Rõõmupäev!

Vaba foorum kus võib arutada mujale mittesobivatel teemadel.
Kasutaja avatar
Soobel
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Soobel »

Haige joba, kurat võtaks!

Mina teeks Ansipi või Laari asemel sellele Kesknädalale korraliku kohtupizdulei, sest sellel pildil ju kleebitakse neile otseselt natsikurjategijate sildid külge!

Mina ei suuda mitte kuskil Eestis tuvastada ainsatki natsi ega fašisti ega fašismiilmingut. Need Tartu neegrikimbutajad kuuluvad rohkem psühhiaatria kui fašismi alasse.

Kõik muu on venelaste propagandajoba!
Vaid Siil mu kõrval lebas siin. Ta suri ammu.
[img]http://www.soobel.planet.ee/TGMB.gif[/img]
Kasutaja avatar
krizz
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas krizz »

Savisaar on vist nüüdseks juba kindlalt FSB palgal. Käis hiljuti Moskvas, ja taas hakkas kohe kiirelt Eesti ühiskonda lõhestama, a'la Meie (& venelased) head ja nemad halvad- natsid. Taaskord hoiatatakse kodusõja eest. Mida see Savinäss teeb? Mis ta ülesanne on? Eesti vaenlastele tahab kodakondsust anda. Vägisi meenub 90-algus, mil sama Savipäts tahtis Ida-Virumaad venelastele anda. Samuti soovis ta ka kõigile okupantidele kohest kodakondst ja eesti Vabariigi, kui uue riigi loomist (siis saab kõik kodanikeks).
Kodusõda ja kodusõda :roll: See oleks ju ideaalne põhjus venelastel tulla siia oma inimesi "kaitsma".
Ei, Savisaar peab kaduma. Mida varem, seda parem :twisted:

Ja pommuudis Savipätsilt on muidugi see, et EESTI PLAANIVAT VENEMAAGA SÕDA :!: :lol:
* Otsin pilte ja infot Aegna merekindluses teeninutest, eriti aastatest 1930-34 *
* Meie peaülesanne olgu peatada eestlaste väljasuremine. Ukrainlased ei sure välja ka siis, kui nad kotavad (enamasti venelastega asustatud) Ida-Ukraina ja Krimmi! *
mangust
Liige

Postitus Postitas mangust »

Et neid rõõmupäevi aastas 365 oleks,tuleb käia valimas.Sellega mitte
lasta 5.kolonni riigitüüri lähedalegi.Nüüd on nad sirbi ja haamri nurka
visanud.Marsivad tänaval sini-must-valgete all,nagu see oli presidendi
valimise päeval.Leidub pooletoobiseid,kes teatri pileti,kilo või,riigikassast
antud 300 kr.eest neid valivad.Mina loen ka kõik mitte valinud nende punti
Enamus noori ei võta osa.Foorumis on vitsu saanud traksidega kiilakad,
pidid hirmsasti meie riigi mainet kahjustama.Minu arust on need rõngas-
ninad,afropatsid hullemad kui ainult maine kahjustajad.Kõigil neil on üks
jutt,sõjaväge pole üldse vaja,kama kõik,mis lipp meil lehvib,kelle valitsus
Sõjaväes teenimine pidi tähendama-võõrriigi firmade kaitsmist.??? Kui
hakkad neile valimistest rääkima,siis tuleb neil tursa pilk ette.Rõõmupäevi
sellise kontingendi pärast,jääb tulevikus vist vähemaks.Põlisvaenlasel,
ei tule isegi tanki mootoreid käivitada.Demokraatlike valimistega naabri
kahepäise raisakotka "kaitsva"tiiva alla
Parem peenike peos, kui punalipp katusel!
Charlemagne
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Charlemagne »

Mangust on hästi rääkinud! :twisted:
Et notre Parole s'appelle Fidélité !
Maximus
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Maximus »

Mangust tõesti hea postitus.
Mõni muretseb siin hirmsasti skinnide välimuse pärast,et traksid ripuvad ja ulub siin oma neegri semude pärast parem vahtigu neid kartulikottpükstega ringi käivaid lõnguseid,kes ei tea ilmselt midagi asjast nimega kamm.Nähes jope õla peal Eesti lippu kukuvad kihistama või ülbitsema kuni lõpuks oma ketuka kätte saavad.
Tahab keegi võrrelda kumb teeb häbi oma riigile,kas Eesti lippu õlal kandev skin või XXXL suurusega riideid kandvad piimavuntsiga albiinoneeger?
uusmario
Liige

Postitus Postitas uusmario »

Tahab keegi võrrelda kumb teeb häbi oma riigile,kas Eesti lippu õlal kandev skin või XXXL suurusega riideid kandvad piimavuntsiga albiinoneeger?
Noh, kohati tekib küsimus mis vahet neil on.Mitte kõik Eesti lippu õlal kandvad skinnid ei ole normaalsed ja mitte kõik XXXL riideid ja neegrimuusikat kuulavad inimesed pole ebanormaalsed, pigem on tegu sarnastega, mõlemad on läinud kaasa enese peaga mõtlemist pärssiva "moevooluga"
Kasutaja avatar
Kuperjanov
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Kuperjanov »

Mina tunnen ennast puudutatuna :lol: Ühes eelolevas postituses solvatakse ilmselgelt pikajuukselisi. Mina kannan õlal Eesti lippu ning mu juuksed on õlgadeni. Seni pole ka veel ühegi skinni käest ketukat saanud, kuigi näen Tartus neid üpris tihti. Nii et kui ma õigesti aru sain, siis lõngused teevad häbi oma riigile?
Kasutaja avatar
Soobel
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Soobel »

Kuperjanov kirjutas:Mina tunnen ennast puudutatuna :lol: Ühes eelolevas postituses solvatakse ilmselgelt pikajuukselisi. Mina kannan õlal Eesti lippu ning mu juuksed on õlgadeni. Seni pole ka veel ühegi skinni käest ketukat saanud, kuigi näen Tartus neid üpris tihti. Nii et kui ma õigesti aru sain, siis lõngused teevad häbi oma riigile?
Ei ole jutt õlgadeni juustega metalimeestest ega lõngustest (vale nimetus metalimehe kohta! Lõngus on minuteada 1970-date päevavaras-töllerdaja, kahtlane kuju, samas mitte päris krimka, tüüpiline lõngus on "Nu Pogodi!" hunt).

Jutt on ikka albiinoneegritest - on väliselt täpselt samasugused, kui Bronxi linnaosasid kontrollivad mustanahalised pätid: riided mõnikümmend numbrit suuremad, pükste hargivahe ripub põlvedekõrgusel varjamaks rõngaslihaste probleemide pärast kantavaid mähkmeid, kuulavad muusika pähe vinüülplaadi kiuksutamise saatel rütmilist ropendamist, ka suvel 30-kraadise palavaga kannavad nad silminitiritud suusamütsi, et mitte silma vaadata inimesele, kellega laiama hakkavad, muidu löövad vedelaks. Reeglina ei oska nad kirjutada ka ja selle asemel sodivad seintele varastatud aerosoolvärvidega kirjasarnaseid kritseldusi ja nimetavad seda kräffitikultuuriks. Aga meil on nende nahavärv valge.

Ma ei ole ei rassist ega neegrivihkaja, aga kui tuleb silme ette prügi täis ja soditud seintega suurilina vaestelinnaosa tänaval jalutav kottpüks, meenub mulle sõna "alamrass."
Vaid Siil mu kõrval lebas siin. Ta suri ammu.
[img]http://www.soobel.planet.ee/TGMB.gif[/img]
caudillo
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas caudillo »

natukene liiga äärmuslik kirjeldus, neid on olemas küll tegelikult- aga just selliseid albiinoneegreid on vähe, või ma pole neuid palju kohanud. aga see juustevärk ja üldse. ma ei usu, et mingi juustepikkus on määrav näiteks. mul on pikad juuksed ja leidub isegi tavalisest laiemad püksid, aga see ei ole see, mis nüüd peaks minus kahtlema panema. ma olen väga Eesti eest, see riiete üle virisemine on mõttetu, tähtis on ideloogia. :|
Pro patria, pro liberate, pro grex!
propatria
Moderaator
Kontakt:

Postitus Postitas propatria »

Oleme nüüd kõik koos kenasti rõõmustanud ja see foorumiväline teema kisub vägisi mingiks labaseks mokalaadaks teemal: "kes on paremad: kas kiilakad või karvapääd?" ja selline asjade kulg pole ilusal jõuluajal enam kena.

Püüdke endale selgeks teha, et määravad ikkagi inimese konkreetsed teod!

Jõulurahu ajaks teema lukku, et siin genereeritav sallimatus ja vihkamine ei mürgitaks meie meeli!

Lugupidamisega, ProPatria
Hea sõna ja pussiga saavutab enamat, kui lihtsalt hea sõnaga...
Suletud

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot] ja 2 külalist