Nali
Re: Nali
Valgevene võmmid tõmbasid okupandi Vene sõjamasinast välja ja andsid talle korralikult peksa.
Huvitav, mida nad ei jaganud?
https://t.me/nexta_live/24473
terv
o
[i]Miski siin ilmas ei saa viibida nii sügavas vaikuses kui surnud inimene.[/i]
Frederic Manning
Frederic Manning
Kas teate, et Putin sündis väikse puudega? Tal polnud nimelt silmalauge. Elu see just ülearu ei seganud, kuid enne presidendivalimisi soovitati see pisiasi siiski korda ajada.
Maailmakuulus ilukirurg oli nõus operatsiooni ette võtma. Materjaliks kasutas ta patsiendi eesnahka.
Pärast Putini esimest ametiaega kohtas kirurg välisvisiidil viibivat Boriss Jeltsinit ja tundis huvi: "Kuidas mu patsiendil läinud on? Operatsioon oli ikkagi raske, ega mingeid tüsistusi pole?"
Jeltsin viskas käega: "Ah, pole mingeid erilisi tüsistusi. Ainult, et Voval on nüüd täiesti türastunud maailmavaade..."
Maailmakuulus ilukirurg oli nõus operatsiooni ette võtma. Materjaliks kasutas ta patsiendi eesnahka.
Pärast Putini esimest ametiaega kohtas kirurg välisvisiidil viibivat Boriss Jeltsinit ja tundis huvi: "Kuidas mu patsiendil läinud on? Operatsioon oli ikkagi raske, ega mingeid tüsistusi pole?"
Jeltsin viskas käega: "Ah, pole mingeid erilisi tüsistusi. Ainult, et Voval on nüüd täiesti türastunud maailmavaade..."
- Sam Beaver
- Liige
- Kontakt:
Putin destroyed the pro-Russian lobby in the world with his own hands. Now acting in Putin's interests would mean admitting that you fucked a goat
rainer.k kirjutas:Tagasihoidlik palve lugupeetavale, et ehk oleks huvi ka järgmine osa ära tõlkida?
https://www.youtube.com/watch?v=afqmdFp-9ak
Sai lõpuks valmisküpsetatud
Eetris on vene federaatsia taganemise ministeeriumi igapäevane ülevaade.
Lubage teiega jagada aperitiivi kärakaga (аператив с водкой), vabandust operatiivset kokkuvõtet (оперативной сводкой).
Meie erioperatsioon läheb järgmisesse faasi, nimelt vältimatu vastuvõtmise faasi. Eitamise ja viha me juba läbisime, nüüd läheme kauplemiselt depressiooni. Juba üle kuu viivad vene väed läbi kahepäevast erioperatsiooni Kiievi ja teiste Ukraina suurte linnade hõivamiseks. Nii oligi mõeldud. Meil on palju omandamatusi. Ütlen Omandamatus kuna seadusandlikul tasemel on Kaotus keelatud kasutada. Kaotusi pole, rohkemgi veel, planeeritakse täiendusi. Meie dessantnikud pihkva polgust uurivad võimalust paljuneda vaenulikul territooriumil isikkooseisu jõul.
Nagu sai teatavaks liikusid vene väed Kiievi peale miinus 30 kilomeetrit edasi. Nii oligi mõeldud ja said käsu ümberdislotseeruda. Meie väed ümberdislotseerusid, ümbertislotseerusid, ümpeer tiss.., peerusid…, peeruks.
Õnnestus saavutada edu ka Berdjanskis. Meie sõjalaev muutus allveelaevaks, nii me ka planeerisime. Mõned Ukraina meediaallikad teatavad, et Orsk on vene sõjalaevastiku suur laev. See pole õige, võrreldes patriarh Kirilli jahiga on see vaid paat.
Vaenlane endiselt tõbrastub. Meie luure teatas, et peale lindude sõdib Ukrainas meie vastu ka muu kohalik elustik. Nii pani natslik lehm kutsungiga Punik miini, millel libises polkovnik Sidorov ja kaotas alluvate ees näo. Nagu näitab praktika täidetakse käske kehvasti kui nende andjal on kogu lõust pasas.
Peale selle eks-president Juštšenko poolt loodud ukraina mesilas-bandeeralikku rühma kuuluv tiivulist tüüpi lahingmesilaste eskradill, sumisedes keelatud laulu Батька наш Бандера, Украйна маты, ründas jõhkralt meie sõjaväelasi. Susistades teatas sellest intsidendist keelde nõelatud major Kurakin.
Aga on ka häid uudiseid – meie väeüksused lähevad jälle perse… vabandust Hersoni suunas jälle rünnakule.
Asustatud punktis Tšernobajevka on 12 korda läbi meie lennunduse edukalt utiliseeritud vaenlase suurtükiväe mürsud.
On saavutatud edu meie armee poolt bioloogilise relva kasutamisel. Tänu 15. aastal tähtaja ületanud suhpajokile ei lase meie püsivalt väljal istuvad sõdurid haisu tõttu vaenlast lähedale, hoides nii kaitset kõikides suundades.
Ootamatuseks oli ka see, et meie tankid ei saa ilma bensiinita pikalt sõita. Kaua seista saavad, aga sõita mitte.
Oleme sunnitud tunnistama, et on ka halvad uudised. Sõjalaevastiku laevad ikkagi läksid ukrainlaste poolt näidatud sihtpunkti, kinnitusid seal ja ootavad varude täiendamist. Peale selle – relvastusse saadud uued reaktiivtüra, vabandust trükiviga, reaktiivtule seadmed lasid ekslikult alla oma lennuki. Ah, see siiski polnud trükiviga.
Samuti sai teatavaks, et pärast pikka viibimist Tšernobõli metsas mõned meie sõdurid, täpsemalt kõik, tundsid kerget ebamugavustunnet. Võimalik, et sõid midagi mitte päris õiget. Pärast ravi on meie sõdurid jälle valmis asuma rivvi, et seista kodumaa eest. Kahjuks mõned kehaosad aga enam seista ei suuda.
Lõpetuseks. Meie ebasõbralikud lääne partnerid levitavad informatsiooni, et me justkui oleme Ukrainas oma erioperatsiooni täis lasknud. Ärge uskuge, see on feik. Isegi kui oleme täis lasknud, siis tegime seda varem kinnitatud plaani järgi.
rnrnrn kirjutas:https://youtu.be/oZ9EBY5TCYw
Luka selgitused Belgorodi asjus, vene keeles.
Batka vaja ka tšuhnadele arusaadavaks teha.
Vladimir Vladimirovitš
Aga ma kohe näitan, kust kohast valmistati ette rünnakut Belgorodile ja kui 6 tundi enne operatsiooni poleks antud preventiivne löök naftabaasi pihta, 8 mahutit, ma näitan Teile, kaardi tõin kaasa, oleksid nad tingimata seda rünnanud. Hea, et alustasite, õigesti tegite, et ei hakanud ootama nende pihta ukrainlaste lööki ja primitiivselt ise kõik läbi tõmbasite. Mis? Ei, ei – nimelt primitiivselt, isegi mina taipasin seda. Mind alt ei tõmba, ma oleks ses asjas nagu öeldakse kartuli söönud ja peamine – aja valisite selle jaoks väga õige – 1.aprill, lolli päev, häid pühi Teile muideks.
Vladimir Vladimirovitš, aga öelge mulle nagu vanem vend nooremale onule, te ju rääkisite, et hävitasite kogu Ukraina lennuväe, nii? Aga kust te siis võtsite Ukraina helikopterid? Millise Rite? Aa, maskeerisite. No jaa, te ju ka mingid parmud maskeerisite oma vägedeks ja sitapütid tankidele täienduseks…
Ma tahan teile öelda, minu südametunnistus on puhas – ma isiklikult helistasin Schellenbergile, ei-ei sellele Stoltenbergile palvega, et NATO sulgeks taeva Belgorodi kohal. Ei! Räägin - hästi kui ei saa Belgorodi kohal, siis sulgege vähemalt naftabaasi kohal. Teate, mis ta mulle vastas? Ei tea? Vaat ka mina ei tea, midagi ta nato keeles ütles, aga mina olen vaid vene keeles kõnelema õppinud. Minu südametunnistus on puhas, ma lihtsalt miskipärast ehmusin alul. Ma ju arvasin, et Belgorod on lühidalt belorusski gorod (valgevene linn)! Alles pärast tuli meelde, et Belgorod on Serbia ja Horvaatia pealinn.
„Добром вечером, мы из Украйни...“ Ma olen praegu kinni, helistan hiljem tagasi.
Ostsin omale telefoni, ühe teie sõduri käest. Lidus Kiievi alt, see tähendab grupeerus ümber. Rääkis - Ostke, raha kojumineku pileti jaoks on väga vaja. No ma siis ostsin.
Seepärast ütlen veelkord, naftabaasiga mõtlesite hästi välja ja peaasi tõepäraselt – neil ukrainlastel on selline ütlemine – kes ronis pruudile (кто взрався невистя). Vaadake – paneme ronis ja pruudile asemele pommitati ja bandeeralased ning kõik – meie süda on puhas.
Aga mul on veel mõned preventiivsed ideed! Aga põrutame belovezje laane pihta ja süüdistame bandeeralasi piisonite (зубр) genotsiidis, loomulikult tähega Z. Te teate, et meie zubrovka vajab peale piisonit. Pole piisoneid, pole ka zubrovkat. Ja siis süüdistame neid veel ka meie alkohoolikute genotsiidis! Või teeme veel kavalamalt nagu suur vene väejuht Kutuzov ja preventiivselt paneme Moskva põlema, rikume niiöelda bandeeralaste pidupäeva kui nende jessauulid jõuavad linna. Ma olen nõus nagu Kutuzovil isegi silma välja torkama – Teil. Aga miks te mind nii vaatate, mul on selles suur kogemus. Teate kui palju ma silmi kartulitel korjanud olen kui neid koorisin? Peamine on tegutseda ennetavalt, vaadata kaugele ette ja mitte šoigu nazad. Oi mitte šagu nazad. Muide šoigust, kui Teilt küsitakse, kuhu ta kadus, mõtlesin teie ametliku versiooni. Kõlab see nii:
я сижу на берегу,
не могу найти шайгу
не шайгу а шойгу
всёравно не мойгу
Rääkisin enda omadele, kõik uskusid. Seepärast minu südametunnistus on puhas.
-
- Liige
- Kontakt:
Kuidas filmida demineerimist:
https://twitter.com/AlexKhrebet/status/ ... 9124869125
https://twitter.com/AlexKhrebet/status/ ... 9124869125
Keegi leidis oma kõrvaklapid üles: https://twitter.com/ukraine_world/statu ... 6829870081
Miks Venemaa Ukrainas sõdib?
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
Karmi käega valitsus Ukrainale?
Islamiterroristide hord tuleb?
Moskva jaoks ei võimutse separatistid mitte Donetskis ega Luganskis, vaid Kiievis.
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
Moskva jaoks ei võimutse separatistid mitte Donetskis ega Luganskis, vaid Kiievis.
krimiuudiseid samovaride kodumaalt:
73 aastasele Tuula oblasti elanikule tungiti viie kilo suhkru pärast trepikojas kallale. Kahtlusalune on tabatud ja suhkur tagastatud.
Paneb ikka tegema hirmsaid asju küll kui toru ei tilgu enam.
73 aastasele Tuula oblasti elanikule tungiti viie kilo suhkru pärast trepikojas kallale. Kahtlusalune on tabatud ja suhkur tagastatud.
Paneb ikka tegema hirmsaid asju küll kui toru ei tilgu enam.
- Manused
-
- kallaletung.PNG (45.95 KiB) Vaadatud 1582 korda
Miks Venemaa Ukrainas sõdib?
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
VMO kirjutas:rainer.k kirjutas:Tagasihoidlik palve lugupeetavale, et ehk oleks huvi ka järgmine osa ära tõlkida?
https://www.youtube.com/watch?v=afqmdFp-9ak
Sai lõpuks valmisküpsetatudEetris on vene federaatsia taganemise ministeeriumi igapäevane ülevaade.
Lubage teiega jagada aperitiivi kärakaga (аператив с водкой), vabandust operatiivset kokkuvõtet (оперативной сводкой).
5+ või veel kangem A+, VMO!
Tõde on selle poolel, kes vähem valetab.
Слава Україні!
Героям слава!
Слава Україні!
Героям слава!
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline