Katjusa

Laevad, lennukid, tankid... Kõik sõjatehnikast.
propatria
Moderaator
Kontakt:

Postitus Postitas propatria »

Spetsialistide andmetel on enamus neid RG-33 -sid Eestisse jäänud just 1941 a sündmuste käigus ja neil on täidiseks väga kvaliteetne trotüül - ikkagi tegu rahuaja toodanguga.
1944 a sündmuste käigus siia sattunud RG-33 kohta mul andmed ja kogemused puuduvad. Kaldun arvama, et nende tootmise osakaal oli selleks ajaks juba vähenenud ja asendunud palju töökindalama ja tehnoloogilisema RG-42 -ga.

ProPatria
Hea sõna ja pussiga saavutab enamat, kui lihtsalt hea sõnaga...
oliver
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas oliver »

See RGD33 tuli ühest august välja koos 3 RG42 ja ühe saksa munaga. Ilmselt ikkagi `44 meile sattunud.
tõnuv
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas tõnuv »

No nii.Kuna Mõntust leiti eile jälle mingit nänni viisid päästjad ka selle ilusa M-31 minema.Eks näeb kas jääb midagi alles.Mis Mõntust leiti loeme ilmselt homsest lehest.
soadf
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas soadf »

tõnuv kirjutas:No nii.Kuna Mõntust leiti eile jälle mingit nänni viisid päästjad ka selle ilusa M-31 minema.Eks näeb kas jääb midagi alles.Mis Mõntust leiti loeme ilmselt homsest lehest.
mul ema oli selle päeval tööl see m-31 lasti täpselt see päev ribateks aga muidu leiti seal palju saksa kola mis oli sinna vette visatud öhutörje poiste poolt kui möntu maha jäeti.
Kasutaja avatar
ktamm
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas ktamm »

Lingist pilt ja pildil asi, mis minu uurimist järgi Kathusha raketi mootoriosa. Kas on see nii?

http://picasaweb.google.com/amevier/Met ... 1517625362

Mõõtudest annab aimu kõrval vedelev vene kiiver. Pilt pole suurem asi, tehtud telefoniga.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist