Huvitav, kas see on nõuka propaganda? SVD-ga 1350 m?

Lihtsalt võrdluse mõttes - analoogse TTA-ga Galil Galatzi Eesti mitteametlik rekord peaks olema 800 m rinnakujusse. Ja poolautomaadiga 1000 m on valges ilmas ka mitte eriti ammune asi.
Kapten Trumm kirjutas:...
Huvitav, kas see on nõuka propaganda? SVD-ga 1350 m?![]()
...
Kapten Trumm kirjutas:Lihtsalt võrdluse mõttes - analoogse TTA-ga Galil Galatzi Eesti mitteametlik rekord peaks olema 800 m rinnakujusse. Ja poolautomaadiga 1000 m on valges ilmas ka mitte eriti ammune asi.
Oli NSV Liidus ja kaasajalgi Vene Reichil relvastuses selline toru: КПВ/КПВТ- крупнокалиберный пулемет Владимирова/танковый. .cal 14,5mm. BTR eri mudelite peal, jt variantides . Kui mul nüüd valesti meeles ei ole, siis, minu teada nikerdasid/nikerdavad ukrid juba tükk aega selle raua baasil .cal 14,5mm kaliibriga optilise sihikuga täpsusrelva. Kahjuks ei ole enam meeles kuskohast lugesin, hetkel pole mahti otsida. Usun, et leitav.Kapten Trumm kirjutas: ↑11 Juul, 2022 11:32 Kas need UKR "materjalivastased" püssid ei pärine lihtsalt WWII aegset varustust sisaldavatest mobilisatsiooniladudest, mida üle terve NSVL omal ajal loodi? Punaarmee relvastuses olid need kasutusel tankitõrjepüssidena ja nt Eesti korpuses lausa sõja lõpuni.
Mul on endal suhteliselt hea termovaatlusseade. Selle kasutamist on vaja harjutada eri ümbruskondades ja eri temperatuuridel.
Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot] ja 1 külaline