no vot siis .. !

Vaba foorum kus võib arutada mujale mittesobivatel teemadel.
Vasta
caudillo
Liige
Kontakt:

no vot siis .. !

Postitus Postitas caudillo »

http://noortekas.delfi.ee/tuum/intriig/ ... d=14846856

mis te sellest loost arvate. kohati oli minuarsut asjaga natukene umbropsu pandud seal..

(loodan, et teemat sellest pole, ei leidnud küll )
Pro patria, pro liberate, pro grex!
uusmario
Liige

Postitus Postitas uusmario »

Võrreldes kasarmuid keskmise Ülikooli/Kutsekooli ühikaga siis ei ole vahe just märgatav, vaid pigem ikka on kasarmu korralikum.

Pealegi, ei mõista, miks niisama vinguda, vingugu aga pakkugu ka lahendusi.Muidugi iseenest on kahju, et loo autor peab oma varustuse kaasavõttmist või haavatud kaaslase kandmist kohutavaks piinamiseks.

PS kahju on ka autori sõbrast, kes ajateenistuses kohatud jobude pärast Rootsi põgeneb, troppe on olnud vast iga ajateenija kaaslaste seas, kui kõik selle pärast putku panevad ei jäegi sõdureid.
Wiking
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Wiking »

Tundub palgaarmee propageeriate sulekesest välja imetud lugu.
Kasutaja avatar
Kapten Trumm
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Kapten Trumm »

Tüüpiline jutt, mida igasugu foorumis sõjaväkke mineku kohta räägitakse:

"Mul on ülikool pooleli, naine ja autoliising. Teen igapäevaselt jõudu ja tegelen võitluskunstidega. Miks ma peaks oma elust 8 kuud mõttetult ära raiskama. Kui vaenlane tuleb, siis küll ma omal viisil oma peret kaitsen, kas rahaga, läbirääkimistega või jõuga. Olen maailmakodanik ja minust on rohkem kasu maksumaksjana või välismaal vastupanu organiseerijana, kui sõdurina."

Vot selline on keskmise selles eas eestlase jutt.
Kasutaja avatar
Takishi
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Takishi »

Propagandale vihjab ka sõnastus et 'ajateenija on vilets ja põdur' - selle asemel et kiruda noorte eluviise.
Eestis on puhkenud peale raudse eesriide tagant vabanemist mingi San Fransisco happelaine - tehakse kõike narkot, mille ümbert sõrmed kinni suudavad haarata. Juuakse seamoodi, selleks ajaks, kui poiss jõuab meheikka, on tal ära joodud nii palju õlut, et neist kastidest saaks laduda rivi Kohtla - Järveni ja tagasi. Ning ega teinegi äärmus parem pole, kes kodus madratsi peal vedeleb ja sellega ühte on kasvanud. Praeguseid 10 - aastaseid vaadates võib küll väita et olukord vaid hullemaks saab minna.

Minumeelest on ka täitsa tore teeselda 23-aastaselt üllatust, kui saabub kutse sõjaväest. Ma parem liisin endale kümnekohalise mootorpaadi.
Kasutaja avatar
harri13
Liige
Kontakt:

EESTI VABADUS

Postitus Postitas harri13 »

Takishi kirjutas:Propagandale vihjab ka sõnastus et 'ajateenija on vilets ja põdur' - selle asemel et kiruda noorte eluviise.
Eestis on puhkenud peale raudse eesriide tagant vabanemist mingi San Fransisco happelaine - tehakse kõike narkot, mille ümbert sõrmed kinni suudavad haarata. Juuakse seamoodi, selleks ajaks, kui poiss jõuab meheikka, on tal ära joodud nii palju õlut, et neist kastidest saaks laduda rivi Kohtla - Järveni ja tagasi. Ning ega teinegi äärmus parem pole, kes kodus madratsi peal vedeleb ja sellega ühte on kasvanud. Praeguseid 10 - aastaseid vaadates võib küll väita et olukord vaid hullemaks saab minna.

Minumeelest on ka täitsa tore teeselda 23-aastaselt üllatust, kui saabub kutse sõjaväest. Ma parem liisin endale kümnekohalise mootorpaadi.
Eestisse tuli vabadus nii kiiresti, et rahvas on praeguse ajni PÖÖRANE!!!
Eestlased käituvad praegu nii nagu mina oleks saanud kätte mingi ihaldatud ajaloo raamatu või 9-aastane poiss Playstationi
Elagu Eesti Wabariik!
Peaasi et oleksime iseseisvad ja juhid oleks õiged!
caudillo
Liige
Kontakt:

jah, ei tea. see joomine ja narkotamine on küll üks suur probleem. oma kodukandiski on see asi ikka päris käest ära läinud. ja see pole ainult suurlinnade probleem, sest ma elan väikses kohas. kanep on tavaline nähtus juba.. see teeb kurvaks kohati. aga samas on mul savi, sest ise nad teavad, mida endaga teevad .. aeg näitab ja see ongi parim karistus. aga joomine, khm. ei kommenteeri, sest õlut saab isegi libistada. ja kui hilejm tuleb sõjaväkke minna, siis hakatakse halama, et paha ja kole aeg tuleb. mina ise mõtlen hoopis vastupidi. räägitakse küll, et igavene sitt aeg on see ajateenistus, ma lähen sinna ,et saada mingi distsipliin ja füüsiline vorm kätte. plus veel see ka, et kui vaenlane peaks kunagi ründama, tean mida ette võtta.
Kasutaja avatar
Juhan
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Juhan »

vabandust, aga selle tegelinski jutu põhjal kangestus minu silme ette pilt selle loo autorist, kui lihtsalt ühest tavaliselt mõttetust u. 18 aastasest "hipist", kes räägib seda juttu selleks, et ei peaks jumala eest mingit distsipliini kusagil saama ja et saaks ikka kodus edasi istuda/vahtida ja lolli mängida. See tüüp tundub mulle tüüpilise nüüdisaja noorena, kes peab ennast nn. maailmakodanikuks, on ultratolerantne, ultraliberaalne ning arvab, et kõik rahvad võiksid sõbralikult elada teine-teise kõrval, hoida käest kinni ja elada õhust ja armastusest. Keegi ei peaks midagi tegema ja temasugused tolgused saaksid oma elu logeledes ja oma väärastunud hipilikke arusaamu propageerides pensionipõlveni välja logistada.
Eriti häiris see koht, kus räägiti sellest suurest füüsilisest koormusest, kust pidavat põlvetraumad tulema. Probleem pole mitte selles, et sõjaväes peab füüsilist trenni tegema, vaid asi on selles, et noored muutuvad selle loo autori moodi tolgusteks, kes on lodevad ning loodavad kriisisituatsioonis oma issi ostetud kiirkaatrile ning euroopa liidu passile...
Meie reliikvia on vabadus!
Meie reliikvia on au!
caudillo
Liige
Kontakt:

ma nüüd küll ei tea, kas rahel on mehe või naise nimi, aga. kui naise, siis ma ei imesta, etselline tekst tuli. ja kui mehe, siis see mees on küll üks ajateenistusevastane ultraliberaal. peale selle pole neil vist ajateenistusest haisugi teadmist..
Wiking
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Wiking »

Meie endi noored ja ka staažikamad näitlejad, on teinud sellest sõjaväge põlgavast rullnokade e tölpade generatsioonist, päris asjaliku, lühikese, linateose. Vaadata saate siit: www.hot.ee/tulnukas2006/
caudillo
Liige
Kontakt:

Wiking kirjutas:Meie endi noored ja ka staažikamad näitlejad, on teinud sellest sõjaväge põlgavast rullnokade e tölpade generatsioonist, päris asjaliku, lühikese, linateose. Vaadata saate siit: www.hot.ee/tulnukas2006/
neid kutsutakse ossideks ka. :D
uusmario
Liige

Postitus Postitas uusmario »

Rahel peaks olema naise nimi
Kasutaja avatar
Sollmann
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Sollmann »

Wiking kirjutas:Meie endi noored ja ka staažikamad näitlejad, on teinud sellest sõjaväge põlgavast rullnokade e tölpade generatsioonist, päris asjaliku, lühikese, linateose. Vaadata saate siit: www.hot.ee/tulnukas2006/
Päris lahe lugu.:)
Sellised täpselt nad ongi - VÄGA KÕVAD MEHED! :lol:
TÕDEONAJATÜTAR
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: manjabes ja 3 külalist