on väga tore kuulda, et maailmas on säilinud veel mõni meeldiv kodanik, kes sõjavangi reeglite kohaselt kohtleb. olen kindel, et kui vangilangenud vaenlase kindral esitaks sulle palve isikliku boa soetamiseks, siis sa kindlasti vastaks talle määrustekohaselt ja kui need määrused lubaks, siis ilmselt ka hangiks talle nõutud kodulooma.r2r kirjutas:ie tea, kaua ma vastu pean. Aga ühte sulle, sataks, ütlen: ku ma ülen ülem ja keegi mu alluvatest üritab stomatoloogiat harrastada, - noh, koha peal teda ma maha ei lase, kuid tribumaani ette saadan.
ennetates küsimust - mis teen, kui seda tribunaali pole - siis lasen maha.
Kahju sellised "dantistid" toovad rohkem, kui kasumit. Dixi
ka mina olen vahetevahel idealist. vähemalt meeldib mulle mõnikord mõelda, et maailm oleks jube lahe koht, kui kõik oleks ideaalne. kui kõik oleks ideaalne, võiks ka savisaar president olla. minu poolest...
kahjuks eristab mind ja sind üks ületamatu kuristik. mina nimelt tõden, et roosa unenägu on üksnes roosa unenägu.
seega - lepime kokku, et kui sina vangi langed ja sulle sellele järgneval intevjuul vastu kõrvu antakse, helistad sa viivitamatult oma juristile ning soovitad sama ka oma allüksuse võitlejaile. loodetavasti on nad kõik piisavalt ettenägelikud ja õpivad oma juristi telefoninumbri ilusasti pähe. siis on sul oma allüksusega pärast mahalaskmist hea mahalaskjad haagi inimõiguste kohtusse kaevata ja kopsakat valuraha nõuda.
aga tegelikult tahtsin ma sulle eesti mehe kombel öelda, et sina oled loll naivist ja mina olen lihstalt õnnelik kui ma mitte kunagi mingi imenipi läbi sinu alluvusse ei satu sest ma teavatele siin-lähemat-mainimist-mitte-väärivatele-kogemustele tuginedes kipuks pigem usaldama ülemat, kes ennem kasvõi ise viiliks mõnel vangilangenud vaenlasel paar hammast madalamaks kui, et ajaks oma alluvatele sellist helesinist muinasjuttu nagu sa äsja tegid...
sorry....