Sasha Pots riputab koos FSB-ga jätkuvalt nuudleid oma tellijatele kõrvadele. Ta väidab, et väidetavalt valmistati ette atentaat Solovjovile ja selleks "värbas SBU Vene neonatsid".Саша Поц продолжает развешивать лапшу на уши своих подписчиков вместе с ФСБ. Утверждает якобы на Соловьева готовилось покушение и для этого "СБУ завербовали российских неонацистов".
И сразу же есть целый ряд дыр в этой версии:
1. Соловьев давно стал посмешищем и то, как он комментировал и истерил насчёт затопления крейсера "Москва" недавно вызвало бурю негодования у ура-патриотов России, многие даже прямо призывали "заткнуть рот Соловьеву".
2. Все неонацистские движения в РФ, а их там с 90-х достаточно много, давно под колпаком ФСБ и курируются российскими спецслужбами.
3. Складываем 1+2 и получаем профит - какие-то российские чекисты решили руками скинхедов показать Соловьеву, что он болтает лишнего. Но у Соловьева есть своя крыша, которая срывает показательную порку. Чтобы Zрада и междуусобчик не всплыл дальше - придумали версию про "заказ СБУ" и слили такую версию дежурной говорящей заднице - Саше Поцу и его коллегам по цеху. Профит.
Ja kohe on selles versioonis mitu auku:
1. Solovjov on pikka aega olnud naerualuseks ja see, kuidas ta kommenteeris ja hüsteeritses ristleja Moskva uppumise teemadel tekitas hiljuti hurraapatriootlike Venemaa patriootide seas kära, paljud kutsusid lausa otse panema "Solovjovi suu kinni".
2. Kõik Vene Föderatsiooni neonatslikud liikumised ja neid on olnud päris palju alates 90ndatest, on pikka aega olnud FSB kaitseall ja Venemaa eriteenistuste järelevalve all.
3. Liidame 1 + 2 ja saame tulemi - mingid vene tšekistid otsustasid Solovjovile skinheadide abiga näidata, et ta räägib liiga palju. Kuid Solovjovil on oma katus, mis takistab demonstratiivset arveteõiendamist. Et Zrada omavahelised tülid enam pinnale ei kerkiks, tulid nad välja versiooniga "SBU korralduse" kohta ja lekitasid sellise versiooni valves olevale kõnelevale tagumikule - Sasha Pots`ile ning tema kolleegidele.
https://t.me/informnapalm/7804