid liitlasvägede soomukeid 17, 20 ja 23 mikrorajooni tänavatel. Tugev tugipunkt on rajatud Politseiakadeemia hoone lähedale Ehitajate avenüül. Azovstali territooriumil, kuhu Vene üksused eile kirdest läbi murdsid, jätkuvad visad lahingud.
18:02 Mariupoli lääneosas on RF relvajõudude ja DNR RM [RM on RAFFAMIILITS] ründerühmade edasitung. Kaod ukronatside koosseisudes, nende tugipunktide purustamine. Võitlus linna keskosas.
19:19 Vabastatud Volnovakhast (DNR) leidsid nad Smerchi süsteemi rakettide osi, samuti Tochka-U. See oli laetud keelatud kassettlahingumoonaga.
19:30 DNR rahvamiilitsa väed sundisid Ukraina relvajõudude 54. brigaadi Ukraina võitlejad oma positsioonidest loobuma ja jätma maha kogu relvastuse. Vabariigi kaitsjate käsutuses olid Saksa granaadiheitjad. Neid ei jõutud isegi maha laadida.
19:37 Täna on DNR rahvamiilitsa väed tunginud 2 kilomeetri sügavusele vabariiki. Nüüd käivad võitlused Maryinka küla vabastamise eest.
19:38 Vene laevastik toetab Mariupoli vabastamise operatsiooni. Laevad asuvad Belosarayskaya Spit'i piirkonnas, kust nad annavad natside positsioonidele täpseid lööke.
Siit saaks välja noppida ainult ÜHE TÕESE infokillu - Vene laevad asuvad Belosarayskaya Spit'i piirkonnas. Kõik.