Kuid, mitte sellest ei tahtnud ma rääkida
Ette tänades juba...
Mercher kirjutas:Ma ise resideerun suht kesk-Saksamaal vist, Diemelstadt`i piirkonnas Ammenhausenis. Seega oleks ilmselt pöhiline röhk selle kandi (üldisemas möttes) asjade vastu, kuna Saksamaal, nagu me teame, ei ole vahemaad need, mis Eestis
Muidugi Buchenwald ei ole mingi militaarne koht, tavaline kinnipidamisasutus oli. Sama hästi vôib Ämari vangla militaarse koha alla liigitada. Ja jälle vana hea krematoorium... Samamoodi peab sulle siis ka Metsakalmistu krema sügava mulje jätma. Mille kuradi pärast te neid vanglaid ja kôike mis nende territooiumil on, üle püüate dramatiseerida?plekkpea kirjutas:Buchenwaldis olen käinud. Koonduslaagri osas on ikka asi kõvasti maha vaikitud, pigem kunsti muuseum. Elamuse hinge jätab kindlasti krematoorium mis on muutmata kujul. Külastus on tasuta. http://www.thirdreichruins.com/buchenwald.htm
Mittelbau-Dora kontsentratsioonilaagri krematooriumis. Ei suutnud ei kaardi pealt ega ka kohal olles tuvastada ühtki teist krematooriumi antud maa-alal, kui see üks, mida lähemalt uurisinplekkpea kirjutas:Mercher kirjutas: Nii, tänud vastukaja eestÜhesönaga, elamus olemas, kahju ainult, et ei saanud 100% köike hoomata, löpuks läks juba pimedaks ka, kuid selle krematooriumi nägin siiski ära. quote]
Millises krematooriumis käisid?
Kasutajad foorumit lugemas: Amazon [Bot], parkija ja 3 külalist