+ Киевское направление — происходит перегруппировка российских войск. Житомирская трасса до сих пор перерезана, бои идут в районе Макарова (контролируется ВСУ) и Ирпени (украинцы заявляют о полном контроле города). На левом берегу украинцы вернули контроль над трассой Киев-Полтава, при этом русские позиции под Броварами сохраняются. Блокада Чернигова продолжается.
+ Слобожанское направление — в районе Сум, Харькова и Чугуева — без изменений. Ольховка на востоке от Харькова под русским контролем. В районе Изюма — без изменений, продолжаются бои и концентрация русских войск на левом берегу Северского Донца. Активные боевые действия идут восточнее.
+ Луганский фронт — восточнее Изюма продолжается наступление НМ ЛНР. Освобождены Терны напротив Красного Лимана и идёт зачистка Житловки северо-западнее Рубежного. Продолжаются бои в Северодонецкой агломерации и в районе Попасной.
+ Донецкий фронт, от Волновахи до Дебальцево — без изменений: продолжаются бои за Марьинку (и Новомихайловку южнее) и Новосёловку в районе Авдеевки.
+ Запорожское направление, от Васильевки до Волновахи — линия фронта от Днепра до Великой Новоселки без изменений. Восточнее русские войска приблизились вплотную к Великой Новоселки с юга и востока.
+ Мариупольский котёл — подробная карта. (https://t.me/rybar/30088) Практически полностью освобожден Центральный и Кальмиусский районы города, вражеская группировка на левом берегу рассечена на две части.
+ Херсонско-Николаевское направление — ситуация без изменений: бои идут на границе между Херсонской и Николаевской областями, а также на границе между Херсонской и Днепропетровской областями (село Нововоронцовка). Контроль над Снигирёвкой по прежнему за русской армией.
+ Kiievi suund – toimub Vene vägede ümbergrupeerumine. Žitomõri maantee on endiselt läbi lõigatud, lahingud käivad Makarovi (mida kontrollivad Ukraina relvajõud) ja Irpini piirkonnas (ukrainlased teatasid, et omavad linna üle täielikku kontrolli). Vasakul kaldal saavutasid ukrainlased taas kontrolli Kiievi-Poltava maantee üle, Vene positsioonid Brovarõ lähedal jäävad aga alles. Tšernigovi blokaad jätkub.
+ Slobozhansky suund - Sumy, Harkovi ja Chuguevi piirkonnas - muutusi pole. Olhovka Harkovist ida pool Venemaa kontrolli all. Izyumi piirkonnas pole muutusi, lahingud jätkuvad ja käib Vene vägede koondumine Seversky Donetsi vasakule kaldale. Aktiivne vaenutegevus suundub itta.
+ Luganski rinne - Izyumist idas jätkub NM LNR pealetung. Terny vabastati Krasnõi Limani vastas ja Rubižnõist loodes asuvas Zhitlovkas on käimas puhastamine. Lahingud Severodonetski linnastus ja Popasna piirkonnas jätkuvad.
+ Donetski rinne, Volnovahhast Debaltseveni – muutusi pole: võitlused Maryinka (ja lõuna pool Novomihhailovka) ja Novoselovka pärast Avdejevka piirkonnas jätkuvad.
+ Zaporižžja suund, Vassiljevkast Volnovahhasse - rindejoon Dneprist Velikaja Novoselkani on muutumatu. Idas lähenesid Vene väed lõunast ja idast Velikaja Novoselkale.
+ Mariupoli katel - detailne kaart. (https://t.me/rybar/30088) Linna Kesk- ja Kalmiusski rajoon vabastati peaaegu täielikult, vasakkalda vaenlase rühmitus lõigati kaheks osaks.
+ Hersoni-Nikolajevi suund - olukord pole muutunud: võitlused toimuvad Hersoni ja Nikolajevi oblasti piiril, samuti Hersoni ja Dnipropetrovski oblasti piiril (Novovorontsovka küla). Kontroll Snigirevka üle on endiselt Vene armee käes.