Millise EKV relva te valiksite lahingulöömiseks.
Ja enne ak47 olid sky-d. Viimati märgitud riistadel olid parima jooksuga rauad mida kunagi näinud olen. Muidugi neil millel raud kahjustatud polnud. Ja lahtine sihik ka sigahea.
Minu oma oli mulle heaks sõbraks kümmekond aastat, aga raud on nüüd lõpuks omadega õhtal ja relv ainult nostalgilise väärtusega. Selles on aga süüdi rasked kuulid mida ikka kokku tuhandeid tast läbi olen ajanud. Raske kuul on aga selle raua surm, nagu nüüd tagantjärgi targemaks olen saanud. Muud moona aga kl-s ei liikunud (vahepeal küll tuli kollase kestaga ja kerge kuuliga hiina oma, aga selle täpsus jättis soovida).
Kui saaks kuskit tehasemäärdes sky, siis sellest saaks alles snaiperrelva ehitada. Praeguse m-14 (kuigi ega seegi halb relv pole) viiks kohe relvaaita tagasi ega tahaks tast enam midagi kuulda.
Minu oma oli mulle heaks sõbraks kümmekond aastat, aga raud on nüüd lõpuks omadega õhtal ja relv ainult nostalgilise väärtusega. Selles on aga süüdi rasked kuulid mida ikka kokku tuhandeid tast läbi olen ajanud. Raske kuul on aga selle raua surm, nagu nüüd tagantjärgi targemaks olen saanud. Muud moona aga kl-s ei liikunud (vahepeal küll tuli kollase kestaga ja kerge kuuliga hiina oma, aga selle täpsus jättis soovida).
Kui saaks kuskit tehasemäärdes sky, siis sellest saaks alles snaiperrelva ehitada. Praeguse m-14 (kuigi ega seegi halb relv pole) viiks kohe relvaaita tagasi ega tahaks tast enam midagi kuulda.
-
- Liige
- Kontakt:
SKY on soomlaste variant Mosin-Nagant M91/30 vindist.
Lisan ühe lingi,kus soomlaste käsutuses olnud mosinite kohta täpsemat infot toodud: http://www.mosinnagant.net/finland/finnfaq.asp
Lisan ühe lingi,kus soomlaste käsutuses olnud mosinite kohta täpsemat infot toodud: http://www.mosinnagant.net/finland/finnfaq.asp
galil oleks igati sobiv relv, parasjagu kerge, kaba kokkupandav, hea tulekiirus, salv mahutab parasjagu moona jne.
AK-4 on liiga rohmakas, paras paadiaere.
hiina AK kokkupuude puudub.....
Aga üldiselt on nad kõik ühe eesmärgiga ehitatud ja ma arvan et see kus ja mida nad tegema on mõeldud, teevad nad kõik väga hästi.
AK-4 on liiga rohmakas, paras paadiaere.
hiina AK kokkupuude puudub.....
Aga üldiselt on nad kõik ühe eesmärgiga ehitatud ja ma arvan et see kus ja mida nad tegema on mõeldud, teevad nad kõik väga hästi.
Lasta kannatab neist kõigist ja piisava harjutamise ja moonaga saab hakkama kõigiga, ei pipardaks kui peab sõtta minema ja midagi paremat pole, võtaks mis ette juhtub, kui valida antaks siis kahmaks midagi mis transpordib kuuli pika maa taha sest ma ei taha neid pihkva pedekaid lähedalt näha, mu lähivõitlustase jääb neile alla ja mulle ei meeldi mingi nugadega viilutamine ja valangutega käristamine, ja ühe sumpsiga püstoli/püstolkuulipilduja võtaks ka, granaadid ja miinid oleks ka abiks, midagi muud ei vaja:) Vint peaks olema mõnusasti raske ja lähivõitlusrelv kerge et saaks ühest käest lasta, juhuuu tuleks sellest ikka üks lahe mürgel.
novott! lõpuks ometi keegi kes paljalt entusiasmi ja pealehakkamisega juba ajab vaenlase hordid põgenema! Oleks meil sääraseid tegelasi ainult rohkem võtta!Mamba kirjutas:ei pipardaks kui peab sõtta minema ja midagi paremat pole, võtaks mis ette juhtub, kui valida antaks siis kahmaks midagi mis transpordib kuuli pika maa taha sest ma ei taha neid pihkva pedekaid lähedalt näha / juhuuu tuleks sellest ikka üks lahe mürgel.

Pauk või paar peab ikka olema - kasvõi selleks et 50 aastat hiljem avada debatt teemal "okupatsioon".
- TheCorruptedOne
- Liige
- Kontakt:
Eeldan, et mõtled selle "vana" all 7,62-st. Olles kasutanud mõlemaid julgen küll väita, et 5,45 padrun on hoopis kasutajasõbralikumkotermann kirjutas:vana hää kalass oleks kõige parem

Aga mõlemad padrunid on nõrgad. Nii oleks relva valikuks Dragunov. Ainus puudus mis sellel relval on vast liigne pikkus tassimisel (enamasti ei võeta liikumisel relva lahti). Aga ka PK on kobe riist ja aitab muskleid kasvatada.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist