Jama lugu jahh - vaata et lubadetalitusest teada ei saada et nutiseadmeta ja sõpradeta isik omab veel relvaluba..ilmselge riskikäitumine

Jama lugu jahh - vaata et lubadetalitusest teada ei saada et nutiseadmeta ja sõpradeta isik omab veel relvaluba..ilmselge riskikäitumine
Offtopic, aga see meenutab mulle omaaegset meemi - nägin kohvikus mingit kahtlast tüüpi. Ei olnud tal käes ei laptoppi, tahvlit ega isegi mitte nutitelefoni, lihtsalt jõi oma kohvi ja vaatas teisi inimesi nagu mingi maniakk.
Mul üks väga vähe kasutatud ShotMaxx üle. Võin Sulle saata 14 päeva tagastusõigusega. Kui sobib, siis 50 eurtsi (poes maksis 170.-), kui ei, saadad tagasi.
AKF TRS jutt õige. Kusagil 20 000 padruni järel võib rääkida mingist lihasmällu kinnistunud tegevusest, aga sealt perfektse tulemuseni on veel pikk maa minna. Samas tippude tippusid vaadates tundub, et mingid tulemused jäävadki kättesaamatuks.
Selleks ei pea olema laskesportlane, et olla laskesportlane.Kriku kirjutas: ↑22 Nov, 2022 14:31 Heakene küll, aga ma ei taha laskesportlaseks saada. Ma kannan kodunt väljapool väga harva relva ja kodus on see mul selleks, et peatada sissetung. Relva haaramiseks võib tõepoolest kuluda 5+ sekundit, aga ega aknast või uksest sisse tungival ründajal vähem lähe. Samuti võib karta, et reaalses enesekaitseolukorras peab iga lasku sihtima, sest keegi ei seisa paigal.
Kõik õige, aga täpselt sama käib enesekaitse kohta kirve, noa või paljaste kätega. Ma siiski eelistaks tulirelva nii võimaluse pärast ründajat distantsilt perforeerida kui seetõttu, et külmrelvad on kõigile vabalt kättesaadavad ja võib eeldada vähemalt pariteeti ründajaga.vtl kirjutas: ↑22 Nov, 2022 23:01Ettevalmistamata inimene ei suuda ennast üldiselt relvaga kaitsta. Põhjus(t)est on siin jahutud korduvalt - inimese, täpsemalt inimorganismi käitumist viimase piirini viidud stressiolukorras ei ole võimalik niisama lihtsalt ette ennustada. Tunnelnägemine, käte värin, peenmotoorika häiring... kõik need komponendid võivad paanikaolukorras segada niivõrd lihtsaid toiminguid, nagu salve kinnitamine, relva vinnastamine või kaitseriivi mahavõtmine.
Ja jah ja ei. Pean silmas väidet "täpselt sama käib enesekaitse kohta kirve, noa või paljaste kätega"Kriku kirjutas: ↑23 Nov, 2022 9:16Kõik õige, aga täpselt sama käib enesekaitse kohta kirve, noa või paljaste kätega. Ma siiski eelistaks tulirelva nii võimaluse pärast ründajat distantsilt perforeerida kui seetõttu, et külmrelvad on kõigile vabalt kättesaadavad ja võib eeldada vähemalt pariteeti ründajaga.
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist