Off topic aga,kui sõda algas,siis rääkisin meie autojuhiga.Ta oli kuulnud Harkovist ning ta pakkus,et see linn langeb esimesena.Siis oli sõda käinud juba paar nädalakest.Ütlesin,et seda ei juhtu ja venelastel tuleb iga meetri eest maksta hingeinda.Ta ei uskunud.Küsis miks ma nii arvan.Vastasin,et tuginedes minu elukogemusele nõuka armeest ukrainlastega.Tegi suured silmad aga laupäeval,kui toodangut tuli vedama,ütles,et minu pakkumine läks täppi.
Sellest telesaatest.Seal ju mitu kodanikku,kelle jutt võiks nad türmi viia.Mainitakse sõna SÕDA,see ju keelatud.Selle eest võib saada kuni 20 aastat,paragrafi alusel,mida nimetatakse Vene relvajõudude laimamiseks.
Sm.Mironov,kes on Õiglase Venemaa juht ja Duuma üks juhtide asetäitjatest,lausa kordab seda mitu korda.
Verisele eliidile hakkab asi kohale jõudma.
See esimene esineja,kes seal kobiseb,peaks olema eks.polkovnik,kes oi oi oli enne käredameelne seltsimees.Kust siis nüüd saba jalge vahel ja läbirääkimise juttu rääkimas,kipub teisel nagu kaka püksis olema.Või järsku ta teab midagi,millest isegi saadikutest närakad ja kriminaalid ei tea ehk,siis tegelikku seisu armees.Vihjeid muidugi on,näiteks see soov osta moona P-Korea setsimehelt,no pagan,kui juba sealt tahetakse hankida,siis peavad asjad olema täitsa p....s.