Värskeid kõnesid:
"Pušilin võeti maha, kadus Venemaale, meile tuleb siia uus juht, inimene on juba olemas. Kurat, juhi vahetuse puhul siis alles anti pesukraami, mütsimärgid, trussikud uued jne. Süüa saame ka natuke paremini, juba on lõunaks kaks käiku, tatrapuder ja borš, liha on söögis, pasteeti jne. Kuu lõpus lastakse meid siit tulema, 19 aastased noorukid lõpetavad oma õpingud ja saadetakse Donetskist siia ajateenistusse. Meid välja vahetama."
https://www.youtube.com/watch?v=ptz2ra4ruE8Siin on üks teravam naine kah sattunud. Laob Ukrainas teenivale mehele välja, mida kogu nende bandest arvab.
"Okupandid olete seal! Ülemused on teil kurjategijad, ise loll kahuriliha!"
M: "Kuidas sa saad minuga nüüd elada edasi, kurjategijaga, vandaaliga, mõrtsukaga? Sest mina küll ei tunne erilist südametunnistuse piina, et siin tulistan?"
N: "Jah, nii see on, sina ei tunne, aga mina sinu eest tunnen!"
M: "Ukrainlased valisid ise selle tee, nad oleksid võinud relvad maha panna, alla anda!"
N: "Jaa, te oleks ka võinud mitte ronida võõrasse riiki, mitte rünnata!"
M: "Nemad oleks võinud omasid mitte pommitada DNRis/LNRis!"
N: "Need olid teise riigi osad. Ja üleüldse, aastaga sai seal 7 inimest surma sõjategevuse tõttu, seitse! Tšebarkulski väeosast ainüksi lüüakse niipalju maha praegu päevas!! Vaata rohkem uudiseid, loe DNRi/LNRi ametlikke dokumente, näed ise, kui rahulik seal seni oli!"
M: "Nemad hakkasid pommitama, meid kutsuti appi ja kõik!"
N: "Igal juhul olete okupandid ja mõrtsukad. Mina ei tea, kuidas selle taagaga edasi elada, et sa seal inimesi tapad!!"
M: "Laadna, lähen Lisitšanskisse ja vaatan, mis nemad minuga teevad. Või veel parem, annan alla."
N: "23.2. oleks pidanud keelduma ja oleksid praegu normaalne inimene!"
M: "Kas ma praegu pole siis normaalne inimene?"
N: "Sa tapad inimesi!"
M: "Ma tapan vaenlasi!"
N: "Inimesi!"
M: "Vaenlasi! Sõjas pole inimesi! Nad ise läksid selle peale välja!"
N: "Teie ründasite neid, mitte nemad teid! Teie ronisite võõra riigi territooriumile! Et need kuradi piidrid maa alla vajuksid, need DNR, LNR, Pušilin ja see teine idioot!"
M: "Aga kui nad meid oleks rünnanud, kas sa oleks ka samamoodi reageerinud?"
N: "Ei. Siis sa oleksid kaitsnud oma kodumaad, aga mitte olnud okupant ja fašist!"
https://www.youtube.com/watch?v=L1i-umiLvWg