Kapten Trumm kirjutas: ↑14 Sept, 2022 15:21
Lennuväelased on väitnud, et rahu ja sõja puhuks olid erinevad transponderi reziimid (kabiinis on ümberlüliti).
Sa Peeter räägid ilmselt rahuaja reziimist ja rutiinidest selle uuendamisega?
Ma räägin sellest millised on seadmed. Ja seejärel (iseenda jaoks juba varem muidugi, kuna ma tean ju millised on need seadmed) räägin või arutlen seda kuidas nende seadmetega neid ülesandeid ja/või protseduure täita. Mina ei räägi sellest kas on sõja- või rahuaeg, mina räägin sellest millised on seadmed Osa-s, Buk-is ja Tor-is ja kuidas toimub nende seadmetega see oma-võõras protseduur ja selle koodi vahetamine. Ja selle pärast ma ütlengi, et ma ei saa aru kuidas see toimub reaalsuses. Ja ma räägin veelkord, et nendes masinates olevatel blokkidel ei ole mitte mingit lülitit. Ainult võrgupinge indikaator. Ja ka autol endal ei ole mitte mingit
sõda-rahu-ümberlülitit . Kui me oleme lahinguvalves, siis meie (ZRK-meeste) jaoks ongi sõda. Kas meie või sina, üks peab tina saama. Operaatorile on ainult üks surunupp, millel näppu peal hoides lisatakse väljundsignaali oma-võõras päringu komponent. Sina võid oma lennukis litsuda oma ümberlüliteid, aga minul peab sinult sealt lennukis vastus olema displeil, kui ei ole, siis annab staršii mašinõ käsu rakett lihtsalt välja lasta ja kogu moos.