Palju huvitavam oleks teada paljud üldse töötavad oma omandatud hariduse vallas - pakun et vähemus. Kas veneajaga võrreldes on praegu ka midagi muutunud?
Kunagi kaugel nõukogude ajal seletas mulle kursuse juhenda (dotsent) eri haridustasemete vahet järgmisena - algkoolis omandad tööristad õppimiseks, põhikoolis oskused õppimiseks, keskkoolis õpid iseseisvalt töötama ning kõrgkoolis omandad oskuse iseseivalt allikaid otsida ning neid kasutama.Madis Reivik kirjutas:See ongi normaalne kõrgharidusega inimese käitumine.Kriku kirjutas:Mina olen kohanud neid, kes on küll ülikoolis käinud, kuid hiljem vähemalt sama palju ise juurde õppinud mingit hoopis muud asja.
mart2 kirjutas:Pealkirjast lähtuvalt tähendaks see seda, et ullike võib leiutada mingi vahendi elu lihtsustamiseks, kuid enam ei ole pädev arendama uusi suundi.
Kuna sõna "ullike" vasteks on rumaluke, siis kas ei oleks õigem kasutada mingit muud võrdlust?tuuba kirjutas:uue suuna avastamiseks/leidmiseks on siiski vaja " ullikest" .mart2 kirjutas:Pealkirjast lähtuvalt tähendaks see seda, et ullike võib leiutada mingi vahendi elu lihtsustamiseks, kuid enam ei ole pädev arendama uusi suundi.
minu mõte on see, et kui kõik järgiksid sissetallatud radu --nagu raudteerööpaid--ilma kõrvale kaldumata, siis oleks igasugune areng olemata
kahjuks on akf-d liialt kinni jäänud iseloomustava sõna "ullike" juurde. ma oleks siin võinud kasutada ka "noor" või "teiselt alalt" vms.
pidasin silmas ikka seda, et edasiviiv on olnud alati see kui keegi teeb midagi ebaharilikku, olemasolevate kaanonitega vastuolus olevat või annab olemasolevale juurde knihvi,mida on peetud võimatuks või lihtsalt pole selle peale tuldud.
Ärme palun seda saagi käima tõmba, et ülikool teeb kõik inimesed targaks(elutargaks).Kapten Trumm kirjutas: ↑24 Aug, 2022 9:03 Tundub, et mitte ainult pettunud, vaid ka madalamapoolse hariduse/haritusega. Haritud inimene peaks ikka teadma vaktsineerimise tähtsust nakkushaiguste leviku piiramisel. Ja kindlasti tunneb ka mõnda inimest, kes mittevaktsineerimise tõttu on kannatanud ja mõistab selle tagamaid, mitte ei pea seda Gatesi meelsuskiibi probleemiks.
Ja eks Kremli propaganda (kas otsese või varjatud) sihtgrupp on ajast aega olnud idioodid.
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist