Seevastu on seal tatti pritsimas igasugu "eliidivastased liikumised" ja "EKRE Haljala tugirakukesed", ma parem edasi ei hakanud lugema

Kogu protsessist on saanud ullikeste eneseupitamise laat

Ma kuulasin peale taotluse kohtule esitamist selle MTÜ esimehe intervjuud Kuku raadios. No nii rumalat (sõna otseses mõttes) juttu pole ma tükk aega kuulnud.Kriku kirjutas: ↑03 Juun, 2023 15:25 Polügooni vastased tegid katse nõuda kohtu kaudu riigi eriplaneeringu algatamist, aga edutult: https://www.err.ee/1608997324/kohus-luk ... use-tagasi
Lemeti postitus ja järgnev "huvitav" jutulõng seal täiesti alles. 2 minutit tagasi vaatasin.Kapten Trumm kirjutas: ↑05 Juun, 2023 8:08 Vaatasin korra sinna "Nursipalu kaitseks" FB lehele, Lemeti posti ei leidnud (ei imesta, kui kustutati kui "kallutatud".
Seevastu on seal tatti pritsimas igasugu "eliidivastased liikumised" ja "EKRE Haljala tugirakukesed", ma parem edasi ei hakanud lugema
Kogu protsessist on saanud ullikeste eneseupitamise laat![]()
Kiiruga vaadates viskab mulle küll ainult arulagedat uhuud teemal, kuidas protsentuaalselt on eestis polügone kõige rohkem. Seda postitust ei näe.
Oeh...Tšehhi- riiki on 79 000 km², polügoone 1296 km².Pakun, et Ida-Euroopas võivadki polükad olla kahtlaselt väikesed,
Peeter Kask Võib olla teeks teie arvates kogu Eesti üheks harjutusväljakuks. Hävitaks kogu meie haruldase looduse, inimeste tervise, hävitaks metsades linnud ja loomad, hävitaks maaelu jne. Kas olete käinud Rovajärvi piirkonnas. Mitut talu olete selles piirkonnas näinud ja kas olete kuulnud, kui tihti seal paugutatakse. Ilmselt pole ka matemaatika teie tugevam külg. Ilmselt olete nii inimeste vihkaja, et teid ei huvita isegi lapsed, kes peavad Sõmerpalus ja Nursis, aga ka Võru linnas taluma paugutamist, sisse hingama mürgiseid gaase, mis paugutamistel eralduvad ja tankide mootoritest tumedate pilvedena välja paiskuvad ja teadmata kaugusse tuulega liiguvad. Ilmselt naudite ka seda, et raske sõjatehnika hävitab niigi viletsas olukorras maanteid. Mitu korda on näiteks poolakate Drawsko väiksem Poola pindalast ja mitu korda meie polügoonid väiksemad Eesti pindalast. Olles matkajana (mitte linnades kondajana) käinud nii Põhja Soomes kui Poolas kui Austrias jne jne, pole ma mitte kuskil isegi kahe nädala jooksul kuulnud neis riikidest ka baaside läheduses paugutamisis ja ammugi mitte näiinud 20 - või enamast sõjamasinast kolonne liikumas. Eestis on juba sagedaseks muutunud, et iga nädal näeb tossavaid veoautode kolonne sõitmas Võru ja Põlvamaa teedel. Kui palju CO2 need masinad õhku paiskavad, et huvita kedagi, aga nende reostuse hinna peavad kinni maksma inimesed, kes vaevu suudavad oma elu hinge sees hoida ja kellel ei jätku raha eraarstide juurde minekuks, kuna riigihaiglates on ravijärjekorrad poolest aastast kuni aastani Tervishoiuks raha ei leita, aga inimeste tervise hävitamiseks endab sadu miljoneid taevasse.
Kas olete käinud Bahmuti piirkonnas. Mitut talu olete selles piirkonnas näinud ja kas olete kuulnud, kui tihti seal paugutatakse.
Parola suurem - Hätilännummi harjutusväljak on 20 km2Kapten Trumm kirjutas: ↑05 Juun, 2023 10:36
Ja Soome "pisikeste polügoonide" hind on sõita soomustehnika eshelonidega kaugele-kaugele, sest lähialalad (nt Parola oma) on sobivad heal juhul kompanii õppesõidu tegemiseks.
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline