Olles demineerimisega tegelenud üle 15 aasta ja üht teist näppinud ning näinud. Asudes sellele tööle kunagi oli minu suurimaks pettumuseks et plahvatusega ei kaasne suurt tulemöllu. Olime ju filmidest näinud, et oi raisk kui äge ja nüüd saab ise igapäevaselt sama teha, tutkit vasja. Üldiselt ei ole mina veel näinud suurt tulemöllu, vähemalt lõhkekehade sees olevast ainest seda küll ei teki, isegi mitte suurte lõhkekehade puhul. Küll aga on seda tuld natuke rohkem siis kui oleme teinud mass hävitamist, ehk laotakse suur riit ja sinna peale läheb ülisuur kogus ainet. Näitena võik tuua siia Võrumaalt leitud 250kg lennukipommi https://lounaeestlane.ee/kahjutuks-teht ... hkamisest/an2 kirjutas: ↑12 Nov, 2022 19:06Õnnetu Genua sild lasti õhku ilma tulevärgita aga ukrainlaste silla õhkimine Donetski oblastis oli ilusa tulekeraga. Kahhovka sild lendas vastu taevast ka paraja tulevärgiga. Asjatundjad võiksid selgitada, kas plahvatuse visuaalne tulemus sõltub kasutatavast lõhkeainest.
no ei ole seal videos seda tuld eriti. Ning kuna olen natuke kokku puutunud ka pioneeri asjandusega siis objektide lammutamisel ainega ei ole tuld üldiselt üldse, aine tuleb paigutada lihtsalt õige koha peale.