M. Tänapäevane träni.
M. Tänapäevane träni.
Müüks maha USA kõrbevormi (kolmevärviline large-regular,uus, panama 7 1/4) (ca 500 kr) ja retrohõngulise originaal BW seljakoti koos Y-rihmadega (ca 300 kr).
Samas ka Saksa DV vormikomplekti: suvise välivormi (vihmamuster) püksid ja kuub, müts kokardiga (punasakslaste feldmütze), kapuuts, särk, sviiter, traksid, vöörihm (nailonist) "vabamüürlase" pandlaga, säärikud (nr. 41, 43, 44 vastavalt soovile) ja ranits (Y rihmadele, 50-60-date aastate laiguga). Soovi korral lisaks ka "Dzersynski" pataljoni käiselint.
Pikkusele ca 178 cm, tavalise kehaehitusega tüübile. Mütsinuber 56. Raha tahaks saada 1500 kr. ja punasaksa asju eraldi ei müü.
Pilte ei ole, ega tule (endiselt puuduvad vastavad vahendid). Asjad Tallinnas.
Samas ka Saksa DV vormikomplekti: suvise välivormi (vihmamuster) püksid ja kuub, müts kokardiga (punasakslaste feldmütze), kapuuts, särk, sviiter, traksid, vöörihm (nailonist) "vabamüürlase" pandlaga, säärikud (nr. 41, 43, 44 vastavalt soovile) ja ranits (Y rihmadele, 50-60-date aastate laiguga). Soovi korral lisaks ka "Dzersynski" pataljoni käiselint.
Pikkusele ca 178 cm, tavalise kehaehitusega tüübile. Mütsinuber 56. Raha tahaks saada 1500 kr. ja punasaksa asju eraldi ei müü.
Pilte ei ole, ega tule (endiselt puuduvad vastavad vahendid). Asjad Tallinnas.
Viimati muutis Invaliid, 25 Jaan, 2007 0:46, muudetud 1 kord kokku.
Kasuta olemasolevaid ressursse ja ära looda.
-
- Uudistaja
- Kontakt:
Kriegskameradile
Need on seda tüüpi käimad. http://www.tridentmilitary.com/new-photos22/egembt.jpg
Caudillole
Mina olen 178 cm pikk, õllekõhuga ja see vorm läheb mulle väga hästi selga.
Re: Caudillole
a kui ma olen 185 ja õllekõhuta ?Stalker kirjutas:Mina olen 178 cm pikk, õllekõhuga ja see vorm läheb mulle väga hästi selga.

Pro patria, pro liberate, pro grex!
Desertcamo.
Minu meelest ta ongi umbes sinusuurusele ette nähud.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: taavik ja 2 külalist