How low you can go?

Laevad, lennukid, tankid... Kõik sõjatehnikast.
Vasta
Kasutaja avatar
Soobel
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Soobel »

Vaid Siil mu kõrval lebas siin. Ta suri ammu.
[img]http://www.soobel.planet.ee/TGMB.gif[/img]
mürakaru
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas mürakaru »

Väga head videod.
Pealkiri on ka väga hea.
Alguses ma mõtlesin, et keegi on jälle mõne geniaalse avalduse Eesti riigi kaitseorganite/võime kohta teinud. :lol:
Õnneks ei ole.

mürakaru
Peeter144
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Peeter144 »

jah see oli nüüd küll jõhker. Mis lennukid need seal viimases videos olid? RAF-i märgid olid küll tiibadel aga mis lennuk?
Kasutaja avatar
Kapten Trumm
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Kapten Trumm »

RAF-i märgid?

See ekstramadalal tulev F-4F on embleemi ja musta nina järgi ilmselt Jagdgeshwader 73 Westfalen'ist, mille üks spetsialiteet oli omal ajal ülimadala lennukõrgusega sissetungid Varssavi pakti tagala kohale ilma, et mingid radarid neid näeksid.

Kogu see ürituse müra nendel videotel on ikka VÄGA VALI, kõrvatropid soovituslikud...
hol-tim 123
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas hol-tim 123 »

Kasutaja avatar
denis23
Liige

Postitus Postitas denis23 »

Ostan kokku kõik võimalikud E.Savisaare kuju, nime, autogrammiga esemed (trükimaterjalid, aktifotod, raamatud, pastapliiatsid, toiduainepakendid) jne.
Kasutaja avatar
Soobel
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Soobel »

Vennad nautisid ilmselt masinat. Kindlasti ei nautinud lennukit need kala- ja muud paadimehed, kes ilmselt peale An12 ülelendu nii madalalt pidid minema koju pükse pesema.

Ise olen tihti CFS3-s messeritega lennanud slaalomit puude vahel, kohati tuli puudest üle ka hüpata, kui oli selge, et välja ei keera. Krt, peaks FlightSimi uuesti peale installima, siis saaks ka An12 proovida.

Päriselnnukiga niikuinii ei saa, olgu siis vähemalt simulaatorgi!
Vaid Siil mu kõrval lebas siin. Ta suri ammu.
[img]http://www.soobel.planet.ee/TGMB.gif[/img]
Kasutaja avatar
amnesia
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas amnesia »

nagu film "ässad". ikka kvaliteetsed vennad on tegelikult, neil pole vaja lastagi, juba nii madalalt lendamisega hirmutavad vaenlasel püksid täis
Peeter144
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Peeter144 »

Jah Trumm, sa lugesid õigesti mina näen küll seal kaadris kus üks lennuk rivist lahkub selgesti tiiva all RAF-i siniseid rõngaid mille sees on punane.
Samasugused rõngad on näha sellel fotol. http://www.raf.mod.uk/downloads/wallpap ... 1_0800.jpg

Kuid videot uuesti vaadates avastasin, et lennuk ei ole mitte mingil juhul F4 ükskõik mis modifikatsioon, sest F4 on alatiivaline lennuk aga videos lendavad ülatiivalised.

Tõenäoliselt räägime me Trummiga erinevatest videotest, mina räägin igatahes Soobli postitusest.

Vabandan kui ma olen eksinud.
Kasutaja avatar
Kapten Trumm
Liige
Kontakt:

Minu videote kommenteerimisel jäi lahtiseks ainult nende Jaguaride eraldusmärgid. Kuna maapeal seisvad lennukid tundusid olevat Prantsuse päritolu, siis võiks oletada, et Jaguarid on kah prantsuse omad. Jaguaride märke minu pandud videotest ma näha ei suutnud.

Mis puudutab Tornadot, siis kuskil 2. minuti alguses paistavad lennuki külje peal Luftwaffe ristid plus lendurid kannavad kiivreid, mida on siiani õnnestunud näha vaid sakslaste peas (visiir läheb kiivri sisse ja selle nupp on ühel pool). Analoogseid on ka F-4 meeskondadel. RAF kannab praegu välise visiiriga kiivreid.
Kasutaja avatar
Kapten Trumm
Liige
Kontakt:

Selles videos ei ole mingit Jaguari, lendavad Mirage F.1'd, millised on Euroopas relvastuses Hispaanial ja Prantsusmaal. Inglastel pole neid kunagi olnud. Eraldusmärk meenutab prantsuse oma, kuigi värvid on väga udused.

Jaguari ja Mirage F.1 vahe on üpris märgatav, Jaguaril on kaks mootorit ja sabaosa disain meenutab F-4'a. Lisaks on F.1 ära tuntav fikseeritud õhus tankimise otsa järgi, mida enamik masinaid kannab

Mirage F.1
Pilt

Jaguar
Pilt

Niiet inglise eraldusmärkidega Mirage F.1 ei saa kuidagi olla. F.1 on senini ainuke Mirage'nimeline masin, mis on tavalise plaaneriga, mitte vaid-tiib, nagu on Mirage III; V ja 2000.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline