"Mõlema poole vägede ja varustuse arv on ülemäära suur. See, mida me praegu Donbassis näeme, on kõik põhirünnaku ettevalmistav osa," selgitas sõjaline ekspert Oleg Ždanov otse-eetris.
Arestovitš ütleks / on on öelnud selliste juttude peale, et paniköörid lõpetagu paanika, kõik on kontrolli all. Ilmselgelt staabijuttudele pretendeeruvat juttu otseeetris nii ei laterdata. Hetkel võib seda võtta kui info-op. Kas või selleks, et tsiviilid ohustatud piirkonnast kiiremini jalga laseks ja siis, kui asi tõepoolest kuumaks läheb, ohvreid vähem oleks ja sõjaväele teid ei ummistaks. Tähele tuleb panna ka seda, kuidas kõik need petsjalitsid omavahel võistlevad, et neil rohkem vaatajaid oleks ja "laike" paneks. IMHO.
Sina soovitad foorumis kuulata Yakovinat - ju tema on siis sõjategevuse osas Sinu arvates usaldusväärsem allikas kui Ždanov. Võimalik. Aga no rumalusi mingist paanikast ära levita, ka staabijuttude väljamõtlemise-levitamise kohta võiksid mõnes teises teemas kirjutada, näiteks oleksoloogias.
Mulle tundub, et oled endale hea aunimetuse leidnud - petsjalits.
terv o
[i]Miski siin ilmas ei saa viibida nii sügavas vaikuses kui surnud inimene.[/i]
Frederic Manning
Saturn kirjutas:Azov ja -1 orki soomuk. Kas see tõesti võib ka Mariupoli kandis olla? Tõenäolisem oleks vist, et kuskil mujal rindel, kus ka Azvoi üksusi on.
Saturn kirjutas:Azov ja -1 orki soomuk. Kas see tõesti võib ka Mariupoli kandis olla? Tõenäolisem oleks vist, et kuskil mujal rindel, kus ka Azvoi üksusi on.
Võib tõesti. Pigem tekitas mul kahtlusi see, et võib olla olen liiga tõsiselt neid erinevaid kaarte Mariupoli olukorrast vaadanud. Ka eilne, video kahest orki tanki hävitamisest tõestas, et on palju mida kaardid ei näita Mariupoli puhul.
UKR pole ametlikult infolevi osas kraane kinni keeranud, mis on olnud teadlik otsus vaatamata sõjale. Samas on see võimaldanud liigvarajase info väljatilkumist - mida vastane on vahel ka ära kasutanud. Ilmselt on see ka üks põhjusi - ehk siis eesmärgiks võib olla informatsiooni kontrollimine. Küsimus pole tõenäoliselt objektiivsuses vaid sõjaliselt tundliku info jõudmine vastaseni. Vaata näiteks Kramatorski sündmusi - no mis häda oli nende rongide liikumist tv-s kajastada? Tagajärjeks hulgaliselt hukkunuid-haavatuid+infrastruktuur... https://sud.ua/ru/news/ukraine/234324-c ... e-vozroslo
terv o
Frederic Manning
Okupandid tulistasid Mariupolis tsiviilmeeskonnaga jäämurdjat "Kapten Belousov", seal on surnuid ja haavatuid, - Azovi rügement
Eile õhtul tulistasid Vene okupatsiooniväed Mariupoli kaubasadamas tsiviilmeeskondi vedanud jäämurdjat "Kapten Belousov".
Sellest teatab Azovi rügement, teatab Censor.NET.
"Tulistamise tagajärjel hukkus üks inimene ja mitu inimest said vigastada," seisis avalduses.
Azov rõhutas, et okupandid jätkavad Mariupoli sadama hävitamist, kuhu kuuluvad välisriikide laevad koos meeskondadega.
"Kapten Belousov" on Ukraina ainus jäämurdja. Ta lasti vette 1953. aastal. 2009. aastal renoveeriti jäämurdja. Igal aastal talvise navigatsiooni ajal tagab "Kapten Belousov" laevade haagissuvilate läbipääsu Söesadama ja Aasovi mere kanali kaudu.
See on sama hea, kui ETV ja AK saad vabalevis vaadata, aga TV3 ja Kanal 2 saad vaadata vaid netis või sputnikult. Kuidas see takistab info liigvarajast levimist, mida 5 kanalile või Ekspressole ette heidad?
Mulle tundub, et oled endale hea aunimetuse leidnud - petsjalits.
Tänan. Kui leiad, et ma sodisin mingit rumalust, raporteeri, kuhu vaja ja võetakse maha ja tehakse viimane- viimane hoiatus. Hetkel tundub, et see koht on muutnud Teie Kõrgeaususe läbustuskohaks.
Etteheiteid minu tegevuse kohta võib esitada igaüks. Olen avatud konstruktiivsele kriitikale ja sõbralikele nüketele. Kui soovid - anna tuld ja edu selles!
terv o
Frederic Manning
laikar kirjutas:See on sama hea, kui ETV ja AK saad vabalevis vaadata, aga TV3 ja Kanal 2 saad vaadata vaid netis või sputnikult. Kuidas see takistab info liigvarajast levimist, mida 5 kanalile või Ekspressole ette heidad?
Ole hea ja loe veelkord minu postitus läbi. Ma ei heitnud kelelegi midagi ette. Juhtisin tähelepanu, et
Küsimus pole tõenäoliselt objektiivsuses vaid sõjaliselt tundliku info jõudmine vastaseni.
Tõin ka näite.
terv o
Frederic Manning
Has provided tähendab minevikku, mida see siin tähendab? Kas seda, et relvasüsteemid on juba Ukrainasse toimetatud, või lihtsalt seda, et on juba Ukrainale loovutatud aga asuvad veel Slovakkias?
Kui tõeks osutub, siis see on ikka päris Hersoni küljeall ja nii 4-5 väikest küla edasi Oleksandrivkast ja Stanislavist kus veel väga hiljuti toimusid kokkupõrked.
DNR võitlejad "vaatavad asju" Mariupolis. Osavamad ehk positsioneerivad ära, mis piirkonnas "asju vaadatakse". Minu arvates käib suurem osa tegevusest (kesklinnas?) teatri ümbruses. Seega mingeid edusamme märgata ei ole. Propagandist Lancaster julges Azovstali kandis ka ringi tiirutada, kuid jäi ikkagi UA tule alla. https://www.youtube.com/watch?v=OBVSxEci4p4