Liitu Front Line-ga
- Kapten Trumm
- Liige
- Kontakt:
Pakub täitsa huvi. Kui karu suurus , siis pole midagi teha.Tarts kirjutas:Tegemist on komplektsete vormidega
Myts , frents , kindad , rihm koos ohve pandlaga , ratsa püksid ja saapad . Rinnas on raudristi 1 klass ja nööpaugus raudristi lint.
pildid äkki homme.
teine vorm natsa viletsam ja ilma mytsita( ja ka poole odavam)
Huvitun maisest rasketehnikast.
Hetkel kuulub eesti/saksa üksusse kuulub hetkel 17 meest + 2 uut liiget (nad ei ole veel ühelgi üritusel osalenud kuid on juba ammu avaldanud soovi liituda.Meestel on hädavajalik varustus olemas).Aeg-ajalt oleme ka üritustel kasutatud nn. "hiwide" (pitka poiste,omakaitse meeste ja soomepoiste näol) teeneid .Juhan kirjutas:Nii huvi pärast:
Palju teil liikmeid on ja kas liikmeks olemisega kaasnevad ka mingid kohustused? Nii rahalised kui ka muud?
Eesmärgiks aga oleks kokku saada 3jagu.Koos jao ülemaga 9 meest jaos (sõjalõpu variant).Et 27 meest + rühmül,rühmaül-i abi ja autojuht=30 meest.
Rahaliseks kohustuseks on ainult klubi liikmemaks 75kr.kuus.Mille eest tasume klubi ruumide (Tln-s) ja Raplamaal asuva polügoni (klubil on pikajalise rendilepingu alusel võetud üle 5 hektari maad,kuhu on ehitatud kaevikud,punkrid) rendid .
Minu Au on Minu Truudus
Ausalt öeldes ma ei oska sellele vastata.Üldiselt on klubi apoliitiline organisatsioon.Meestel võivad olla erinevad päevapoliitilised vaated kuid see ei ole selle klubi teema,meid kõiki ühendab huvi sõjaajaloo vastu.Oma üritusetel ei saa meie ilma punasteta ja nemad ilma meieta.Kapten Trumm kirjutas:ega teil vastastest Notsnoi Dozor äkki pole
Minu Au on Minu Truudus
Vanusepiiri kohta vastab Kompüll aga ma teeks väikse vahemärkuse selle "koopia vormi ärile" siin.
Meie klubi eesmärk on võimalikult autente ja ajastukohane riietus/varustus. Enamus vormielemente on koopiad aga siis ka 1/1le originaali järgi õmmeldud. Igasugused Rooti, šveiti ja jumal teab mis armeede riietusest ümber "ehitatud" vormid on välistatud. Loomulikult, ei tehta väga kurja hääl, kui sul on miskid uuema aja kindad või näit. Ida-Saksa säärikud (DDR varustusest on tegelt päris palju kasutatavat kraami, kuna need on kas täiesti sarnased sõjaagsetele või väikeste erinevustega). Muud kraamiga on nii, et kui need sobivad enam-vähem ajastuliselt-vormi juurde. Saapa sees võid minu poolest kasvõi Nike sokke kanda, üldpilti see ei sega ju
Aga väline vorm, elik müts/pilotka, frents, püksid ikka autentsed.
Oleme oma detailitäpsuse eest saanud korduvalt tunnustada teiste reenacment klubide (Lätist, Ukrainast, Venemaalt) käest ja kavatseme seda taset ka hoida.
Ja see on ka vajalik täpsustada, et kõik klubiga liitujad alustavad reamehe auastmest ja ilma autasudeta. Kõrgendus(ed) ja tunnustus tuleb välja teenida ning otsustakse klubi liikmete poolt ühiselt vastavalt igaühe individuaalsele panusele/oskustele. Seega - kindrali lampassidega ja Saksa Rist Kullas rinnas säramas ei maksa peale lennata
Meie klubi eesmärk on võimalikult autente ja ajastukohane riietus/varustus. Enamus vormielemente on koopiad aga siis ka 1/1le originaali järgi õmmeldud. Igasugused Rooti, šveiti ja jumal teab mis armeede riietusest ümber "ehitatud" vormid on välistatud. Loomulikult, ei tehta väga kurja hääl, kui sul on miskid uuema aja kindad või näit. Ida-Saksa säärikud (DDR varustusest on tegelt päris palju kasutatavat kraami, kuna need on kas täiesti sarnased sõjaagsetele või väikeste erinevustega). Muud kraamiga on nii, et kui need sobivad enam-vähem ajastuliselt-vormi juurde. Saapa sees võid minu poolest kasvõi Nike sokke kanda, üldpilti see ei sega ju

Oleme oma detailitäpsuse eest saanud korduvalt tunnustada teiste reenacment klubide (Lätist, Ukrainast, Venemaalt) käest ja kavatseme seda taset ka hoida.
Ja see on ka vajalik täpsustada, et kõik klubiga liitujad alustavad reamehe auastmest ja ilma autasudeta. Kõrgendus(ed) ja tunnustus tuleb välja teenida ning otsustakse klubi liikmete poolt ühiselt vastavalt igaühe individuaalsele panusele/oskustele. Seega - kindrali lampassidega ja Saksa Rist Kullas rinnas säramas ei maksa peale lennata

Tegelikult oleks pakuda 180-185 cm pikkusele mehele päris korralik SS grenaderi varustus (tegemist on ühe klubi liikme varustusega nii , et klubis täielikult aksepteeritud).
Eesmärk ei ole selle müügiga mingit kasumit teenida vaid soov aidata uusi liikmeid mõistliku hinnaga varustuse muretsemisel.See tähendab ,et heameelega müüks neid asju ainult klubi liikmetele või meestele kes soovivad klubisse astuda.
1. Frenš + sümboolika ……………………………………….3000.-
2. Frenš……………………………………………………….1500.-
3. Püksid……………………………………………………...2000.-
4. Särk hall taskutega………………………………………… 400.-
5. Särk roheline………………………………………………. 400.-
6. Särk rohe-hall……………………………………………… 400.-
7. Talve joppe valge-hall……………………………………..3000.-
8. Pesu püksid + särk…………………………………………. 50.-
9. Kiiver………………………………………………………3000.-müüdud
10. Traksid…………………………………………………….. 400.-müüdud
11. Sokid………………………………………………………. 100.-
12. Nöörsaapad (orig.)…………………………………….700.-
13. Labidas + vutlar……………………………………………..700.-
14. Õmblus tarvikud…………………………………………….100.-müüdud
15. žetoon + nöör………………………………………………..300.-
16. Pealuu tikitud………………………………………………..100.-
17. SS kotkas tikitud…………………………………………….200.-
18. Wermahti kotkas tikitud……………………………………..200.-
19. SS spiigel…………………………………………………….100.-
20. SS pealuu sõrmus……………………………………………300.-
21. Partei mark…………………………………………………..100.-
22. Seljakott……………………………………………………..700.-müüdud
23. Sviiter……………………………………………………….. 50.-
Eesmärk ei ole selle müügiga mingit kasumit teenida vaid soov aidata uusi liikmeid mõistliku hinnaga varustuse muretsemisel.See tähendab ,et heameelega müüks neid asju ainult klubi liikmetele või meestele kes soovivad klubisse astuda.
1. Frenš + sümboolika ……………………………………….3000.-
2. Frenš……………………………………………………….1500.-
3. Püksid……………………………………………………...2000.-
4. Särk hall taskutega………………………………………… 400.-
5. Särk roheline………………………………………………. 400.-
6. Särk rohe-hall……………………………………………… 400.-
7. Talve joppe valge-hall……………………………………..3000.-
8. Pesu püksid + särk…………………………………………. 50.-
9. Kiiver………………………………………………………3000.-müüdud
10. Traksid…………………………………………………….. 400.-müüdud
11. Sokid………………………………………………………. 100.-
12. Nöörsaapad (orig.)…………………………………….700.-
13. Labidas + vutlar……………………………………………..700.-
14. Õmblus tarvikud…………………………………………….100.-müüdud
15. žetoon + nöör………………………………………………..300.-
16. Pealuu tikitud………………………………………………..100.-
17. SS kotkas tikitud…………………………………………….200.-
18. Wermahti kotkas tikitud……………………………………..200.-
19. SS spiigel…………………………………………………….100.-
20. SS pealuu sõrmus……………………………………………300.-
21. Partei mark…………………………………………………..100.-
22. Seljakott……………………………………………………..700.-müüdud
23. Sviiter……………………………………………………….. 50.-
Minu Au on Minu Truudus
Kahjuks liiga suur nummerTarts kirjutas:vorm 52 ja saabas 42-43
Au ja kiitus Peetrile , kes sai mundriklubi jõulupeoks oma banketisaali valmis. Front Line vastukaja juba minuni jõudnud ; vastuseks "huvitujale".
Vastan: ei tea veel , vaatame , huvi on loomulikult , kuid raha,raha ja veel kord raha. Vaatasin endise liikme varustuse hindu ja need mitte kuidagi ei sobinud. No offense. Olemas muist varustust , kuid riidevärgi hinad ikka kosmilised.
Huvitun maisest rasketehnikast.
Värskendan teemat viimase 24 h-se taktikalise õppuse piltidega.Tegemist oli õppusega mille kood nimetus oli "Tserkassõ 44" milles saksavormi kandavate meeste ülesanne oli läbi murda punaarmee kaitseliinist ja ületada jõgi (see õnnestus lõpuks vaid pooltel meestel).
Üritusest võtsid osa ka liitlased Lätist.

Üritusest võtsid osa ka liitlased Lätist.

Minu Au on Minu Truudus
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist